Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende varım hem oyuna alışma olur hemde kaynaşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

arkadaşlar nazi modda eğlenelim diyen varsa eklesin çok zevkli oluyor ileriki level lar.
    psn:erayt92
    birde ekleyen kişiler lütfen oyunun başında bütün kapıları açmayalım.sonra kişi başına 30 ar zombi düşüyor sap gibi kalıyoruz(zaten 12 den sonra son sürat bize doğru koşuyorlar) ortada ve lütfen yaralanan insanları kurtarma şansınız varken kurtarın dün my cry ı 4 kişi varken dibindeki adam kurtarmadı anlamadım neden böyle diye taktikler bunlar.oyunun başında ilk 4 level içeri girmelerini bekleyin bıçaklayın kapılardan ve bıçaklardan çok puan alıp daha ilk lvl lardan güzel silah alabilirsiniz.bunlar dışında gördüğüne ateş et.birde lütfen tamamen ölen zombilere saygı duyalım yerdeki cesetlere O tuşunu kullanmayalım
    kulaklığı da aldım bugun maçlarda ve cod5 de konuşuruz artık.dün cod5 oynarken 2 dengesiz goril ve kedi sesi çıkarıp durdu oyunda engelledim ama menüde bulamadım engellemeyi bunu nasıl yapıcaz?

yaw walla belki ben olabilirim o kurtaranmıyan

hoş daha dogrusu ben bende degildim abim misafirlige gelmişti o oynamak istedi verdim sonra kolu alamadım cok hoşuna gitti ama iyi oynayamadı inş. tekrar bi araya geliriz o zman ben oynayacam guzel bi kapışma olur bide dun ne guzel kovalmaca yapıyodunuz öyle bi yandan naziler geliyo bi yandan da siz kendi aranızda dalga geciyonuz

• quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef
    siz kendi aranızda dalga geciyonuz

valla o şakalarda olmasa ilk başta çekilmiyor zombiler.özürlü gibi yavaş yavaş geliyorlar.ileriki lvl lara kadar öyle eğleniyoruz.o yaptığımızda cs den kaldı herhalde önceden counterstrike da ceset ceset aha ceset var yerde diye kendi aramızda oynarken oluyordu.

• arkadaşlar ne zaman maç yapıcaksınız,yabancılarla oyna oyna sıkıldım yaw ama lvl 19 oldum
  • evet.bi ara nazi mod,team deathmatch yapalım ne zamandır yapmıyoruz.
  • arkadaslar cuma akşamı maç ayarlayalım cok bölündük akşam 22 gibi toparlanalım müsait olanlar gelsin
  • ben gelirim
  • Bende bugun saat 21:00,21:30 gibi online olucam.Yterli kişi olursa kapışırız
    gerçi geçen sefer rahat yarım saat falan ernestoemre ve canal davet attı
    ama her seferinde error verdi server deli etti beni
    Kısmet bugune olur umarım
  • lukesky psn in nedir ? ekleyeyim seni yada sen beni ekle
  • sipru81 seni ekledim
    benim psnde aslan25
    ya beyler bu arada ciddi lag var.
    acaba benim oyun 1.bölge oldugu için amerikan serverina falan mı
    bağlanıyor.oyunda adamı gorunce tetige basıyorum ama adamlar hemen indiriyor beni.
    adamlar benı oldurkten sonrakı kamera goruntulerıne bakıyorum daha adama bakmıyorum bile
    resmen 2-3 sn geçikme oluyor.Oda bütün avantajı goturuyor tabi
    sizde hissediyor musunuz" böyle birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: lukesky

sipru81 seni ekledim
    benim psnde aslan25
    ya beyler bu arada ciddi lag var.
    acaba benim oyun 1.bölge oldugu için amerikan serverina falan mı
    bağlanıyor.oyunda adamı gorunce tetige basıyorum ama adamlar hemen indiriyor beni.
    adamlar benı oldurkten sonrakı kamera goruntulerıne bakıyorum daha adama bakmıyorum bile
    resmen 2-3 sn geçikme oluyor.Oda bütün avantajı goturuyor tabi
    sizde hissediyor musunuz" böyle birşey

ben genelde lagsız oynuyorum ama sizde bir sorun var heralde çünkü o gün nekadar uğraştık bi bağlanamadık.

• Evet, haklısınız Canal.
    O gün içinde çok teşekkür ederim.Gerçekten bayağı uğraştık
    İnternet hızı ile alakalı desem(1mbit ) , diğer oyunların onlineda böyle bir problem yaşamıyorum.
    Dediğim gibi belkide 1. bölge olması ile alakalıdır.
    Canal, sizin internet bağlantı hızınız ve oyununuzun bölgesi nedir acaba ?
    Belki ordan alıyabilirim problemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukesky -- 6 Şubat 2009; 9:24:16 >
  • Bugün 100 mbit bağlantı ile hizmetinizdeyim arkadaşlar,psn'de sorun olmadığı sürece uçucaz
  • Feckless umarım pazar günü yada cumartesi 23:00 ten sonrada cod5 oynarsın :)
    Belki 100mb'in yüzü suyu hürmetine bu sefer davetde
    sorun yaşamam.Bu arada 100mb quicknet vasıtası ile mi ?
  • bu akşam saat kaçta on line olacaksınız?
  • su quiknet besiktasa gelse bende alıcam ama daha dogru duzgun avrupa yakasına gecmemiş
  • arkadaşlar bir ara herkes toplansında tam katılımlı bir çatışmaya girelim
  • c.tesi 22 de online olursak 12 kişi falan yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

c.tesi 22 de online olursak 12 kişi falan yaparız

inşallah diyim evde çiğ köfte partisi var
  • arkadaşlar isterseniz bi msn messenger grubu oluşturalım iletişim rahatlığı açısından

msn: kurtulushakan@hotmail.com
    psn: meydanlarus86
    lvl: 41
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.