Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haritalar belli oldu ilk mesajda bu arada hala 1 kişiye ihtiyacımız var
  • OgzGnr

ekleyin arkadaşlar psn yi
  • bende artık oyunu 5 ocak da alıcam en geç ay sonu elimde olur.bad company den sonra nasıl olacak bakalım.umarım daha iyi olur.bf bad company 12 e 12 savaş simulasyonu gibi çok zevkli geliyor.
  • 1 kişi hala cıkmadı mı yedekler bile kendini bilmiyo ne biçim iştr bu
  • yaa naks-i turk demiş eger gelmiyecek olursa ben yedek olurum diye ona bi davet gönderelim yada ulaşabilecek biri varsa söylesin herhalde haberi yok guzelde oynar arkadas saten bi ulaşmaya calışsan canal
  • evet naks-i turk olsun naks-i cevap yaz bize
  • naksi can u hear me ??
  • slm arkadaşlar sizinle geçen oynamıştık harika geçmişti bende aranıza katılmak isterim oynamak isteyenler eklesin genelde online yim cod5te
  • en geç 22:45'de psn'e gelelim arkadaşlar aksilik olmasın
  • ah şu yazılılar olmasa ... Sniper lık yapacaktım leyn . Bide arkadaşlar lütfen clan maçlarını hafta içi için ayarlamayın.Cuma veya cumartesi akşamları olursa süper olur.Mesela benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

ah şu yazılılar olmasa ... Sniper lık yapacaktım leyn . Bide arkadaşlar lütfen clan maçlarını hafta içi için ayarlamayın.Cuma veya cumartesi akşamları olursa süper olur.Mesela benim için

walla ben söylemiştim ama pek kale almamıştınız simdi cogu millet zorlanıyo bu mac yaptıktan sonra artık ya cuma olsun yada cumartesi
  • yeni gelenler "benide ekleyin" filan demesin.bak ilk sayfada liste var ordan eklesinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

yeni gelenler "benide ekleyin" filan demesin.bak ilk sayfada liste var ordan eklesinler

katılıyorum burda haklı yani
  • beyler demin ateş püskürten silah gördüm ismini ve level kaçta açıldığını bilen var mı?
  • 64 de galiba perk 1 den bak
  • quote:

beyler demin ateş püskürten silah gördüm ismini ve level kaçta açıldığını bilen var mı?

65. levelde açılıyor.Perk 1 kısmından seçiyorsun

Ekleme: bu arada daha bulamadınızmı yedek oyuncu benim yerime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 1 Ocak 2009; 21:00:56 >
  • burda msj yazıcagına gel oyna işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

beyler demin ateş püskürten silah gördüm ismini ve level kaçta açıldığını bilen var mı?

65. levelde açılıyor.Perk 1 kısmından seçiyorsun

Ekleme: bu arada daha bulamadınızmı yedek oyuncu benim yerime

bulamadık ya artık 5 kişi falan yapıcaz buarada ernostoemre nerde?

• @ernestoemre şu an PSN de cod kasıyor

cevap için teşekkürler.
  • siz oynuyosunuz yani kac kişi olduk kim yok naksi nerde biz nerdeyiz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.