Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benide ekleyin, az çok oynarım bende takım maçlarına zamanım uymaz ama belki karşılaşırız,

PSN:HaKaN__TR
  • 6. kişi noldu bulundu mu ben orda kaldım
  • Naksi ye söyledim tamam dedi şu an PSN de.6. kişi bulundu müjde
  • tmm ozmn kalpten goturmeyin beni
  • 2-1 devam ederken dhtr çıktı sonra devam edeceğiz
    COd 5 de CF kalnı olarak ilk maçımızdı.Kendimizi gördük.Aramızda yeni arkadaşlar vardı eksilerimiz herşey ortada iyi oldu bu açıdan.
    Hardcore search and destroy 8-5 aldık
    Hardcore team death maçı ise 750-730 kıl payı kaybettik
    Wardada kaybettik

yine yaparız nefis maçdı
  • beyler yakında belki cod5 alma gibi ihtimalim var ole bı durum olursa takımda yer var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

beyler yakında belki cod5 alma gibi ihtimalim var ole bı durum olursa takımda yer var mı ?

Bende Alabilirim Yakında,Bizede Yer Varmı Alırsak... ?

Pc'de Baya İyi Oynardım COD Serisini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 2 Ocak 2009; 4:31:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

quote:

beyler yakında belki cod5 alma gibi ihtimalim var ole bı durum olursa takımda yer var mı ?

ben cod5 i pc de oynadımda guzel fakt hıc multısını oynamadım xD multi hep fifa09 fifa09 sıktı kalıcı bı oyun almak ıstıyorum kanka sende alcaksan cıdden alıcm bak

• quote:

quote:

quote:

ben cod5 i pc de oynadımda guzel fakt hıc multısını oynamadım xD multi hep fifa09 fifa09 sıktı kalıcı bı oyun almak ıstıyorum kanka sende alcaksan cıdden alıcm bak

Bende Ciddi Ciddi Düşünüyorum Ama Böle Partilerde Yer Alıcaksak Anlamı Var Yoksa Sıkar.Birde Kafamı Karıştıran COD 6 Geliyor Acaba Onumu Beklesem Diyorum İçimden...

Ben PC'de Oynadım COD 5 Multiplayer Beta Kodum Vardı..

• Günaydın beyler...
    Dünkü maçlar inanılmaz zevkliydi,emeği geçen herkese teşekkür ederim.1 maçımız eksik kaldı onuda diğer maça ek yapıcaz.Yeni katılmak isteyen arkadaşlar beni eklesinler her akşam kendi aramızda yapıyoruz.Klan maçlarında da olası kayıplara karşı yedeklerimiz olsun.Klan'daki as kişiler belli zaten birilerinin gelmeme ihtimaline karşı yedek te bulunabilirler.Yedeklerimiz mevcut belirlendi ama fazla oyuncu göz çıkarmaz

Ayrıca bir istek herkes için uygunsa,maçları cuma günü 22:00 gibi başlatırsak sanırım herkes için uygun olur ne dersiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Ciddi Ciddi Düşünüyorum Ama Böle Partilerde Yer Alıcaksak Anlamı Var Yoksa Sıkar.Birde Kafamı Karıştıran COD 6 Geliyor Acaba Onumu Beklesem Diyorum İçimden...

Ben PC'de Oynadım COD 5 Multiplayer Beta Kodum Vardı..

eger oyunu alırsanız ben arkadaslarla konusurum fifanın hatırına

• gunaydın arkadaslar, dunku maclar ıcın hepınızı tebrık edıyorum ben bilerek isteyerek cıktım oyundan, 1 kişi fazla diye yanlış anlaşılmasın
  • arkadaslar baska bır sitede suan turnuva duzenlenmekte,sanırım bir takım maclarını aksatıyormus o takımın yerine girermiyiz turnuvaya, gerçi ben öylesine bir msj yazdım ama oraya
  • bu akşam COD5 yapılacak mı ?

ben de katılacağım...
  • Akşam yine coştuk, War ve capture the flag de bayrakları kaptırmam ama akşam köpekleri yollayan arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Onlar olmasaydı bu kadar rahat turu alamazdık
  • walla warda baya bi ugrastık ve kazandık keske bi durbunlu silahı m olsaydı cabuk biterdi belki de elimdeki tepsi kafalı silahla adamlara nokta atısı yapıyodum ah bide durbunlum olsaydı nelker olurdu diger ellerde pek bi kayde deger performans gösteremedim ama ginede elimden geleni yaptım sonmacdada fuze saldırılarıylada kendimi göstermeye basladım ama sunu anladım ki lvl ne kadar yuksekse o kadar perfoırmansın yuksek oluyo silahlar cok önemli bi faktör
  • bide artık tam gercek isimlerimizi bilsek daha guzel oluyo nickle konuşmak biraz soguk oluyo herkesin gercek isimleriyle söyleyerek oynasak bence daha zevkli, ve daha samimi bi ortam olur

bu arada benim ismim :::::yusuf
  • arkadaşlar selam,

sırf sizlerle oynayabilmek için COD5 aldım.
    artık aranıza dahil olmam lazım.

bir iki sorum var:

1- herkes gamepad ile mi oynuyor ? mouse+klavyeden sonra baya zorlandım. uzun sürdü mü alışmanız?
    2- nasıl ortak bi server'da toplanıyorsunuz ? biri oyun mu kuruyor?

teşekkürler
  • ewt herkez gampepad le oynuyor
    server işini kafaya takma sen :D

bnm adım murat

ayrıca dun ewt o warda bende gectim koseye mp44 le nokta atısları yaptım :D 2 kere kopek ztn işi bitrdi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.