Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regujohn

evet sorunun çözümünü buldum.
    cache shadow ayarı var iki seçenek var onların ikisinide off yapın bende çözüldü

Hocam çok teşekkür ederim düzeldi sayende.
  • https://www.g2a.com/call-of-duty-advanced-warfare-steam-preorder-russia.html

acaba şunu alsak vpn ile etkinleştirsek sonra oynayabiliyormuyuz onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyris -- 3 Kasım 2014; 2:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyris

https://www.g2a.com/cal...am-preorder-russia.html

acaba şunu alsak vpn ile etkinleştirsek sonra oynayabiliyormuyuz onu merak ediyorum

Playstore 90 liraya veriyor hocam... Ne gerek var uğraşmaya böyle şeylerle.
  • iyi geceler arkadaşlar bu oyun ghos 4 gb ramde açılıyordu bu oyunda 4 gb ramde açılırmı acil cevap verirseniz indirmeye başlıcam.
  • Oyunun ayalarını High dan Extra'ya getirdim hiç bir şey değişmedi ya bir sorun var yada oyunun grafikleri bu kadar. Grafikler güzel ama videolardaki gibi değil açıkçası.
  • 4 gb rami olupta bu oyunu oynayan varmı? yoktur galiba bi fakir benim :)
    ghost 4 gb ramde açılıyordu buda açırlımı?
  • çok iyi ya çok fazla şey var öyle basit oyuna gir iki vur değil olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haswell

Başlarım böyle oyuna bu ne ya? Ultra da oyun birde.
    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

oyunun ayarları sıkıntı (: her şeyi on yapınca bozuluyor (: biraz daha kurcalamak lazım. yine de bir patch gelir filmic smaa falan kökleyince benim gözler bir fark görmüyor.

• Arkadaşlar aman dikkat, oyunda 2 ayar açık olursa kaplama kalitesi otomatik olarak low'a düşüyor.

Advanced Video kısmındaki Cache Sun Shadow Maps ve Cache Spot Shadow Maps seçeneklerini OFF yapın. Diğer her şeyi sisteminize göre açabilirsiniz. Texture sorunları bu şekilde çözülüyor.

290x ile tüm ayarlar açık ve extra konumda. Sadece Supersampling 4x olarak ayarlı, 8x ve 16x'de performans sorunları vardı.

Oynanış fena değil, dinamikler güzel ama ekibimizin yapay zekâsını vasat buldum. 1 saat kadar oynadım, klasik COD oynanışı hakim. İlerle, bir süre sonra script devreye girsin, takım arkadaşları mevzi alsın, düşmanları öldür ve tekrar ilerle. İlk deneyim olarak diğer COD oyunlarından pek de farklı değildi. Sadece kabiliyetler, mekanlar ve silahlar daha fütüristik.

Exoskeleton ve bazı yetenekleri beğendim, multiplayer keyifli olabilir, henüz denemedim.

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Kasım 2014; 1:53:13 >

• Asus gtx 770 2 gb birkac ayar dusurdugum halde donma yasiyorum ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: Haswell

Başlarım böyle oyuna bu ne ya? Ultra da oyun birde.

oyunun ayarları sıkıntı (: her şeyi on yapınca bozuluyor (: biraz daha kurcalamak lazım. yine de bir patch gelir filmic smaa falan kökleyince benim gözler bir fark görmüyor.

Advanced Video kısmındaki Cache Sun Shadow Maps ve Cache Spot Shadow Maps seçeneklerini OFF yapın. Diğer her şeyi sisteminize göre açabilirsiniz. Texture sorunları bu şekilde çözülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Kasım 2014; 2:19:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

yorumları bekliyorum ona göre alıcam bugün-yarın

Oyun hizli, sistem yormayacak gibi. Boostlar bildigin gibi saga sola ucan adamlar. Bol bol havada adam vurmaya calisacaksin. Killstreakler fena degil, kolay cikilabiliyor yuksek streaklere. Upgradesiz paladin streak yapmak 9 adam. Bana gore cok basit olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 4 Kasım 2014; 1:59:17 >
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    buda orjinal 38 lira vermek varken niye 90 lira vereyim ?
  • duty de çok acaip kelime diuytii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyris

buda orjinal 38 lira vermek varken niye 90 lira vereyim ?

Verdiğiniz linkte bir şey gözükmüyor... 38 lira nedir ya ? Kim satıyor 38 liraya Tamam Rus keyi'de o kadar düşük olamaz... O key kesinlikle global değildir. Rusya isp leri dışında falan oynanamaz varsa da ..
  • us psnden almanın kötü yanı :/
  • arkadaşlar ilk mp videoumu yayınladım tek haritadan oluşuyor gördüğünüz gibi grafikler fena değil.oynanış titanfall'ın aynısı olmuş ama kötü olmamış ben sevdim

• Shyris kullanıcısına yanıt
    Dostum sen bunu alıp oynayabiliyormusun steam de...
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    işte onu sormaya çalışıyorum
  • Shyris kullanıcısına yanıt
    Ben aldın sandım...Yukarıda arkadaş yazmış rus diye ama bir sorayım dedim...İyi geceler...Alıp oynayabilirsen haberdar et
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.