Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gezizekalı

oyun ne hale gelmiş ya

sitesine gireyim dedim crysis 2 multiplayer gibi olmuş yapay iskelet olayı
  • Anlaşıldı call of duty oyunları artık para basma için çıkacak görünüyor black ops 2 yine iyiydi ama ghosts tam bir rezalet nerde o cod 2 nerde o mw2 cod serisinin düştüğü hallere bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

ghost gibi bu oyunda çöp olacak hileciler yüzünden adamlar 69-79-100 dolara oyun satmayı biliyor ama arkasından durmayı bilmiyor nasıl olsa alacak enayiler hazırda hardaned edition aldım bir ay oynayamadım sildil hileciler yüzünden bf4 adamlar oyunlarını arkasında duruyorlar bari yüzüne bakmam cod bundan sonra

bilmeyende bf serisinde hiç hile yok sanacak
  • Bu oyunda olmayı çok istiyorum müvekkilim ile her konuyu konuşup Activision hakkında swmizi veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

ghost gibi bu oyunda çöp olacak hileciler yüzünden adamlar 69-79-100 dolara oyun satmayı biliyor ama arkasından durmayı bilmiyor nasıl olsa alacak enayiler hazırda hardaned edition aldım bir ay oynayamadım sildil hileciler yüzünden bf4 adamlar oyunlarını arkasında duruyorlar bari yüzüne bakmam cod bundan sonra

bilmeyende bf serisinde hiç hile yok sanacak

tamam vardır ben yok demedimki adamlar oyunlarının arkasında duruyorlar

• Advanced Warfare'i ve Ghosts'ı yapacaklarına 1 tane adam gibi oyun yapsalardı keşke.
  • osmanlı06 kullanıcısına yanıt
    Arkasında mı duruyor? EA'in tek yaptığı şey Dlc getirmek sorunları çözmek, ban atmak gibi bir derdi yok

• Tam bir Crysis çakması olmuş.Fazla teknoloji kimse beğenmez askeriye seviyor millter genelde
  • Hardline'nın pek birşey vaat etmeyecek olması bu sene COD için büyük fırsat bence ama bu oyunla olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black ops'tan sonra nihayet oynanabilir bir cod geliyor bu sene bende merkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayJupiter

Modern Warfare 4'ün çıkacağını sanmam. O seri üçmeleydi (trilogy) ve bitti.

Şu grafiklernen teknolojiynen modern warfare 4 yapsalardı efsane olurdu 6 ayda en az 50 milyon satardı daha modern warfare gibi efane bir seri gelmedi coda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 13 Eylül 2014; 16:11:31 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Resmen Titanfall & Crysis karışımı olmuş

Her sene Call of Duty oyununu öven, destekleyen, savunan biri olarak bu oyun olmamış diyorum. Yok yani gerçekten olmamış. Single player videolarını görünceki yaptığım olumlu yorumları geri alıyorum. Call of Duty bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVSEQ01.DAT -- 24 Eylül 2014; 23:30:49 >

• Benim çok hoşuma gitti oyun, sanırım BO'dan sonra alabileceğim bir COD çıktı.
  • Şu robotik olan kısımlar,atlamalar sıçramalar titanfall dan ne farkı var.Hak veriyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Şu robotik olan kısımlar,atlamalar sıçramalar titanfall dan ne farkı var.Hak veriyorum sana.

Ben COD'un yapısını her zaman BF'den daha iyi bulmuşumdur ama COD'un grafikleri gerçekten çok alttaydı BF'ye göre o yüzden BF alırdım. Ama şimdi COD grafiklerini yeniledi, bir de merak ettiğim atlamalı zıplamalı olmayan modlarda olacakmış arkadaşlar niye bu kadar takıldı anlamadım.
  • İlk çıkışından beri oynuyorum Cod. Fakat bu biraz net söyleyeyim yukarıda bağsedilen oyunlardan esinlenmiş biraz çakma bir yapısı var.Yoksa oyun benim için her zaman güzel,özgün fikirler ve seneryolar olduktan sonra gerisi hikaye...

Edit bu arada kusura bakma dostum yanlış alıntı yapmışım.

• Call of Duty serisinin en çok tartışılan noktası son oyunlarındaki kısa senaryo bölümüydü. Serinin son oyunlarının senaryo modu 7-8 saatte bitirilinebiliyor. Sledgehammer Games'in kurucusu Glen Schofield'ın Twitter üzerinden yayınladığı bir mesaja göre Call of Duty: Advanced Warfare'da durum böyle olmayacak.

Schofield, Call of Duty: Advanced Warfare'in senaryo modunun önceki son Call of Duty oyunlarına göre daha uzun olacağını söyledi. Oyunun senaryo modunun ne kadar süreceği konusunda henüz hiçbir bilgi verilmedi. Bunu Call of Duty: Advanced Warfare, 4 Kasım'da çıktığında göreceğiz.

Kaynak: BSC

• single player'cılar için güzel haber
  • Bir Call Of Duty oyunundan çok her şeye benziyor.Keşke Modern Warfare 4'ü yapsalardı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.