Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben anlamadım şimdi clan maçı nda yedek üye olacakmı?
  • üstad ozaman kontroller konusunda daha başarılı olmak için tavsiyelerini bizle paylaşırsan sevinirim.Çünkü ben PC den gelmeyim kontroller konusunda bir sıkıntı yaşıyorumda

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

XBOX 360 dan bu yan hep [TURK] yaptım

benim şu an

[TURK]tolgao2000gamer nickim, sizede tavsiye ederim, karşılarında kim var anlasınlar, şimde PS3 e yeni geçtiğimden rütbem18-19 larda halbuki Xbox360 da 2 kere prestij mod bitirmiştim generallerin generali :) şimdi beni kekoların arasına atıyorlar katliam yapıyorum muhhaha çok şaşırıyorlardır eminim...
  • olucak olmasssa olmaz ztn
  • üstad bu arada senin POP a talibim ama bende AID yok resistance 2 düşünürmüsün?

quote:

Orjinalden alıntı: NSA

olucak olmasssa olmaz ztn
  • oynadım bn onu sevmedim verdim geri oyuzden istemiyorum alone da kimse oynamıyomu anlamadım ki cok guzel oyun aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

üstad ozaman kontroller konusunda daha başarılı olmak için tavsiyelerini bizle paylaşırsan sevinirim.Çünkü ben PC den gelmeyim kontroller konusunda bir sıkıntı yaşıyorumda

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

XBOX 360 dan bu yan hep [TURK] yaptım

benim şu an

[TURK]tolgao2000gamer nickim, sizede tavsiye ederim, karşılarında kim var anlasınlar, şimde PS3 e yeni geçtiğimden rütbem18-19 larda halbuki Xbox360 da 2 kere prestij mod bitirmiştim generallerin generali :) şimdi beni kekoların arasına atıyorlar katliam yapıyorum muhhaha çok şaşırıyorlardır eminim...

controler ilk başta korkulu rüyamdı ama sonra sanki benden bir parça , şidi PC de oynayamam. Şöyleki controllerde silahi kaldırıp hedefe ateşleme beceringerçek bir silahı kaldırıp ateşleme becerine çok yakın, PC de mouse yi klik klik 2 sn de işlem tamam, konsolda böyle değil, düşmanla karşılaştığın an kim atışa en erken hazırlanıp hedefi büyük oranda tuturabiliyorsa kazanır, bu yüzden controoller ile oynaka çok zevkli, sende alışınca böyle düşüneceksin, kısa sürede controllere alışırsın.

• Cf'nin kaptanı konuşuyor...
    Maçta istediğimiz modlar:
    Hardcore search and destroy(8 round)
    Sabotage(3 round)
    Hardcore teamdeathmatch
    War

Haritaları ortak seçelim
    (2sini siz 2siniz biz )
  • Bağlantısı 2 ya da 4 mbit olan varmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony00

Cf'nin kaptanı konuşuyor...
    Sabotage(3 round)
    Hardcore teamdeathmatch
    War

Haritaları ortak seçelim
    (2sini siz 2siniz biz )

hardcore olmasa olmazmı
  • en guzei hardcore bnce bn hep orda kastım :D ayrıca gelen yokmu bekliyorum yani oynuyorm bn :D yrn tatil ztn okullar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 29 Aralık 2008; 22:08:29 >
  • quote:

en guzei hardcore bnce bn hep orda kastım :D ayrıca gelen yokmu bekliyorum yani oynuyorm bn :D yrn tatil ztn okullar :D

gerçekten tatilmi eğer tatilse bu akşam bende varım
  • tatil olmasa bile gitmem cunki kayıp dusmek istemem :D sabah belli olur hersey :D
  • quote:

tatil olmasa bile gitmem cunki kayıp dusmek istemem :D sabah belli olur hersey :D

benim yazılım var.O yüzden gitmek zorundayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orjinalden alıntı: tony00

Cf'nin kaptanı konuşuyor...
    Sabotage(3 round)
    Hardcore teamdeathmatch
    War

Haritaları ortak seçelim
    (2sini siz 2siniz biz )

hardcore olmasa olmazmı

Çoğu modda(sabotage hariç)
    Hardcoresuz zevk alamıyoruz...

• Haritanın birini belirledik

Hardcore search and destroy---Airfield
    Bi hakkımız daha var diğer 2 side size
  • beyler bu gece iyice ısınalım.bence bu geceki maçlarımızı hardcore da yapalım.alıştırma olur.ben şahsen 1 kere hardcore da oynadım.diğerlerinede deneyim olur.

kimler perşembe katılıcaksa yazsın.gelemiyecek olursa hemen yedek listedekilerden takviye gelsin(benim fikrim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: offendicula

selamlar
    zombili oyunun sonu varmı
    kaç round sürüyor??*

geçen sordum gözden kaçmış
    zombili oyunun sonu var mı?
    ona göre kasacam
  • arkadaşlar yedek listede kimler var:)
  • valla ben o gun secmelere katılamadım,ama yedekliğe talibim tabi eksik olursa.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

beyler bu gece iyice ısınalım.bence bu geceki maçlarımızı hardcore da yapalım.alıştırma olur.ben şahsen 1 kere hardcore da oynadım.diğerlerinede deneyim olur.

kimler perşembe katılıcaksa yazsın.gelemiyecek olursa hemen yedek listedekilerden takviye gelsin(benim fikrim)

acaba maçı 22 ye almak gibi bir şansımız varmı.Çünkü ertesi gün 3 tane yazılım var
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.