Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çıkmadı nerden indiriyorsunuz steamde download açılmadı hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Steam'den satın aldıysanız ön yüklemeye açıldı oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Steam'den satın aldıysanız ön yüklemeye açıldı oyun.

Ha evet saolun pre-load açılmış şimdi bunu indir 1 ay akk deyiz.

• 50Mbps olmasına rağmen şuan 2.1 veya daha altı ile indiriyor şuan, ilk başlarda gayet hızlıydı. Sizde durum nasıl? İndirme yeri Türkiye bu arada değiştirsem mi?
  • Arkadaşlar bende digital pro edition aldım.Rusyadan 110 tlye almıştım.

Dileyen steam ekleyebilir imzamda.

Önyüklemeye başladım baya uzun sürecek gibi, tam olarak ne zaman oynamaya başlıyoruz bilen var mı arkadaşlar ?
  • Benimde merak ettigim konu bu ne zaman açılacak.İndırdık herşey hazır.Tahmini Türkiye ye 3 Kasımın saat kaçında açarlar ?
  • Oyunu playstore dan 90 liraya aldım, daha ucuza alınabilecek bir yerde yok zaten sanırım, iyimi yaptık kötümü oyunu oynamaya başlayınca görücez ama videolarına bakılırsa bence güzel olmuşa benziyor bu kez. Yapımcısı 3 yıldır çalışıyor oyunun üzerinde iyi şeyler bekliyorum açıkçası. Steam hasabım shady081991 eklemek isteyenler olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler bu oyun yeni bir grafik motorumu kullanıyor?

hayır

bilip bilmeden sallamayalım! advanced warfare yeni motor üzerine kurulu bir oyundur 3 yıl yapım aşaması sürmüştür. animasyonlar, fizikler, sesler tamamen değişmiştir. ghost gibi upgrade iw engine değildir. oyun motoru in-house engine diye geçiyor gözlerin bozuk değilse aradaki grafik farkını çok rahat görürsün! şu an en iyi yüz ve suit modellemeleri detay advanced warfare da! oyunu oynamaya başladığınızda ses kalitesini de duyacaksınız o eski alaycı silah sesleri battfield vs cod sound comparison lar tarih oldu.
  • Ghost donuyordu bu oyun nasıl acaba optimizasyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

oyun + seasson pass aldık umarım pişman etmez videolardan baya zevkli duruyor ama görecez artık

dereyi görmeden paçayı sıvayana ne derler bilirsin
  • Merhaba arkadaşlar.
    Steam COD Advanced Warfare'i ön yüklemeye açtı, şu an indiriyorum.

Sorum.

COD Advanced Warfare
    COD Advanced Warfare- Multi Player

Kütüphanemde bu şekilde ben üstekini indiriyorum, ek olarak multi player olanı indirmeme gerek var mı?
  • Digital Pro sürümü ile normal sürüm arasındaki fark nedir?
  • Fetvacı kullanıcısına yanıt
    Üstteki tek kişilik oyun, alttaki de adı üzerinde multi, yani online oyun için.
  • aşk kırıntıları kullanıcısına yanıt
    Ben o hatayı geçen sene Ghost'ta yaptım. Nasıl içime oturmuş ki, geçen sene değil de daha dün gibi geliyor bana. Bundan dolayı, aynı hataya düşüp, bunu ön siparişle almayacağım. Advanced için yorumları okurum. Baktım ki genel beğeni oranı yüksek, alırım, yoksa almam.
  • Single modu Pcde kaç gb ?

• Şu anda CD için biz Tüek oyuncuların en büyük ihtiyacı
    1- Yerel sunucular
    2- Türkçe dil desteği (en azından alta yazılı olarak)

Dikkat ettim, Advanced'in haereket hızı, önceki tüm COD'lardan daha fazla. Yerel sunucu olmazsa bize büyük ızdırap olabilir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetvacı

Merhaba arkadaşlar.
    Steam COD Advanced Warfare'i ön yüklemeye açtı, şu an indiriyorum.

Sorum.

COD Advanced Warfare
    COD Advanced Warfare- Multi Player

Kütüphanemde bu şekilde ben üstekini indiriyorum, ek olarak multi player olanı indirmeme gerek var mı?

az önce ön yüklemeyi tamamladım bende sizin gibi önce üsttekini indirdim(40.1gb indirdi).Daha sonra multiplayer ı indirdim (yaklaşık 2.7gb indirdi onun içinde).
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Şu anda CD için biz Tüek oyuncuların en büyük ihtiyacı
    1- Yerel sunucular
    2- Türkçe dil desteği (en azından alta yazılı olarak)

Dikkat ettim, Advanced'in haereket hızı, önceki tüm COD'lardan daha fazla. Yerel sunucu olmazsa bize büyük ızdırap olabilir bu.

oyunda dedicated server olacak sıkıntı çekmeyiz inşallah yoksa dediğiniz gibi hiç bir zevk alamayız oyundan
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    aslında 40.1 GB'ın içinde MP kısımlarıda iniyor. yani sizinde tahmin edebileceğiniz gibi MP kısmı 2.7 GB değil tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Kasım 2014; 12:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Bu videodan sonra şüphelerim biraz da olsa azaldı. MW2 gibi yenilikçi bir oyun olacak gibi duruyor. Ve standart CoD atlama hatasını da eklersek, eski CoD havasını yakalayabilir

1:15'te adamın eli otobüsün kenarına yapışık olarak duruyor. Tutmadan nazıl duruyor orda acaba?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.