Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cod:ghosts rezilliginden sonra bi daha cod almamayi dusunuyorum zaten hep ayni oyun bide tek oynadığım mod olan zombiyi de çektiler bi daha oynamam artik cod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu videodan sonra şüphelerim biraz da olsa azaldı. MW2 gibi yenilikçi bir oyun olacak gibi duruyor. Ve standart CoD atlama hatasını da eklersek, eski CoD havasını yakalayabilir
  • İnşallah bu oyun single player olarak yine 4-5 saatte bitmez diyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

İnşallah bu oyun single player olarak yine 4-5 saatte bitmez diyelim...

Adamlar son çıkan diğer cod oyunlarına nazaran daha uzun bir senaryosunun olacağını söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Bu videodan sonra şüphelerim biraz da olsa azaldı. MW2 gibi yenilikçi bir oyun olacak gibi duruyor. Ve standart CoD atlama hatasını da eklersek, eski CoD havasını yakalayabilir

Cod serisini ilk oyunundan beri takip ederim farklı bi yeri vardır bende kasım ayını beklemeye aylar önceden başladık

• oyun + seasson pass aldık umarım pişman etmez videolardan baya zevkli duruyor ama görecez artık
  • neden şu cod oyunlarında ve bf oyunlarında realistik dışı öğeleri gösterir durularki arkadaş millet bıktı artık uçan zıplayan adamlar uzay mekikleri bunları bu oyunlarda görmek istemiyorum ben öyle olsa half life hala satılır ve hala en çok oynanan oyun olurdu. coddan çok herşeye benzemiş oyun. yine hüsran bu senede.. yahu yapın cod 1-2yi tekrardan grafik iyileştirmesi yapın multisini şunlardan daha fazla oynayan olmazsa gel yüzüme tükür sonra.. nerde o eski cod 2
  • Bundan önceki seriler de ''yenilik yok, her sene aynı oyunu ısıtıp önümüze koyuyorlar'' şeklinde eleştiriler yapılırdı. Şimdi oyunda büyük oranda değişiklik yapıldı ancak yine eleştiri alıyor. Son senelerde oldukça düşüşe geçti fakat, bu oyun bu kadar eleştiri hak etmiyor şu anlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pumkin

Umarım mp güzel olur.
    Tahminleri alalım. Gtx770 ile hangi ayarlarda oynayabilirim ?

Yaz tatilini özledim

• COD: Black ops 2 rezilliğinden sonra GHOST almamıştım.
    (multi için konuşuyorum)

Oyun videolarına ve haberlerine hiç bakmadım.Arkadaş alınca ortak oluyum diye aldım.
    Umarım PC'ye üvey evlat muamelesi yapmazlarda oynarız.
    Call of Duty®: Advanced Warfare Digital Pro Edition bu sürümden 2 tanesini 110$'a aldım ve kütüphaneye eklendi.

3 Kasımda oyun açılacakmış.

Eğer multi oynayan varsa steam ekleyebilir
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    Bende ön sipariş ile aldım 235 TL ye mal oldu yüksek bir rakam umarım üzmez bizi ama şu ana dek takip ettiğim kadarıyla üzecek gibi durmuyor bence çok başarılı olacak.
  • Sanırım ilk defa bir Call Of Duty serisini PC üzerinden satın almayacağım.Cheater lardan gına geldi artık bana.Alırsan PS4 için satın alırım heralde alışmak ve oynamak zor olacak gıbı ama en azından karsındaki adamın hile yaptığından suphe etmiyeceksin.

• İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
    İşlemci: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz veya daha iyisi
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB veya daha iyisi
    DirectX: Version 11
    HDD: 55 GB boş alan
    Ses Kartı: DirectX destekli

http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Advanced_Warfarein_Sistem_Gereksinimleri_Aciklandi-72189.htm#header

55 GB alan istiyor

• Turkiyeden ucuza cd key satan site var mı su an ben gecen sene gamekeystore dan almıştım
  • Ucuz key arıyorum ben de almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Ucuz key arıyorum ben de almak istiyorum

Bence hic ucuz key bakma,

Steam bugünden itibaren TL ye geçti ve oyun 99 TL lik fiyata sahip ben de aldım bugun bakalım.Steamın TL fiyatları hem dolar hem de eurodan cok daha hesaplı olmuş.Aynısını PSN den de bekliyoruz..
  • Ben anlamıyorum.Her sene aynı muhabbet cod yerlerde falan filan.Ama oyun her çıktığında deli gibi satılıyor.Demek ki adamlar işi biliyor ve insanlar severek oynuyor.Hayır arcade shooter türünden cod dan iyi oyun varmış gibi konuşmayın.Bf ayrı bir tür Cod ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Bende ön sipariş ile aldım 235 TL ye mal oldu yüksek bir rakam umarım üzmez bizi ama şu ana dek takip ettiğim kadarıyla üzecek gibi durmuyor bence çok başarılı olacak.

bilgisayar için aldıysanız baya kazık yemişsiniz

steamda 99 TL fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.