Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Steamden alsam ne kadar sürede iner ki?

42-43 gb olması lazım sp+mp
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    İndirme hızına bağlı tabii ki. Ama yakınlarda oyunu daha önce indiren birisi varsa, onun alacağı yedeği DVD'ler halinde veya harici HDD ile alabilirsin ondan. Sen de oyunu aldıktan sonra indirme yapmak yerine oyunu yedekten geri yükle diyerek hızlıca yükleyebilirsin bu şekilde.
  • en son cod multiplayer deneyimini cod 4ü xfire üzerinden oynayarak yaşamıştım pek bilgim yok o yüzden o oyundan sonraki durumlar hakkında.

Steamde hile durumu var mı black opslarda ghostta falan? Bu oyunda nasıl olur ona göre almayı düşünüyorum yoksa boşuna 90 tl vermeyelim.
  • ZacDoUrden kullanıcısına yanıt
    En güncel oyunda kolay,kolay hile olmaz olsada level hackleri olur onlarda tespit edilip banlanıyorlar.
  • Turkce dil neden yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

En güncel oyunda kolay,kolay hile olmaz olsada level hackleri olur onlarda tespit edilip banlanıyorlar.

hocam peki Türk serverları var mı son oyunlarda ghostta black ops 2de falan. dedicated deniyordu sanırım. ve bu oyunda olacak mı dedicated bilgin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Multiplayerda mouse problemi yasayan varmi? mouse sapitiyor bazen combatda, saga sola hizla donuveriyor?

ghost ta aynı mouse problemi vardı tıpkısının aynısı mouse hareketlerinin yağ gibi akmadığını sağa sola sapıtığını tekrar gördüm malesef ,port edilmiş oyun gtx 770 lowda anca biraz akıcı oluyor ,oyun oynamak istiyorum ama adamı soğutuyorlar ve lagdan oynanmıyor çoğu zaman ....
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel diyorsun zaten bizde aynı fikirdeyiz.

Sadece işin stratejisi bu, E3 de gösterilen watch_dogs grafikleri biliosundur bilerek kapatıldı ve modlayan bir eleman sayesinde gerçek efsane grafikleri görebildik.

bu oyunlarda kademe kademe arttırıyorlar kaliteyi, bir anda tepeye çıkarmıyor / çıkarmalarına izin verilmiyor.

Bence tek açıklamasıda ticari strarejiler, herşeyi bunun çerçevesinde değerlendirerek planlıyorlar.
  • kaplamalar filan cod 4 aynı yüz modelleriyle silah modelleri biraz düzelmiş yani paso makyaj yapmışlar buna yeni motor diyen çarpılır uzaktan güzel görünüyor oyun biraz yaklaşınca bişeylere anlıyosunuz rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

%100 gameplay videosu yayınlıyorum arkadaşlar izlemek isteyenler:

http://www.youtube.com/watch?v=W90IKZS17H0&list=PLr8gxRRYC2EM4ewWY0C6VmvLqorJfp1cf

Bu video Activision Publishing, Inc. adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle engellediği içeriğe sahip.
  • oyunun mp modunu oynayan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa iyi olur yoksa ghosta olduğu gibi boşa para vermeyelim bir'de online oynayan kaç kişi var şuan belirtirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • Mp modunu oynayanlar gorus istiyoruz lutfen

• Devian kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın verdiği link bende açıldı. Şu an video dosyasını izliyorum.
  • multiplayer videosu konudaki mesajlarda vardı ''regujohn'' kendisi kaydetmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=v-lHZhE-YK8
  • Tekrar soruyorum alayımmı almayımmı Multi oynayanlar bi bilgi verirse sevinirim. Değmez diyorsanız Black Ops II ile devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: king size

dediğim gibi bu motor eski motor kaplamalardan filan belli zaten titanfall taklidi bi oyun ama ondan daha eğlenceli buldum

Ben de aynı düşüncedeydim ama asıl kopya olan titanfall sonradan araştırınca gördüm, infinity ward tan ayrılan 2 kişi yaptığından titan fall ı ve adwanced warefare üzerinde 3 yıl önce çalışılmaya başlandığından (şirketin dediğine göre) erken çıkmış da olsa aslında bi nevi titanfall ı aşırmışlar cod tan.(ayrılanlar da sanırım 2 yıl önce ayrılmışlar yani cod aw ye başlandıktan 1 sene sonra,) Ben oyunu almıcam dedim ama yine dayanamadım aldım ama beklentim düşük olduğundan belki gayet güzel geldi bana.grafik olarak birşey beklemiyordum zaten ama mesela gelecek teması ve modern alet edavatlar var diye öyle abartılı işlere kalkışmamışlar,ayrıca gayet zevkli bi şekilde oynatıyor kendini bence olmuş.(ufak tefek kasmalar oldu ama oyunu c ye kurduktan sonra yer kalmadığından ve açılmadığından d ye olduğu gibi kopyaladığım için sanırım. akşam yedekledikten sonra silip ssd ye kurup bir de öyle deniyeceğim.)

Sistem : fx 8320 / r9 280x vapor x 3 gb 384 bit / 8 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz_ksk -- 3 Kasım 2014; 15:54:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz_ksk

quote:

dediğim gibi bu motor eski motor kaplamalardan filan belli zaten titanfall taklidi bi oyun ama ondan daha eğlenceli buldum

Ben de aynı düşüncedeydim ama asıl kopya olan titanfall sonradan araştırınca gördüm, infinity ward tan ayrılan 2 kişi yaptığından titan fall ı ve adwanced warefare üzerinde 3 yıl önce çalışılmaya başlandığından (şirketin dediğine göre) erken çıkmış da olsa aslında bi nevi titanfall ı aşırmışlar cod tan.(ayrılanlar da sanırım 2 yıl önce ayrılmışlar yani cod aw ye başlandıktan 1 sene sonra,) Ben oyunu almıcam dedim ama yine dayanamadım aldım ama beklentim düşük olduğundan belki gayet güzel geldi bana.grafik olarak birşey beklemiyordum zaten ama mesela gelecek teması ve modern alet edavatlar var diye öyle abartılı işlere kalkışmamışlar,ayrıca gayet zevkli bi şekilde oynatıyor kendini bence olmuş.(ufak tefek kasmalar oldu ama oyunu c ye kurduktan sonra yer kalmadığından ve açılmadığından d ye olduğu gibi kopyaladığım için sanırım. akşam yedekledikten sonra silip ssd ye kurup bir de öyle deniyeceğim.)

o adamların ayrıldığı firma infinity ward bu oyunun yapımcısı başka o dediğiniz mümkün değil yani ayrıca 1 yılda öyle bi oyun yapamazlar

• bıçak atma çok fena ya baya 3 metreden sallıyon öldürüyo onun düzeltilmesi lazım millet daha fark etmedi büyük ihtimal yani silahı bırakıp bıçakla hızlı koşu yapsan adam kalmayacak
  • Arkadaşlar full ayarlarda oynayabilir miyim el atar mısınız? Ona göre satın alıp almamaya karar vereceğim.

i7 3632QM
    ATI 7650M 2GB
    8GB Ram
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dnz_ksk

quote:

o adamların ayrıldığı firma infinity ward bu oyunun yapımcısı başka o dediğiniz mümkün değil yani ayrıca 1 yılda öyle bi oyun yapamazlar

Farkındayım ancak yine de ayrılıp yeni firmayı kuran kişiler de bi nevi cod un köklerinden gelen adamlar,belki fikir açısından blackops 2 nin de tutulması ve sonuçta cod un içinde olduklarından böyle bi esinlenme olmuş olabilir.Olsa da farketmez aslında iyi birşeyi memnuniyetsizlik yaratmadan değiştirip bişiler yapabiliyorlarsa yine iyi bişey. Ama sonuç olarak titanfall daki gibi bi kaç ortak özellik olsa da farklı bir oyun.cod fanı falan değilim,tersine farklı bi seri olmasına rağmen bf 4 çok çok daha çekmişti beni,cod sadece beklediğimden iyi çıktı.çoğu kişi zevk alarak oynayacaktır tahminimce.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.