Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CUMARTESİ HERKESIN PLANI PROGRAMI OLABILIR BASKA ZAMAN YAPSAK ELEMELERI DAHA DOGRU OLMAZ MI PAZAR YADA PAZARTESI GUNU?
  • cumartesi pazar ben doluyum simdiden söyliyim misafirlerimiz var ama cumartesi 5 den 8 veya 9 kadar musaitim diger gunlarde musaitim ve bugun yarım kalan oyun devam edilicek mi bide o var?
  • bugün yarım kalan oyun devam etmiyecek sanırım hiç haberleşemedik buarada elemeleri pazar öğlen yapsak gelemiycek olan olur mu?ya sonuçta herkes takımlara giricek dışarda kalma gibi bir olasılık yok
    bu arada elemeye katılacak arkadaşlar lütfen beni ve ernostoemre arkadaşımızı psn listenize ekleyin
  • arkadasım benım cumartesi aksam yatılı misafirim gelicek saat 10da ve ertesi gun pazar gunune kadar bende kalıcak haliylede ertesi gun 11 kadar yokum aksam eger derseniz cumartesi öglen uyar bize banada uyar yada pazartesi hafta içi her gun dedigim gibi sadece bu haftasonum öle doku diger gunlar free gunduz içi gunduz dısı
  • ernostoemreninde c.tesi günü işi varmış ozaman pazartesi yapalım
  • arkadaşlar bu akşamki clan maçı 22 de, değilmi Değişiklik yok yani

ekleme:Arkadaşlar benim hafta içi hergün yazılım var.Ve ancak elemeler yarın olursa veya pazar günü öğlen falan olursa katılabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 9 Ocak 2009; 16:54:19 >
  • benimde haftaya hergun snvım var ve eleme oglen olmassa sevinirim dershanem var
  • off işin içinden çıkılmıyor ozaman arkadaşlar takımları kura usulü şeçelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

off işin içinden çıkılmıyor ozaman arkadaşlar takımları kura usulü şeçelim

bence aramızdan 3 kaptan seçelim.Onlarda listeden istediği 5 oyuncuyu seçsinler
  • BIR GUN KARARLASTIRMAK IMKANSIZ GIBI GOZUKUYOR BIRISININ YA ISE CIKACAK YADA OKULU EN IYISI KURA ILE BELIRLEYELIM
    YADA 3 KAPTAN SECELIM ONLAR TAKIMLARI OLUSTURSUNLAR
  • bu akşam klan maçı varmı yoksa yokmu
  • napıcan mac olsa nolucak olmasa nolucak gir oyna sen 65 de olmusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

napıcan mac olsa nolucak olmasa nolucak gir oyna sen 65 de olmusun

evet yaa biraz kastım 65 olmak için.Aslında prestiege modunu merak ediyordum ama yine açılmadı 5000 puan sonra prestiege 1 olacam sonra açılacak
  • ozaman ben [DH-1] takımının kaptanlığını alıyorum arkadaşlar herkes kabul mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canal -- 10 Ocak 2009; 14:44:42 >
  • quote:

ozaman ben [DH-1] takımının kaptanlığını alıyorum arkadaşlar herkes kabul mü?

hangi adamları seçtin
  • daha seçmedim ama seni düşünüyorum gelirsin dimi
  • quote:

daha seçmedim ama seni düşünüyorum gelirsin dimi

gelmemmi be
  • bana [DH-3] ün kaptanlığını verin.

@canal

takımına adam seç.kalanlardanda bana gelmek isteyenler belirtsinler.
  • valla istiyen istedigi takıma alsın beni benim için fark etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

bana [DH-3] ün kaptanlığını verin.

@canal

takımına adam seç.kalanlardanda bana gelmek isteyenler belirtsinler.

niye dh-3.Niye dh-2 değil
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.