Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler bu oyun yeni bir grafik motorumu kullanıyor?

hayır

bilip bilmeden sallamayalım! advanced warfare yeni motor üzerine kurulu bir oyundur 3 yıl yapım aşaması sürmüştür. animasyonlar, fizikler, sesler tamamen değişmiştir. ghost gibi upgrade iw engine değildir. oyun motoru in-house engine diye geçiyor gözlerin bozuk değilse aradaki grafik farkını çok rahat görürsün! şu an en iyi yüz ve suit modellemeleri detay advanced warfare da! oyunu oynamaya başladığınızda ses kalitesini de duyacaksınız o eski alaycı silah sesleri battfield vs cod sound comparison lar tarih oldu.

titanfall videolarını izle eski call of dutyleri izle yine makyaj yine makyaj

• Konu konuyu açıyor. BO2'de pingler normalden düşük görünüyor, yaklaşık yarı yarıya. Millet isyan etmesin diye bunu yaptıklarını düşünüyorum. Sözde 1 sn 1000 pinge eşit ama aradaki 50 pinge karşılık 1 sn gecikme yaşadığımı çok gördüm. Bu mevzu uzun olduğu için detaya girmek istemiyorum.

İnşallah temenni ettiğiniz gibi olur ama dumûra uğramamanız için beklentinizi düşük tutmanızı tavsiye ederim. Ve inşallah bu sorunlar olmaz da gecikmesiz şekilde oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 1 Kasım 2014; 18:55:00 >
  • steamden satın aldım ben inşallah pişman olmayız dün counter strike go aldım bin pişman oldum tam bi israf bedava verilse oynanacak gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

steamden satın aldım ben inşallah pişman olmayız dün counter strike go aldım bin pişman oldum tam bi israf bedava verilse oynanacak gibi değil

Ben oynarım hacı CS GO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Konu konuyu açıyor. BO2'de pingler normalden düşük görünüyor, yaklaşık yarı yarıya. Millet isyan etmesin diye bunu yaptıklarını düşünüyorum. Sözde 1 sn 1000 pinge eşit ama aradaki 50 pinge karşılık 1 sn gecikme yaşadığımı çok gördüm. Bu mevzu uzun olduğu için detaya girmek istemiyorum.

İnşallah temenni ettiğiniz gibi olur ama dumûra uğramamanız için beklentinizi düşük tutmanızı tavsiye ederim. Ve inşallah bu sorunlar olmaz da gecikmesiz şekilde oynarız.

Bo2 ve ghosta boşa para verdik ikiside kaliteli oyunlardı ama birinde optimizasyon birinde online lag vardı lanet olsun bunların yapacağı işe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam den ön sipariş ile bende bugun kütüphaneye kattım. önceki oyunları single takılmıştım ve multisi çok yavan geliyordu.

bu oyunun titanfall karması oyun tarzı ile yenilikçi ve farklı olmasını ümid ederek aldım. umarım beklentileri boşa çıkarmıycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetvacı

Oyunu bu şekilde yedekleyemiyoruz değil mi?
    Kurulum sonrası yedekleyeceğiz yani.

Evet yedekleme yaptırmıyor. Çıkınca yapacak sanırım. Ama yedeklemeye mecbursanız Steamin kurulu olduğu dizindeki SteamApps\depotcache klasörünü normal kopyala yapıştırla başka bilgisayar aktarabilirsiniz kanımca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Şu anda CD için biz Tüek oyuncuların en büyük ihtiyacı
    1- Yerel sunucular
    2- Türkçe dil desteği (en azından alta yazılı olarak)

Dikkat ettim, Advanced'in haereket hızı, önceki tüm COD'lardan daha fazla. Yerel sunucu olmazsa bize büyük ızdırap olabilir bu.

oyunda dedicated server olacak sıkıntı çekmeyiz inşallah yoksa dediğiniz gibi hiç bir zevk alamayız oyundan

Adanmış sunuzu Black Ops 1'de de vardı ama faydasını göremedik. Çünkü kiralık sunucular en yakın Almanya'daydı. Adanmış veya adanmamış fark etmez; yerel sunucu lazım lazım bize. Yerel sunuzu olmayacaksa, MW2'deki gibi host sistemi olsa daha iyi olurdu. En azından birbirine yakın oyunculardan birisi host olur ve ping bu sayede düşük olurdu ama her nedense MW2'den sonra host sistemi bir daha kullanılmadı.

kullanılmaz tabi mw 2 de küfürbaz haydoya dönmüştük sırf host diye bir oyuncuya o kadar yetki verirsen suistimal eder o da.Böylesi daha iyi

• Host olan kişi neyi, nasıl suistimal edecek Allah aşkına? Host olan kişinin yetkisi mi vardı sanki? Bilgisayarı eskiyse donma yapabiliyordu veya oyundan çıkarsa yeni hosta bağlanmak için bekliyorduk sadece...
  • oyunu indirdim, hata veriyor içerik şifrelenmiş diyor. ne yapmam lazım ?
  • Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    pazartesiyi bekleyeceksin oyun daha açılmadı
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    önyükleme diyince bir an heyecanlanmıştım oysa ki, neyse bekleriz
  • Oyunu dün 3saatte indirdim 50mbit ile.
    Pro almayı düşünüyor dum ama oyun kötü çıkarsa diye pro almadım.
    Steam id:fesafbhwe1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 2 Kasım 2014; 3:28:17 >
  • Üniversite sınavına hazırlanmama rağmen cüzdana 100 lira atıp alasım var. En son MW3 almıştım. Sonrasında çıkan BO2 ve Ghosts pek ilgimi çekmedi. Ama bu sesler olsun grafikler olsun ilgimi çekti doğrusu. Umarım senemi yakan şey olmaz.
  • bu gece 00:00'dan sonra girebilirmiyiz steam'den?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    geri sayım öyle diyor ama belli olmaz steam sayfasında da rusya saatine göre 12 am diyor oda yarın sabah 11 denk geliyor
  • Mantık olarak gece 12 de girmemiz lazım çünkü ön sipariş te bir gün önceden oynanabilecek deniyordu.En son driveclub ta ön sipariş te gece 12 de açılmıştı umarım steam de playstation gibidir

• yeni zelanda da açıldı oyun yayında adam

http://www.twitch.tv/rekuja
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

yeni zelanda da açıldı oyun yayında adam

http://www.twitch.tv/rekuja

adam sadece ayar yapıyor doğru düzgün oyunu izleyemedik :D
  • 44 gb nedir arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.