Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar beni listenizden silebilirisiniz size iyi eglenceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

arkadaslar beni listenizden silebilirisiniz size iyi eglenceler.

niye yav oyunumu sattın
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

arkadaslar beni listenizden silebilirisiniz size iyi eglenceler.

niye yav oyunumu sattın

daha şimdiden diskalifiye olduk baksana
  • ARKADASLAR BENİ DE SİLEBİLİRSİNİZ HEPİNİZE İYİ EGLENCELER
  • Anlaşıldı yaprak dökümü olacak...
    O zaman bir gün kararlaştıralım maç öncesi,Klan güncelleme adına, katılamayanlar o gün performansını sergileyemeyenler yeni ve sorunsuz bir liste oluşturalım.Eğer kabulse katılımda bulunacak arkadaşlar PSN adreslerini yazsınlar ekli olanlar yazamaya gerek yok yeni katılım yapacak arkadaşlar Pm bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Anlaşıldı yaprak dökümü olacak...
    O zaman bir gün kararlaştıralım maç öncesi,Klan güncelleme adına, katılamayanlar o gün performansını sergileyemeyenler yeni ve sorunsuz bir liste oluşturalım.Eğer kabulse katılımda bulunacak arkadaşlar PSN adreslerini yazsınlar ekli olanlar yazamaya gerek yok yeni katılım yapacak arkadaşlar Pm bekliyorum...

sagol kardesım,aranızda oynadıgınız zaman katılmaya calışırım sonucta sadece oyun bu cokta muhım degıl baskalarıyla mac yapmak
  • Olurmu öyle şey dostum tabiiki en önemlisi aramızda yapılan maçlar ama aramızda naksi_turk'de olsun kötü mü olur?Dostlar herşeyimiz kaybedemeyiz...
  • herkes bunu okusun bu olaya son noktayı koyma vakti geldi

walla arkadaslar sustum sustum bi yere kadar ama iş giddikce kötüye gidmeye başlıyo bi kac arkadaslarımız takımı sabitlensin istiyo bi kac arkadaslarımız digerleride gitsin yeni takım kursun diyo baska topik acsın biz bu takıma girerken hep beraber girmedik mi hep beraber katılmadıkmı simdi donupde sen git baska takım kur isminde DHTR? olsun ginede arkadas olalım varmı böyle bi zihniyet ben sahsen böyle bi durumla karsılassam baska bi takım kurarım inadına önceki takımımı hemde asagılayıcı bi takım kurarım ama onun yerine herseyi paylassak olmaz mı

[Kaptan]
    psn:inspirex (canal)

[2.Kaptan]
    psn:ErnestoEmre (feckless)

psn:naks-iTURK (00tuna)
    psn:misirli (BORIS76)
    psn:buzzycarl (NSA)
    psn:furkito (furkito)
    psn:oguz (ilksav)
    psn:Evolation1993 (asdfg_1453)
    psn:furinoxx (mad ferret)
    psn:anill92 (anil92)
    psn:karizmajosef34 (karizmajosef)
    psn:SeroTheSnake (serothesnake)
    psn:Whitelion_1970 (deepblue)
    psn:Bushıdotr (kritos)
    psn:Utkuhan (utkuhan)
    psn:barisan (borisovic1)
    psn:TamTurk_TR (Tamturk)
    psn:Mr_Beyaz (Mr_Beyaz)
    psn:kelto3 (kelto3)

benim kararım ve en iyisi oldugunu dusundugum toplam 19 kişiyiz ve bu takımdan toplam 6 sarlıktan 3 gurup cıkar emre arkadasımızın dedigi gibi aramızda bi gun konusucaz oturup en iyi 6 lıyı secicez işimiz bittimi bitmedi geride kalan diger 2 gurup içinde kendi aralarında kalan diger 6 lıyı secmek için aralarında mucadele edecekler ve 2. 6 lıda piyasaya cıktıgında geride kalan diger altılıda kurulmuş olucak toplamda aynı isim aynı baslık altında 3 takım 3 kaptan 3 yedek kaptan olmak sartıyla buyk bi DHTR clanımız olucak bunun basına ne bi harf onaması nede herhangi bişey olucak

simdi gelelim ??? clanlarıyla mucadelelerimize DHTR olarak bizim gurubumuza meydan okuyan kapışmak istiyenler ile randevu lestikten ya bi gun sonra yada 2 gun sonra 3 takım arasında mucadele ederek en iyi takımımız ortaya cıkıp clan savasını o yapıcaktır eger ki kazanan takım baska bi takımla mac yapmaya anlasmıssa 2 veya 3 takımlara hakkını devrede bilecek dir ve her meydan okunusunda bu sekilde ilk olarak kendi içimizde hem fear play ruhu kardeşlik adına hemde en iyimizi secerek mucadeye ugurlayacaz kimse bi yere gitmeden önce yapıcagımız en önemli iş bu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmajosef -- 7 Ocak 2009; 17:37:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

herkes bunu okusun bu olaya son noktayı koyma vakti geldi

walla arkadaslar sustum sustum bi yere kadar ama iş giddikce kötüye gidmeye başlıyo bi kac arkadaslarımız takımı sabitlensin istiyo bi kac arkadaslarımız digerleride gitsin yeni takım kursun diyo baska topik acsın biz bu takıma girerken hep beraber girmedik mi hep beraber katılmadıkmı simdi donupde sen git baska takım kur isminde DHTR? olsun ginede arkadas olalım varmı böyle bi zihniyet ben sahsen böyle bi durumla karsılassam baska bi takım kurarım inadına önceki takımımı hemde asagılayıcı bi takım kurarım ama onun yerine herseyi paylassak olmaz mı

[Kaptan]

[2.Kaptan]

psn:Utkuhan (utkuhan)

benim kararım ve en iyisi oldugunu dusundugum toplam 19 kişiyiz ve bu takımdan toplam 6 sarlıktan 3 gurup cıkar emre arkadasımızın dedigi gibi aramızda bi gun konusucaz oturup en iyi 6 lıyı secicez işimiz bittimi bitmedi geride kalan diger 2 gurup içinde kendi aralarında kalan diger 6 lıyı secmek için aralarında mucadele edecekler ve 2. 6 lıda piyasaya cıktıgında geride kalan diger altılıda kurulmuş olucak toplamda aynı isim aynı baslık altında 3 takım 3 kaptan 3 yedek kaptan olmak sartıyla buyk bi DHTR clanımız olucak bunun basına ne bi harf onaması nede herhangi bişey olucak

simdi gelelim ??? clanlarıyla mucadelelerimize DHTR olarak bizim gurubumuza meydan okuyan kapışmak istiyenler ile randevu lestikten ya bi gun sonra yada 2 gun sonra 3 takım arasında mucadele ederek en iyi takımımız ortaya cıkıp clan savasını o yapıcaktır eger ki kazanan takım baska bi takımla mac yapmaya anlasmıssa 2 veya 3 takımlara hakkını devrede bilecek dir ve her meydan okunusunda bu sekilde ilk olarak kendi içimizde hem fear play ruhu kardeşlik adına hemde en iyimizi secerek mucadeye ugurlayacaz kimse bi yere gitmeden önce yapıcagımız en önemli iş bu bence

dostum süper anlatmışsın ama benim kafam biraz karıştı

• neyi anlamadın her sey acık yr 2 snvım var XD
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

neyi anlamadın her sey acık yr 2 snvım var XD

illa yarın olcak diye bişey yok herkes gunu söylein yada ortak bi gun koyalım bu gtr clanı ilede hemen yapmayalım erteleyecez cunku suan eski takım bu işe girerse cogu kişi bu durumdan pek hoşnut olmayacak
  • quote:

aslında anlaşılmıyacak pek bişey yok dedigim gibi

DHTR 19 kişiden oluşmakta yanlız 6 kişilik takımlar oldugundan

**3 takım toplam 18 kişi
    **her takımın kendine ait kaptanı ve yedek kaptanı yani
    **3 kaptan 3 yedek kaptandan olusan dev bir clan
    **her baska takımlarla kapışcagımız zaman önce kendi aramızda ( 3 takım arasında ) kapışıcaz ondan sonra (kendi aramızda)kazanan en iyi takım bize meydan okuyan ... isimli DHTR den olmayan takımla kapışıcak her baska forumlarla kapışdıgımızda bu kural gözetilecek
    **kendi aramızdaki kazanan takım diger takımlara isterse hakkını devrede bilecek
    **busayede hem topik kirliligine hem yol ayrımına hemde dostlugumuza zarar gelmeyecek gine aynı catı altında dostlugumuza kaldıgımız yerden devam edecez
    **ve bu sekilde daha cok takımlarla savasa bilir ve daha cok basarılar elde edebiliriz

tek husus belirleyecegmiz gun ve saat herkes için en uygun ve en rahat gun olmalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmajosef -- 7 Ocak 2009; 19:08:48 >

• quote:

quote:

aslında anlaşılmıyacak pek bişey yok dedigim gibi

DHTR 19 kişiden oluşmakta yanlız 6 kişilik takımlar oldugundan

**3 takım toplam 18 kişi

o zaman bir sürü eleme maçı yapmamız gerekiyor.Değilmi
  • karizmajosefin getirdiği öneriye katılıyorum.

quote:

[Kaptan]

[2.Kaptan]

burda toplam 18 kişi var ve 3 takım çıkar.

Ama şöyle bir gerçekte var ki burdaki herkes oyuna girmiyor onu için 3 takım olayı biraz yaş gözüküyor.DHTR hepimizin klanıdır arkadaşlar bunu unutmayalım kimsenin çıkmasına gerek yok ben klandaki herkesle oynamaktan zevk alıyorum.sadece ilk 6yı seçmekte biraz zorlanıyoruz bunun için herkesin fikirlerini bekliyorum.

• öle gozuksede toplam oynayacagımız mac 2 adet olucaktır

free for all toplam 2 mac

free for alll 18 kişiyi desteklediginden hepimiz aynanda girip gucumuzu gösterebilecez

1. macda ilk altılı ortaya cıkacak
    2. mac 12 kişi arasında diger ilk oynadıgımız sahada aynı sekilde ve aynı kurallar altında devam edicek burdada belirlenen diger 6

aslında 3 mac da yapılabilir sebepse son takım kendi arasında tekrar mac yapar birinci ve ikinci olanlar takım kaptanı ve y. kaptan secimi için olur aynı seyler 1 grup ve 2 grup içinde gecerli olabilir
  • quote:

öle gozuksede toplam oynayacagımız mac 2 adet olucaktır

free for all toplam 2 mac

free for alll 18 kişiyi desteklediginden hepimiz aynanda girip gucumuzu gösterebilecez

1. macda ilk altılı ortaya cıkacak
    2. mac 12 kişi arasında diger ilk oynadıgımız sahada aynı sekilde ve aynı kurallar altında devam edicek burdada belirlenen diger 6

aslında 3 mac da yapılabilir sebepse son takım kendi arasında tekrar mac yapar birinci ve ikinci olanlar takım kaptanı ve y. kaptan secimi için olur aynı seyler 1 grup ve 2 grup içinde gecerli olabilir

aslında ben free for all da pek iyi oynayamıyorum.Team deathmaçta oynamak daha güzel ama siz bilirsiniz

• arka arkaya oldugun için ffa da dogaldır
  • yaa banada kalsa bende pek freefor all da pek iyi degilim deathmach benim için en iyisi ama 18 kişi birden oynayamayız deathmach da
  • quote:

yaa banada kalsa bende pek freefor all da pek iyi degilim deathmach benim için en iyisi ama 18 kişi birden oynayamayız deathmach da

benim bildiğim oluyo Eğer kendimiz kurarsak yapabiliriz
  • Arkadaşlar CF olarak bizde bu yollardan geçtik.
    Tavsiyede bulunabilirim isterseniz
    Totalde 12 kişi alırsınız maçlara göre 6 oynarsınız mesela sabotagede x,y,z,d,b,c oynar search de x çıkar h girer böyle olur ama 2 takım 3 takım çok zor oluyor denedik biz...
    Sabityleyin 10 olur 12 olur... kadronuz geniş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.