Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece 23.00 gibi online'ım . level 45 olup, şu makinalı tüfeği kapmaya çalışıcam. 44 üm şu anda.
  • arkadaslar su aralar baya bi lvl kasma derdine girdigimden arkadaslarımdan özur diliyorum baya bi serc and destroy oynuyorum oınun için team d. mach oynamıyorum onun için geri cevirdigim ve kabul edipde server gazabına ugradıgım arkadaslardan özur dilerim bu gece biraz gec gelicem belki maca yetişemem ama eger ki macdan sonra gene takılmaya devam edmek istiyen arkadaslarla gece devam ederiz
  • en guzeli zombi milletle oynıcagıma zombilerle oynarım daha hycanlı
  • gece kuşağında aranızdayım.akşam misafirimiz var

İnvite atmadan önce PSN den belirtelim lütfen.hem daveti geç görüyorum hem de kabul edince server çoktan kapanmış oluyor.
  • arkadaşlar bende biraz sonra sonra giricem ernestoemrede girse kendi aramızdan kapışsak
  • Double XP Weekend ... Duyurulur
  • 2 tanede yeni team death eklenmiş ama bi işe yaramıyo
  • adamın biri hardcore da tam 12 kere kendi takım arkadaşını öldürdü ama serverdan atılmadı.Hala anlamış değilim
  • dün gece Buzzycarl,inspirex ve ben (barisan) headquarters da paraladık rakip takımları. 53 level oldum .

sizin kill sayınıza ulaşamasam da arkanızdan takip edebildim, başarı sırlarınızı paylaşırmısınız bizimle ? :))
  • dün nazi oynadık.dehşet hoşuma gitti.Ama oyunu single de bitirmediğim için ben kuramıyorum.
  • ben bosuna demiyodum nazi oynıyalım diye gelmişin sozume :

valla bir sırrı yok refleks işi baska bişi degil
  • Nazi modunda en fazla 17.level a kadar gelebildik.Deli gibi saldırıyorlar,birde köşeye sıkıştırdılarmı kuruluş imkansızAyrıca keşke her hafta sonu Double XP uygulaması olsa.34 lvl birden atladım
  • Dün akşam misafirim vardı gitsinler diye gözlerine baktım ama maalesef tahmin ettim serverlar dolmuştur aramızda kopararız dedim olmadı bu haftaiçi 22:00'den sonra online olcam beklerim cumada sağlam bir maç yapalım özledim hocam bi clan maçı oldu o da yarım tadı damağımızda kaldı
  • arkadaşlar benide ekleyebilirsiniz yeni aldım,biraz alışmaya çalışıyorum

psn:sipru81
  • quote:

Orjinalden alıntı: borisovic1

dün gece Buzzycarl,inspirex ve ben (barisan) headquarters da paraladık rakip takımları. 53 level oldum .

sizin kill sayınıza ulaşamasam da arkanızdan takip edebildim, başarı sırlarınızı paylaşırmısınız bizimle ? :))

harbiden ne ezdik adamları ya takım oyununun faydaları olsa gerekya aslında sırrı sadece adamı o seni görmeden önce görmen eğer sen daha hızlı olursan öldürüyorsun bu kadar basit bence
  • arkadaşlar nazi modda eğlenelim diyen varsa eklesin çok zevkli oluyor ileriki level lar.
    psn:erayt92
    birde ekleyen kişiler lütfen oyunun başında bütün kapıları açmayalım.sonra kişi başına 30 ar zombi düşüyor sap gibi kalıyoruz(zaten 12 den sonra son sürat bize doğru koşuyorlar) ortada ve lütfen yaralanan insanları kurtarma şansınız varken kurtarın dün my cry ı 4 kişi varken dibindeki adam kurtarmadı anlamadım neden böyle diye taktikler bunlar.oyunun başında ilk 4 level içeri girmelerini bekleyin bıçaklayın kapılardan ve bıçaklardan çok puan alıp daha ilk lvl lardan güzel silah alabilirsiniz.bunlar dışında gördüğüne ateş et.birde lütfen tamamen ölen zombilere saygı duyalım yerdeki cesetlere O tuşunu kullanmayalım
    kulaklığı da aldım bugun maçlarda ve cod5 de konuşuruz artık.dün cod5 oynarken 2 dengesiz goril ve kedi sesi çıkarıp durdu oyunda engelledim ama menüde bulamadım engellemeyi bunu nasıl yapıcaz?

• goril ve kedi sesi he guzelmiş bende baska hayvanların seslerini deniyim bugun pcden bulu pacarım rahatsız olur millet
  • Bir türlü oturtamadık davet gönderme işini.
    Dün öğleden sonra ve aksam barısan'a ve mustafa tr'ye davet gönderdim
    onlarda bana gönderdi ama bulaşmadık bir oyunda.
    Kulaklıkda aldım yoğun bir heves var şu anda online maç için
    Bu akşam bari halledebilsek şu işi.herkeze 21:00, 21:30 arası uyarsa
    Çevirelim bir maç.
  • bu akşam 10 kişiden fazla olursak kapışalım aramızda
  • sadece 3 kişi var arkadaşlar
    nerelerdesiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.