Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar kazık yemek için enayiliğin fevkinde olmak lazım herhalde ben steam tl ye geçmeden önce oyunla birlikte digital upgrade pro sürümünü aldım ondan fiyat böyle steam seni kazıklmış diyorsan o ayrı
  • Arkadaşlar Steam'deki diğer paketler ne işe yarıyor almaya değer mi?
  • ghost a rağmen aldım ghost oyuncu sayısını baya bir etkileyecektir ondan sonra bir daha almıyacam dedim ama dayanamadım korktuğum oyunun iyi yada kötü olması değil hile ve oyuncu sayısının azlığı bunlar olunca haliyle oyun çekilmez oluyor umarım black ops 2 ve öncesinin başarısını yakalar hala steamde black ops 2 ve mw3 ghosttan kat ve kat daha çok oynanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTH - A -- 25 Ekim 2014; 13:30:43 >
  • Mw3 ten beri Cod oynamıyorum ama bu oyunu steam den ön sipariş yaptım inşallah oyun beklentilerimi karşılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu oyunu steemaden alacağım ama diğer yan paketlerin farkını bana söyler misiniz ona göre onlarıda alacağım ya da sadece birini alacağım. Şimdi bu iki paketi de almalımıyım aralarındaki fark nedir?

Call of Duty: Advanced Warfare - Upgrade to Digital Pro için ön sipariş verin 60 tl

Call of Duty: Advanced Warfare - Season Pass için ön sipariş verin 79 tl
  • Arkadaşlar oyunda toplam kaç tane Mp harita var. Burada 6 tane gözüküyor?

http://www.theadvancedwarfare.com/aw/multiplayer-maps/

EDIT: 13+1 bonus harita varmış sanırım, buradaki doğrudur;http://callofduty.wikia.com/wiki/Call_of_Duty:_Advanced_Warfare

Ascend · BioLab · Comeback · Defender · Detroit · Greenband · Horizon · Instinct · Recovery · Retreat · Riot · Solar · Terrace

Bonus Atlas Gorge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 26 Ekim 2014; 20:34:34 >

• tufan1986 kullanıcısına yanıt
    digital pro paketin içinde season pass de var önsipariş verenler için fırsat sayılır oyun çıktıktan sonra satışdan kaldırılacak sadece season pass kalacak
  • Oyunun videolarından hiç etkilenmedim MP de dahil,oyun patlayacak gibi bir his var içimde...

Keşke şimdiki zamanda geçen bir oyunla karşımıza çıksalardı,
  • Beyler bu oyun yeni bir grafik motorumu kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler bu oyun yeni bir grafik motorumu kullanıyor?

hayır
  • Digital pro pack satın aldım. Beraber başlamak isteyenler ekleyebilir.

Steam id : Saldour
  • Bu fiyat nedir böyle ya. Abi neden bize hep giydiriyorlar. Niye rusya bizden dahamı fakir bir ülke.

https://www.g2a.com/call-of-duty-advanced-warfare-day-zero-edition-steam-cd-key-ru.html

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Soul -- 31 Ekim 2014; 13:57:00 >

• Arkadaşlar oyun steam'de ön indirmeye açılır mı?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Konsollar için önyükleme açıldı bugün yarin steam dede açılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Digital pro pack satın aldım. Beraber başlamak isteyenler ekleyebilir.

Steam id : Saldour

ekledim hocam oynamak isteyenler benide ekleyebilir
    steam id:samhas46
  • eklemek isteyenler : mars755

genelde yalniz yabancilarla oynarim arasira türklerlede kapisirim oyun pazartesi elimde zero edition siparisi vermistim
  • önyüklemeye açılmış multiplayer kısmı 36,4 gb yarın ayın ilk günü ilk günden bitirecez kotayı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

önyüklemeye açılmış multiplayer kısmı 36,4 gb yarın ayın ilk günü ilk günden bitirecez kotayı :(

bende 40.1 gb gözüküyor indirme ama ben indirmeyi multiplayer kısmından başlatmadım şimdi multiplayer için bir de 36.4gb indirmeyeceğim değil mi?
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    yok daha düşük bir miktar indirirsiniz
  • Bilgilendirme için teşekkürler, indiriyorum şuan bende de 40.1 GB gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.