Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim adımda Emre,bu akşam maç var kendi aramızda her akşam olduğu gibi.Server benim dostum kurup herkesi oyuna ben davet ediyorum akşamki maçlara katılmak istersen ekle beni.
    Bu arada size sürprizim var arkadaşlar bağlantıyla ilgili sorunumuz yok biliyorum fakat bir ilk gerçekleştiriyorum ve umarım bir sonraki maça yetiştircem 100Mbit bağlantıyla bir ilk olacak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Benim adımda Emre,bu akşam maç var kendi aramızda her akşam olduğu gibi.Server benim dostum kurup herkesi oyuna ben davet ediyorum akşamki maçlara katılmak istersen ekle beni.
    Bu arada size sürprizim var arkadaşlar bağlantıyla ilgili sorunumuz yok biliyorum fakat bir ilk gerçekleştiriyorum ve umarım bir sonraki maça yetiştircem 100Mbit bağlantıyla bir ilk olacak....

oho emre naptın sen nerde yaşıyosun abibu arada dünkü maçlar çok zevkliydi.search and destroy'a biraz daha alışırsak mükemmel bir takım oluruz.birde dün takımda yanlışlıkla öldürdüğüm herkes için özür dilerim özellikle serothesnakeden 10 kere falan öldürdüm heralde

Yeni katılacak arkadaşlar lütfen ilk sayfada ki isimleri kaydetsinler bu arada üye alımını sınırlandırmamız gerekiyor arkadaşlar

buarada adım cihangir 21 yaşında İzmirliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canal -- 2 Ocak 2009; 12:20:35 >

• kod adı: Nakşi

Adım:Efe Köksal ŞAHİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00efe -- 2 Ocak 2009; 12:59:06 >
  • bana sanki evlilik programındayız gibi geldi bole yas isim fln
  • yaa walla dun hardcore baya bi birbirimizi vurduk bende dun kilerden ve ileride simdiden yanlışlıkla vurabileceklerimden özür diliyorum dun yanlıs hatırlamıyosam muratı bi an önemde görünce ismide ustunde bi an olmayında direk kafasından vurmustum rahmetli olduktan sonra gelmişti yazı ama iş işten gecmişti

bide walla emre gercekten sen nerdew yasıyonya her zman baglantın super yd felan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

bana sanki evlilik programındayız gibi geldi bole yas isim fln

• quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

yaa walla dun hardcore baya bi birbirimizi vurduk bende dun kilerden ve ileride simdiden yanlışlıkla vurabileceklerimden özür diliyorum dun yanlıs hatırlamıyosam muratı bi an önemde görünce ismide ustunde bi an olmayında direk kafasından vurmustum rahmetli olduktan sonra gelmişti yazı ama iş işten gecmişti

bide walla emre gercekten sen nerdew yasıyonya her zman baglantın super yd felan mı?

alısıcaz alısıcaz artık daha cok hardcore la bu işi cozulurde dun yaptıgımız maclarda aldıgımız puanlar hic bi işimize yaramamıs onu farkettim

• Dostum,ankarada ikamet ediyorum quiknet saolsun acayip memnunum.Ve şimdi rekor bağlantı sayesinde uçurucam klanı
  • aktivite saat kaçta bu akşam beyler ?
  • Evet bu aksamki toplantı saatini alabilirmiyiz? Inspirex hakikaten karsı takımdan cok sen öldürdün beni
  • 9-10 civarı buluşuruz
  • Naksi Garanti Veriyormusun Bize Kanka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 2 Ocak 2009; 16:22:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Naksi Garanti Veriyormusun Bize Kanka...

aynn senden haber bekliyoruz
  • Aksam yeteri kadar player toplanmazsa gelen kişiler ile birlikte online server'larda team match yaparız. O yüzden beni eklemeyen arkadaslar benim psn id: serothesnake . Ekleyin ben party server'ını acarım.
  • beyler ben döndüm.Beni ekleyin tekrar ilk 6 ya
  • maç kaçta?
  • Of ya beyler g25 satacak adam ş...sizlik yaptı ve aleti satmadı.Şu an acayip sinirliyim.Şeytan diyorki git teknosaya ver 550 lirayı kurtul diyor ama annem sabret diyor.Search and destroy hiç hoşuma gitmedi ama diğer bayrak çok hoşuma gitti.Bu arada ismim Furkan.İstanbuldayım....
  • bn giriyorum simdi beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Of ya beyler g25 satacak adam ş...sizlik yaptı ve aleti satmadı.Şu an acayip sinirliyim.Şeytan diyorki git teknosaya ver 550 lirayı kurtul diyor ama annem sabret diyor.Search and destroy hiç hoşuma gitmedi ama diğer bayrak çok hoşuma gitti.Bu arada ismim Furkan.İstanbuldayım....

evet benimde en sevdiğim modlardan biri WAR tam cengaver işidünde baya iyi oynadık nerdeyse hiç bayrak vermedik süperdik

• cf ile macımızın devamı ne zman peki
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.