Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben şuan oyuna giriyorum müsait olanlar girsin birkaç maç yapalım kendi aramızda
  • hardcore'a gelin hardcore satıyorum su bolumleri hardcore oynıyalım biraz| aslında birbirimize tel nosunu verelim bukadar gec haberlesmiş olmayız diye dusnuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 30 Aralık 2008; 20:33:14 >
  • Arkadaşlar bizim maç 23:00
    öle anlaştık herkese öle haber verdim lütfen değiştiremem
    cf-dhtr maçı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony00

Arkadaşlar bizim maç 23:00
    öle anlaştık herkese öle haber verdim lütfen değiştiremem
    cf-dhtr maçı

tamam kardeş değiştirmek yokbuarada oyunda ki arkadaşlardan özür diliyorum çıkmam gerekti zaten çok kötü oynuyordum
  • Takım kadromuz hazır bizim
    MOdları belirleyelim birde sizin klanda en yüksek bağlantılı kişi kim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony00

Takım kadromuz hazır bizim
    MOdları belirleyelim birde sizin klanda en yüksek bağlantılı kişi kim

ernostoemre 10mb vardı sanırım onda siz 2 tane mod ve harita belirleyn bizde 2 tane belirleyelim
  • Tamam hardocre search and destroy ve waru biz belirleyelim diğerlerini siz
    Canal psnmi ekle : OgzGnr siz kurun maçı 10 mbit varsa...

Bi modu belirledik
    Hardcore s.d airfield.
  • malesef takımda bulunan Evolation1993 adlı arkadaşımız ertesi gün sınavı olması dolayısıyla clan maçından kendi isteğiyle çıkmıştır.o yüzden 1 kişi daha alıcam takıma eleme maçlarında yedek olan arkadaşlar lütfen bana pm atsın
    buarada cigo1062@hotmail.com benim msn adresim takımdaki herkes eklerse haritaları belirleyebiliriz.
  • Bu akşamki maclar superdi, öttürdük yine . 1 maç hariç hepsini kazandık :)
  • Evet maşallahınız vardı ama belli yani sizler deneyimlisiniz :) daha benim level 22 ve doğru dürüst silah yok ama yinde susturuculu thompsonu çok seviyorum:)

quote:

Orjinalden alıntı: serothesnake

Bu akşamki maclar superdi, öttürdük yine . 1 maç hariç hepsini kazandık :)
  • son oyun en iyisiydi 2 kere kopek 2 kere hava destegi cagırdm :D 30a 4 mu neydi galiba XD bugun gine oynarız yrn nasılsa okul fln yok
  • Maça son 1 gün
    Artık haritayı ve modu bildirin...
  • korkma sen belirledik solicekler...
  • walla arkadaslar 2 gun yoktum simdiden öxzür dilerim nerdeyse clan macınada gelemiyodum ttnet gazabına ugraım netimi kestiler bi kere parayı vermeyi unuttuk yapmadıkları sey kalmadı inş. bi aksilik cıkmassa gine bu tarzda bu aksam saat 22:30 psn basında olucam herkese tekrardan slmlarım
  • psn: daywalker99 bende yeni katıldım cod5 kervanına
    görüşmek üzere.
  • arkadaşlar bugün bir arkadaşımızın daha takıma girmesi lazım 1 kişilik eksik var eleme maçında yedek olanlar lütfen bana pm atsın bu arada tony00 msnde konuşalım
  • kısmetse g25 alıyorum bugün.saat 23 e kadar hevesimi alıyım.sonra diğer takımı dağıtalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

kısmetse g25 alıyorum bugün.saat 23 e kadar hevesimi alıyım.sonra diğer takımı dağıtalım

hayırlısı olsun kardeşim kaç liraya alıyosun?
  • atıyorum 350
  • 325 TL ye buldum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.