Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • playstore'dan aldım şimdi indiriyorum. multiplayer için beklemek istemedim
  • dediğim gibi bu motor eski motor kaplamalardan filan belli zaten titanfall taklidi bi oyun ama ondan daha eğlenceli buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

4mbit bağlantım var TTNET yüzünden... Bunu indirmem günler alır Steam de ayıp etmiş 99 TL orda.TTNET'e para kazandıracağız.

steam'de 99 tl olmasa playstore'de bu fiyatı zor görürdük
  • Oyunun portları nasıl açılacağını bana sormayın her modem için farklı

TCP : 27014-27050

UDP : 3478, 4379-4380, 27000-27031, 27036
  • Multiplayerda server mantığı önceki MW ler gibi mi? Bildiginiz gibi MW oyunlarında her zaman hileci oluyor Black Ops larda olmuyordu. Bunda da yine aynı mallık var mı?

Burda mantık MW de server oyunculardan biri(ki server da ping de olmuyor) BO da trechyard ın kendi severi olmasından dolayıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

Oyunun portları nasıl açılacağını bana sormayın her modem için farklı

TCP : 27014-27050

UDP : 3478, 4379-4380, 27000-27031, 27036

bunlar ne için dostum yapmak gerekli midir?
  • m.inam kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla daha verimli bir multiplayer için internet adına multiplayer a girdiğin zaman menude sol altta nat type var moderate yazıyorsa iyi değil onu open yapmak için bu portları açmak gerekiyor
  • multiplayer için almaya değer mi sizce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Multiplayerda mouse problemi yasayan varmi? mouse sapitiyor bazen combatda, saga sola hizla donuveriyor?

Bilgisayara gamepad takılıysa oyun esnasında çıkartıp oynayın düzelir diye düşünüyorum bendede bf4 te oluyordu.

gamepad yok hocam anlamadim vallahi. birazdan tekrar deneyecegim
  • Bazı haritalarda çamur gibi görüntü laflarını duyuyorum, ne olur yalan deyin, bu sefer kesin güzel olacak grafikler diyordum.
  • beyler o bu değil de bizim eleman Gideon un modellemesini resmen Murat Cemcir den kopyalamışlar. bu bir bölümde kaşık yutmuştu sesini kalın yapmıştı sesle birlikte tıpa tıp Gideon valla dava açsa telif kazanır.

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 3 Kasım 2014; 13:11:44 >

• Az önce playstore'dan oyunu aldım mp olarak umarım tatmin eder bf3'ten beridir fps oynamıyorum.
  • 2-3 defa paladin çağırdım ama adam vurmak çok zor öyle bo2 deki gibi swarm çağır oyunu al değil çok abartılı yapmamışlar killstreakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 3 Kasım 2014; 13:24:16 >
  • %100 gameplay videosu yayınlıyorum arkadaşlar izlemek isteyenler:

http://www.youtube.com/watch?v=W90IKZS17H0&list=PLr8gxRRYC2EM4ewWY0C6VmvLqorJfp1cf
  • multisi ghost tan iyi olmuş şahsen exo armour oyuna kattiği akicilik çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Arkadaşlar aman dikkat, oyunda 2 ayar açık olursa kaplama kalitesi otomatik olarak low'a düşüyor.

Advanced Video kısmındaki Cache Sun Shadow Maps ve Cache Spot Shadow Maps seçeneklerini OFF yapın. Diğer her şeyi sisteminize göre açabilirsiniz. Texture sorunları bu şekilde çözülüyor.

290x ile tüm ayarlar açık ve extra konumda. Sadece Supersampling 4x olarak ayarlı, 8x ve 16x'de performans sorunları vardı.

Oynanış fena değil, dinamikler güzel ama ekibimizin yapay zekâsını vasat buldum. 1 saat kadar oynadım, klasik COD oynanışı hakim. İlerle, bir süre sonra script devreye girsin, takım arkadaşları mevzi alsın, düşmanları öldür ve tekrar ilerle. İlk deneyim olarak diğer COD oyunlarından pek de farklı değildi. Sadece kabiliyetler, mekanlar ve silahlar daha fütüristik.

Exoskeleton ve bazı yetenekleri beğendim, multiplayer keyifli olabilir, henüz denemedim.

Multisini oynadıktan sonra dönüş yapın mutlaka yorumlarınızı merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 3 Kasım 2014; 13:40:25 >

• mp grafikler çok basit olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

mp grafikler çok basit olmuş

black ops 2 ye benziyor.
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    Videya bakamadım. Yaş sınırı mı varmış ne? Google hesabıma girmem lazım sanırım seyretmem için.

* * *

Oyunun sunucu yapısı hakkında bilginiz var mı peki? MW2'deki gibi host sistemi mi var, BO1'deki gibi adanmış sunucu mu, yoksa BO2'deki gibi sabit sunucular mı?
  • Steamden alsam ne kadar sürede iner ki?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.