Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmiyorum rus vpn ile etkinleştiriliyor ise hocam alıcamda bu oyuna 90 lira vermem acıkcası ederi bu, bu oyunun ciddi ciddi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyris -- 3 Kasım 2014; 3:09:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

duty de çok acaip kelime diuytii

sen nabıyon knk burda

almadım hala oyunu bekletiyorum karar veremedim
  • Shyris kullanıcısına yanıt
    sadece etkienleştirme değildir bence o oynarkende rus ip istiyordur buda lag problemlerini doğurur. + steamde vpn ban sebebi hesabında değerliyse riske etme
  • vpn ban sebebi oldugunu ilk kez senden duyuyorum hesabımda bu şekilde alınmış mw3 var hatta mw2 yide böyle aldım blackops uda sitede başka bir versiyonundahttps://www.g2a.com/call-of-duty-advanced-warfare-day-zero-edition-steam-cd-key-ru.html bu versiyonunda

Warning! This product is region-locked and can be activated and played only in: Russian Federation, Ukraine, Belarus, Republic of Moldova, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Turkmenistan, Tajikistan, Uzbekistan, Kazakhstan and Kyrgyzstan

böyle bir yazı var ama diğer versiyonunda ise Warning! This product CAN be activated ONLY in : Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova, Russia, Ukraine.
    bu yazıyor

o yüzden bilemiyorum vpn ile aktifleştirip oynanıyorsa alınır

played yazıyorsa oynamak içinde vpn gerekiyor, sadece activated olanı alman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Arkadaşlar aman dikkat, oyunda 2 ayar açık olursa kaplama kalitesi otomatik olarak low'a düşüyor.

Advanced Video kısmındaki Cache Sun Shadow Maps ve Cache Spot Shadow Maps seçeneklerini OFF yapın. Diğer her şeyi sisteminize göre açabilirsiniz. Texture sorunları bu şekilde çözülüyor.

290x ile tüm ayarlar açık ve extra konumda. Sadece Supersampling 4x olarak ayarlı, 8x ve 16x'de performans sorunları vardı.

Oynanış fena değil, dinamikler güzel ama ekibimizin yapay zekâsını vasat buldum. 1 saat kadar oynadım, klasik COD oynanışı hakim. İlerle, bir süre sonra script devreye girsin, takım arkadaşları mevzi alsın, düşmanları öldür ve tekrar ilerle. İlk deneyim olarak diğer COD oyunlarından pek de farklı değildi. Sadece kabiliyetler, mekanlar ve silahlar daha fütüristik.

Exoskeleton ve bazı yetenekleri beğendim, multiplayer keyifli olabilir, henüz denemedim.

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]
    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

+1

İlk deneyim yazma gazıyla bende yalan yanlış şeyler yazmıştım sonradan farkettim ki bir iki ayar ile işin rengi nasıl değişiyor.

Şu saat oldu ben de hala boğuşuyordum grafik ayarlarıyla. Cache yazanları kapadım diğer herşeyi kökledim canavar gibi oldu grafikler. Bu cache ile başlayan ayarları kesinlikle kapamanızı öneririm yoksa görüntü çamur gibi oluyor. Hangi akla hizmet böyle bir ayar mevcut anlamış değilim.

Bende supersumpling 2x açabiliyorum 4x ile denedim hemen kastıntıkar başladı Msi Gtx 770 ile. Optimizasyon yada driver sıkıntısı olabilir düşüncesindeyim. Belki oyun için güncel driverlar gelirse şuanki halinden daha yüksek ayarlarda sıkıntısız oynayabiliriz. Gerçi SP kısmına giriş yapmadım fakat MP için grafikler beni fazlasıyla tatmin etti şuan.

Tek eksik gördüğüm bazı kaplamalar üzerinde ciddi uğraşılmışken, cidden göze hoş gelirken bazı kaplamalar üzerinde hiç uğraşılmamış olması. Gerçi bunlar durup dikkatli baktığınızda görebileceğiniz detaylar. Genel olarak grafik tarafını gayet başarılı buldum.
    Hele bende o çamur grafik olayını yaşayıp bi tiksinkten sonra şu anki haline şükür edesim geldi.

Elim exit a gitmesede gözlerim frame atlaması yapmaya başladı, yaran devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum bilemiyorum activated olanı alsak yetermi acaba vpn ile aktif edebiliyormuyuz onu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyris -- 3 Kasım 2014; 3:26:54 >
  • Oyunda bir iki Chapter geçtim ve 1 saat boyunca Online oynadım öncelikle oyunu almayı düşünüyorsanız bence kesin alın Ghosts gibi felaket bir oyun değil ne oynanış olarak ne sorun olarak ben şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım ne optimizasyon konusunda ne başka bir konuda. Oyunu iki farlı sistemde test ettim biri GTX 780 SLI ile donanmışken bir diğeri GTX 675MX'li notebook. 780SLI de beklenildiği gibi bir sıkıntı yok fakat oyun 90 FPS kilidi var gerçi bunu sorun edecek biri olacağını sanmıyorum her şey yüksekte oyun sorunsuz yağ gibi akıyor beni şaşırtan ise Extra ayalarda bir iki SSAO gibi ayalarlar kapalıyken GTX 675MX'ile de bir sıkıntı yaşamadım ki masaüstü bilgisayarınızda daha iyi olacaktır umarım bunu yararlı bulursunuz. Birde bildiğiniz gibi COD serisi indirime hiç girmiyor hazır Playstore 90TL den satarken bence alın gitsin.

Bir iki SS yükledim ama bunları Steam ile çektim belki kalite biraz düşük olabilir. Grafiklere de gelirsek yer yer çok güzel gözükürken vay be dedirtirken yer yer de gayet normal gözüküyor ama kesinlikle kötü gözüken bir tarafı yok. Bu arada oyunda ufakta olsa bir upgrade sistemi koymuşlar sanırım fullemek için iki kere bitirmemiz gerekecek.

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 3 Kasım 2014; 3:35:51 >

• BİLDİĞİN CRYSİS VE ŞU TOM CRUİSE NİN SON FİLMNDEKİ GİBİ OLMUŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

duty de çok acaip kelime diuytii

sen nabıyon knk burda

almadım hala oyunu bekletiyorum karar veremedim

lisedeyken dersaneden kaçıp kalofa giderdik duygulandım yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    aynı düşünceler içindeyim birisi deneyip aydınlatsa tam süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zen1988

4 gb rami olupta bu oyunu oynayan varmı? yoktur galiba bi fakir benim :)
    ghost 4 gb ramde açılıyordu buda açırlımı?

Benim sistemde 4 gb ram var oyun açılırken sizi uyarıyor 2-3 saat oynadım high da ne kasma ile karşılaşdım ne donma ile.
  • bu senenin en iyi grafikli en iyi senaryoya sahip oyunu olmuş. sinematikler ise muazzam yahu bazı sahneler var gerçek mi değil mi ayırt edemiyorsunuz yakın gelecekte sinema filmleri tamamen sinematiklerden oluşabilir en güzel örneği bu oyunda. ben daha bitirmedim zorda oynuyorum en son santrali bitirdim kapattım hiçte kısa falan değil bilmem belkide sonraki bölüm biter.
  • Bende oyunu steamden indirdim akşam denicem. Gtx 760 ile ultrada oynar mıyım önerilen kısmında 760 öneriliyordu zaten ama merak ettim yinede

• Bende cache yazanlar açık oynadım 1 saat sonra yattım uyudum hatta bu muydu yani grafikler dedim kendi kendime Bende ara sinamatiklerde bazen takılmalar yapıyor oyun.Birde cpu Max 50 derece görmüş ama gpu bi ara 91 dereceye çıkmış fakat oyun esnasında ortalama 75 lerde seyretti.Sistem daha yeni toplandı asus r9 280,fx 8320,8gb ram.

• Deneyipte hala aynı oyun motorunu kullanıyor diyenleri bekliyoruz ne düşünüyorlar

Ayrıca bu oyun bu seneye damgasını vuracak son zamanlarda oynadığım en eğlenceli oyundu en son mw3 ü bu kadar hevesle oynamıştım oda SH games yapımıydı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 3 Kasım 2014; 8:02:18 >
  • Vay anasini be millet yıllar sonra CoDu övüyor gözlerim yaşardı

• Mpsi icin alinir mi acaba? Bf4 oynuyorum su an bunu almaya deger mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çok sevdim ilk defa grafik ve oynanabilirlik bunkadar ilgi çekici ve 90 tl olmasıda cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Multiplayerda mouse problemi yasayan varmi? mouse sapitiyor bazen combatda, saga sola hizla donuveriyor?

Bilgisayara gamepad takılıysa oyun esnasında çıkartıp oynayın düzelir diye düşünüyorum bendede bf4 te oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.