Şimdi Ara

call of duty advanced warfare dil sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • call of duty advanced warfare rus versiyonu satın aldım. ayın 11'rindeki steam update sonra oyunun ingilizce dil dosyaları değişti ve yeni dosylar olmadan sadece rusça ile multiplayer bölümler oynanabiliyor.Oyunu orjinal alan arkadaşlar varsa yeni ingilizce dil dosyasını bana göndererebilir mi acil lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 13 Kasım 2014; 20:49:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

call of duty advanced warfare rus versiyonu satın aldım. ayın 11'rindeki steam update sonra oyunun ingilizce dil dosyaları değişti ve yeni dosylar olmadan sadece rusça ile multiplayer bölümler oynanabiliyor.Oyunu orjinal alan arkadaşlar varsa yeni ingilizce dil dosyasını bana göndererebilir mi acil lazım.

Hocam su seride 5 ten sonra zevk alamadim sizdede ayni sorun vsr mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun değil hocam ne zaman güncelleme gelirse mesaj atabilirsiniz. yollarım dosyaları :)
  • mrb hocam bende rus versiyonunu aldım nasıl ingilizceye çeviricez yardım edermisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

eyw hocam yani 2 dosyayıda indirdim şimdi birleştireyim ozmn sıkıntı olmaz inş peki aynı dosyada russia ile english durucakmı russian ı silicekmiyim?

Evet benim linkteki dosyaları, english klasörü içine kopyalayınız. Değiştirilsinmi sorusu çıkarsa evet deyiniz.

Daha sonra o english klasörünü oyunun anadosyası içine kopyalayın.
  • teşekkür ederim hocam yardımların için patch gelince siliniyor demiş arkadaş silinecekmi klasör tekrardan peki hocam?
  • quote:

teşekkür ederim hocam yardımların için patch gelince siliniyor demiş arkadaş silinecekmi klasör tekrardan peki hocam?

patch gelince sadece benim linkteki dosyalar silinir 2.5 mb lık olan. diğer torrent olarak indirdiğinizde sorun olmaz.
  • Anladım hocam silinirse gene oyun komple rusca olacak diyorsun yani yenilerini koyduğunuz gibi olanları nasıl bulabilirim hocam peki kusura bakma zamanını calıyorum ucuz diye aldık basımıza iş çıkardı valla
  • quote:

Anladım hocam silinirse gene oyun komple rusca olacak diyorsun yani yenilerini koyduğunuz gibi olanları nasıl bulabilirim hocam peki kusura bakma zamanını calıyorum ucuz diye aldık basımıza iş çıkardı valla

Bana mesaj atabilirsiniz. ben yeni güncellenmiş dosyaları yollarım. :)
  • Peki hocam atacağım çok teşekkür ederim ilgi ve alakan için
  • quote:

Peki hocam atacağım çok teşekkür ederim ilgi ve alakan için

rica ederim.
  • anlamadim niye arkadaşlar ceza almış.Mesut çevik bile amerikan psn kullanıp bölge ksıtlamasını kaldırıp ucuz oyun alıyorsa bunu biz yapınca mı sorun oluyor.Bugün far cry 4 gold edition türkiye psn'de 315 tl satılıyor.Ben bu oyunu tamamen rusca 60 liraya orjinal alıyorsan ve sonra bunu english çeviriyorsan bunun neresi yanlış.eğer bir oyuna 315 tl ücret ödersem işte bu çok büyük bir yanlışlık olur.
  • kardeş senin link nerde ben yeniyimde
  • cesur3428 C kullanıcısına yanıt
    forum kurallarında bu türlü paylaşım yapmak yasak sanırım fakat eğer sende benim gibi rus versiyonu aldıysan steamde şuan 3 günlük bedava oynama hakkı var.Oyunun steamdeki cod advanced warfare dil şeçeneklerinden inglizceye getir.Direk kendi ingilizce dosyalırını kuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 12 Aralık 2014; 11:50:16 >
  • cesur3428 C kullanıcısına yanıt
    ben de bulamadım linnk i atarsanız sevinirim bende rusca maduruyum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.