Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bir teklifim var.ben takımdan çıkıyım ikinci bir takım kurayım.kurulacak takım 6 kişi olsun.ismide
    [TRDH] olsun.farklı bir topiktede bizler boy gösterelim.
  • En mantıklısı 18'erden free for all yapalım ve karizmanın dediği gibi ilk maç 6 ikinci maç 6 çıkaralım son 6 otomatik belli zaten dev bir klana imza atalım şimdi gün belirleyelim
  • BENIM HOSUMA GITMEYEN DAHA KENDI ARAMIZDA DOGRU DUZGUN MACLAR YAPMADAN ARAMIZDAN BIR TAKIM SECIP BASKALARIYLA OYNANMASI IDI. DAHA ONCEDEN SECILMIS OLAN 6 KISILIK TAKIM DHTR YI TEMSIL EDEREK BASKA CLANLARLA MACLAR YAPABILIR BU NA HIC ITIRAZIM YOK
    AMA HEP BERABER OYNAYARAK BU ISI DAHA KEYIFLI HALE GETIRMEK, BIR AKSAM OYNADIKTAN SONRA ETSESI GUN BU SITEDE BIR DAHA NE ZAMAN MAC YAPIYORUZ DIYE GELEN MESAJLARI OKUMAK BENI COK DAHA FAZLA MEMNUN EDECEKTIR.

HERKESIN FIKRINE SAYGIM VAR AMA NE KADAR KALABALIK OLURSAK BIZBIZE O KADAR ZEVKLI OLACAGINI HEPINIZ KABUL EDERSINIZ SANIRIM SONUCTA NICIN BERABER OYNAMAK ISTIYORUZ KI ? HERKES YABANCILARLA ZATEN OYNAYABILIR OYLE DEGIL MI

BURDAKI AMAC DHTR CLANINI DAHA DA KALABALIK VE DIKKAT CEKICI YAPMAK OLMALI DIGER ARKADASLARI BU OYUNU ALMAYA YADA ELLERINDE KI OYUNU COD 5 ILE TAKAS ETMEYE TEVKIV BILE EDEBILIRIZ TABI EGLENCELI MAÇLAR YAPMAK ŞARTIYLA.

COK UZUN OLDU AMA EN AZINDA BEN NE ISTEDIGIMI ANLATABILDIM SANIRIM

• hepinize katılıyorum hepsdi dogru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 8 Ocak 2009; 15:57:02 >
  • beraber oynuyoruz zaten ama 3-5 kişi olduğu için kendi aramızda oynayamıyoruz.her akşam 12 kişi olsa zaten başkalarıyla maç yapma gibi bir durum olmaz ayrıca furkito önerin güzel aramızdan 6 kişiyi al ve yeni klan oluştur bende DHTR adıyla sabit 6 kişi seçeyim mesela boris76,karizmajosef,ernostoemre farketmez sizde forumdan 6 kişi bulun klanın adını değiştirin müthiş maçlar olur aramızda liğ usulü bile yapabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

beraber oynuyoruz zaten ama 3-5 kişi olduğu için kendi aramızda oynayamıyoruz.her akşam 12 kişi olsa zaten başkalarıyla maç yapma gibi bir durum olmaz ayrıca furkito önerin güzel aramızdan 6 kişiyi al ve yeni klan oluştur bende DHTR adıyla sabit 6 kişi seçeyim mesela boris76,karizmajosef,ernostoemre farketmez sizde forumdan 6 kişi bulun klanın adını değiştirin müthiş maçlar olur aramızda liğ usulü bile yapabiliriz

bu fikir bana uyar
  • sana her fikir uyuyor ztn yapma bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

beraber oynuyoruz zaten ama 3-5 kişi olduğu için kendi aramızda oynayamıyoruz.her akşam 12 kişi olsa zaten başkalarıyla maç yapma gibi bir durum olmaz ayrıca furkito önerin güzel aramızdan 6 kişiyi al ve yeni klan oluştur bende DHTR adıyla sabit 6 kişi seçeyim mesela boris76,karizmajosef,ernostoemre farketmez sizde forumdan 6 kişi bulun klanın adını değiştirin müthiş maçlar olur aramızda liğ usulü bile yapabiliriz

bu iş zaten benim dedigime geliyo ama tek farklı yanı sohbetler ayrı ayrı topikler yerine bi topik hattında toplanıcak diger DHTR clanlarıyla uzakta muh. olmayacak hee ben dedimde 3 takım kuralım sonra herkes saldım cayıra mevlam kayıra degil kendi aramızda bu sayede daha cok oynama vaktimiz olucak

örg: DHTR a grubu b grubuyla yarın su saate macı vardır deyelicek ve 2 grupda orda olucak misel B grubu C grubuna karsı gibilerinden

ben sunu acıklıyım ben sahsen grubumusun dagılmasına karsıyım kimse bi yere gitmesin herkes oldugu yerde kalarakda buyuk bi takım olusabiliriz bu iş biraz daha giderse dahada uzmaya gidicektir onun yerine bi oylama yapalım ve herkes fikrini koysun o fikir oy cogunluguyla hayata gectin ama en basta da söyledigim gibi ben sahsen grubun dagılmasına karsıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: NSA

sana her fikir uyuyor ztn yapma bunu

ya senin benle ne alıp veremediğin var
  • daha öncede yazdım benide eklerseniz sevinirim diye.
    seçme olsun maç olsun elimden geldiğince akşamları online oluyorum katılmak isterim.
    psn: daywalker99
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastgame

daha öncede yazdım benide eklerseniz sevinirim diye.
    seçme olsun maç olsun elimden geldiğince akşamları online oluyorum katılmak isterim.
    psn: daywalker99

hos geldin aramıza

canal arkadasla ilgilenecen mi???
  • bu topik altında 3 takıma ayrılalım.Klan isimlerimiz [DH-1],[DH-2],[DH-3] olsun."canal" arkadaşımız ana sayfada gerekli düzenlemeleri yazar.gruplar arasında turnuvalar olur.takımlar seviyeye göre olur.mesela [DH-1] fazla iyi olmayanlar.ilk önce eleme maçı yapalım.puanlara göre gruplara girelim.2 haftada bir eleme yaparak gruplar yenilensin.
    -yada tek elemeyle gruplar değişmemek üzere seviye seviye ayrılsın.En güçlü grup ve diğer gruplar farklı turnuvalara katılsınlar.kendi aramızdada maçlar yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orjinalden alıntı: NSA

sana her fikir uyuyor ztn yapma bunu

ya senin benle ne alıp veremediğin var

sevdigimizden yapıyoruz takılıyorum oelsine

• arkadaşlar ben her fikre uyarım :)
  • tamam ozaman 3 yada daha fazla takıma ayrılıyoruz arkadaşalar,şuanda tam 18 kişiyiz klan olarak;ama yeni arkadaşlarda var o yüzden daha fazla takımda olabilir eğer herkes kabul ediyorsa yarın elemeleri gerçekleştirelim.

bu kesinlikle clanın dağılması anlamına gelmiyor bence daha da güzel hale getiricek olayı çünkü forumda lig ve turnuva gibi organizasyonlar yapmak imkanlı hale gelecek

itirazı olan arkadaşlar lütfen bildirsin eğer kimsenin itirazı yoksa akşama kadar elemeleri nasıl yapacağımızı kararlaştıralım

bu arada yeni katılan arkadaşları şuanda listeye eklemiyorum ama yarınki elemelere gelebilirler(çünkü 18 kişinin hepsi gelmez yarın)elemeden sonra takımlarına yazarım

• arkadaşlar oyun bende var. ama fazla oynamadım netten. aslında quake3ten sonra pek online takılmıyorum.. benim bir önerim. var. bu 3 takımı kurduktan sonra takımların tekrar tekrar belirlenmesi için ayda bir ya da 2 ayda bir yine turnuva yapın ki kendini geliştirenler forumun 1. takımında yerini alabilsin. anladığım kadarıyla yeteneğe göre sınıflandırma yapılacak. ayrıca oynamak istediğinizde 1. takım kendi içinde ayrılır. buna da 2. ve 3. takımdan adamlar katılır dengeli 2 takım daha kurulur ki bununla da kendi aranızda tdm felan yaparsınız. belki ben de uğrarım.
    bu arada biraz okudum da bence takım belirleyecek turnuva tdm olmamalı. free for all bunun için daha uygun. herkes kendi başına olsun ki kim gerçekte ne yapıyor görsün millet. takım olursa bir takım güçlü olabilir. diğer takımdaki iyi oyuncular da kendilerini yeteri kadar gösteremeyebilirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

arkadaşlar oyun bende var. ama fazla oynamadım netten. aslında quake3ten sonra pek online takılmıyorum.. benim bir önerim. var. bu 3 takımı kurduktan sonra takımların tekrar tekrar belirlenmesi için ayda bir ya da 2 ayda bir yine turnuva yapın ki kendini geliştirenler forumun 1. takımında yerini alabilsin. anladığım kadarıyla yeteneğe göre sınıflandırma yapılacak. ayrıca oynamak istediğinizde 1. takım kendi içinde ayrılır. buna da 2. ve 3. takımdan adamlar katılır dengeli 2 takım daha kurulur ki bununla da kendi aranızda tdm felan yaparsınız. belki ben de uğrarım.
    bu arada biraz okudum da bence takım belirleyecek turnuva tdm olmamalı. free for all bunun için daha uygun. herkes kendi başına olsun ki kim gerçekte ne yapıyor görsün millet. takım olursa bir takım güçlü olabilir. diğer takımdaki iyi oyuncular da kendilerini yeteri kadar gösteremeyebilirler.

sistemde zaten free for all uzerinden yapılacak ki herkes ne durum da belli olucak

ve her ay takımları yenilemek için turnuva yapmayada gerekyok neden derseniz zaten takımlar orataya cıktıktan sonra misalwww...ps...com. gibi veya dh forumundan biri bizim clanla mac yapmak istediginde macı yapmadan önce a b c DHTR takımları ilk kendi aralarında mac yaparak en iyi takım ortaya cıkacak haliyle kendini geliştirmiş ve ilerlemiş olan takım ....psp...com. sitesinden gelen mac teklifini degerlendiren ve oynayan takım olucak

hem bu sayede kendi aramızda daha cok mac ve daha cok online kişimiz olucak hemde her mac tekliflerinde icimizdeki a b c takımlarınında mac yapabilme durumları olucak ama her zman en iyisi bu maclara katılabilecek

• arkadaşlar yarın elemeler için 22:30 nasıl
  • dostum benıde eklermısn bende yenı aldım oyunu bıraz acemıyım ama paso cod oynuyom
  • Bende Baya Bir Geliştim.

Single'ı Falan Bıraktım Artık Direk Multiplayer'a Giriyorum...

Level 20 - 3 Takım'a Ayrılıyorsak,Elemelere Girmek İsterim...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.