Bildirim
Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
huh acayip hızlı valla alışmak biraz zaman alacak süper heyecanlı ama -
-
-
arkadaşlar bi sıkıntımı var oyunda? grafikler bende çok kötü ultrada.acaba bu sorunu başka yaşayan biri varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: regujohn
arkadaşlar bi sıkıntımı var oyunda? grafikler bende çok kötü ultrada.acaba bu sorunu başka yaşayan biri varmı?
Ben yaşıyorum hocam,saçma sapan sanırsın very low da high yaptım ultra yaptım değişen birşey olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haswell -- 3 Kasım 2014; 0:21:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Haswell
quote:
Orijinalden alıntı: regujohn
arkadaşlar bi sıkıntımı var oyunda? grafikler bende çok kötü ultrada.acaba bu sorunu başka yaşayan biri varmı?
Ben yaşıyorum hocam,saçma sapan sanırsın very low da high yaptım ultra yaptım değişen birşey olmadı.
aynen bu ne ya bi saçmalık var kesin değişmiyor ve her grafik ayarı değiştiğinde you selected lower texture resolution diyoe zaten ordan belli. patch bekliycez -
Bakalım HD6950 ne yapacak oyunda
Ön yükleme yaptık ama hala bekliyoruz....
Bu arada isteyenler steam ekleyebilir beraber oynarız -
Multiplayerda mouse problemi yasayan varmi? mouse sapitiyor bazen combatda, saga sola hizla donuveriyor? -
menu de sıkıntı yaşıyorum oyun bitiminde bazı yerlere girerken falan donuyor onun dışında oyun içinde çok akıcı -
Double XP sayesinde bir 10 level oldum iki dakikada bu arada oyunun PC'iniz yüzünden almayacaksanız hiç dert etmeyin Medium ile High arasında dağlar var her PC için ayar koymuşlar. -
Steam de acildi mi oyun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özür dilerim benim atladığım bişey olmuş yazı düzenlenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Kasım 2014; 0:37:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Bakalım HD6950 ne yapacak oyunda
Ön yükleme yaptık ama hala bekliyoruz....
Bu arada isteyenler steam ekleyebilir beraber oynarız
Pre load boyutu nedir?
SSD ye gerek yok bence oyun başlangıçta saniye koyuyo herkes aynı anda başlasın diye -
evet sorunun çözümünü buldum.
cache shadow ayarı var iki seçenek var onların ikisinide off yapın bende çözüldü -
Oyunu çok beğendim çok seri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Kasım 2014; 0:53:42 >
yorumları bekliyorum ona göre alıcam bugün-yarın -
ben seneye modern warfare 4'ün çıkması taraftarıyım.captain price bir efsane ve o efsanin sırtından büyük para kazanabilirler.yeni nesil grafik motorları ve daha kaliteli yazılım arayüzleri.bu kadar mı zor be sebastian ? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X