Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lecturer

Ben de bu tezin tersini düşünüyorum hocam. Zaten piyasaya çıkan 10 fps'ten 9'u "gelecek" temasını iyi yada kötü, bir şekilde işliyor. Ben yeni nesilde COD'dan 2. Dünya Savaşı temalı eski moda numaralarla bizi heyecanlandıran ama, project morpheus gibi yeni moda teknolojiler destekleyen; su damlalarının, mg mermilerinin, toz zerreciklerinin, kan ve gözyaşının suratımıza çarpacağı, gerçek asker anılarıyla bezenmiş bir Normandiya Çıkartması bekliyorum. Next gen konsollara yakışır şekilde gerçek bir savaş oyunu...

+1
  • World War'ı treyarch yapar bence. Activision'ın elinde o konuda en tecrübeli stüdyo onlar. Bence black ops 3 gelmeyecek treyarch bir sonra ki oyunla tekrar dünya savaşına döner. Yeni oyun videoları hep erken sızdırılır insanların tepkilerini ve düşüncelerini görmek için bilerek yapıyorlar ve son 2 senedir bir dünya savaşı isteği var insanlarda bunu karşılıksız bırakacaklarını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23sith

OFFICIAL Kapak Görseli,

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE  (PS4 ANA KONU)  'Aklınızı Alacak'

az yaratıcı olun arkadaş herşey mi çalıntı olur bir oyunda (ELYSIUM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 3 Mayıs 2014; 11:25:21 >

• quote:

Ben de bu tezin tersini düşünüyorum hocam. Zaten piyasaya çıkan 10 fps'ten 9'u "gelecek" temasını iyi yada kötü, bir şekilde işliyor. Ben yeni nesilde COD'dan 2. Dünya Savaşı temalı eski moda numaralarla bizi heyecanlandıran ama, project morpheus gibi yeni moda teknolojiler destekleyen; su damlalarının, mg mermilerinin, toz zerreciklerinin, kan ve gözyaşının suratımıza çarpacağı, gerçek asker anılarıyla bezenmiş bir Normandiya Çıkartması bekliyorum. Next gen konsollara yakışır şekilde gerçek bir savaş oyunu...

Bende bunun tersini düşünüyorum hocam.Çünkü anlattığın oyun türü artık gerilerde kaldı baya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun old-gen versiyonunu farklı bir stüdyo hazırlıyormuş. Sledgehammer söz verildiği gibi kaliteli bir oyun sunmak adına sadece next-gen üzerinde çalışıyor, old-gen versiyonu ise 2.bir stüdyo tarafından hazırlanıyor

Kaynak:http://www.gamespot.com/articles/two-studios-making-this-year-s-call-of-duty-advanced-warfare-activision-promises-near-photorealistic-world/1100-6419400/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Bende bunun tersini düşünüyorum hocam.Çünkü anlattığın oyun türü artık gerilerde kaldı baya.

Nostalji yaparız fena mı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Askeri gücün ve savunma sisteminin yerle bir olduğu bir dünyayı bizlere sunacak oyun 2054 yılında geçecek.

Advanced Warfare'de askerler gelişmiş silahların yanında kendilerine çeşitli güç sağlayacak zırhlar kullanacak. Bu zırhlar kullananın gücünü, hızını ve kıvraklığını çok üst düzeylere çıkaracak. Askerler ayrıca normal balistik merminin dışında yönlendirilmiş-enerji seçenekli mermileri kullanacaklar. Son olarak videodan da gördüğünüz üzere askerler hoverbike (uçan motor) ve dronelar gibi pek çok araç kullanacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Advanced_Warfarein_Hikayesi_Hakkinda_Bazi_Bilgiler-59542.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Şuan oyunu yerden yere vuran oyun dünyasından acilen uzakşlaşsın..

Bu adamlar yüzünden sektör gelişmiyor

Bildiğin kopya oyun,0 orjinal içerik.
  • "normal balistik merminin dışında yönlendirilmiş-enerji seçenekli mermileri kullanacaklar"

görünmez ol mermiler adama kilitlensin duvarlarda koş bildiğin çarpmışlar titanfalldan.
  • Smart Pistol tarzı silahlar yapacaklar sanırım Titanfall da olduğu gibi.
  • bakalımk e3 de belli olur herseyu
  • adam daha exoskeleton suit in ne olduğunu bilmeden gelmiş bunu filmden araklamışlar demiş

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız o değilde tek beğendiğim şey oyunun cover resmi

• Grafiklere bakılırsa bu cod yeni motor kullanıyor gibi

• quote:

Aynı fikirdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Bütün Cod severler iyi bilir ne infinity Ward nede Treyarch oyunlarının yapım sürecini 1 Yıldan fazla tutmuyolar nedenleri başda oyun moturunu değiştirmemek vs vs FAKAT !!! Sledgehammer 'in bu yeni nesil Call of Duty oyunu hakkında ilk haber 2011 yılında gelmişdi ilk mesajdada mevcut hatta Sledgehammer Yeni nesil Call of Duty oyununu geliştirmek için Resmi iş ilanı vermişdi.

Şimdi Yıl 2014 aradan 3 yılı geçmiş, Sledgehammer'ın Yeni nesil Call of Duty oyunu 2014 Kasım ayında çıkacağını düşünürsek oyunun yapım sürecini 4 Yılı bulmuş olucak. Daha önceki Call of Duty serilerinde görmediğimiz bir zaman dilimi bu yüzdendirki bizi 2014 Kasım ayında bambaşka bir Call of Duty bekliyor olabilir yanılıyormuyum.

Görsel anlamda bizleri bambaşka bir cod bekliyor, her şeyiyle yenilikci bir Call of Duty olacak.

Yeni Call of Duty'nin Grafikleri Çok Gelişmiş

Yeni Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirildiği ve projenin yeni nesil konsollara odaklanılarak hazırlandığı daha önce ortaya çıkmıştı. Anlaşılan Activision sonunda grafiklere ciddi anlamda el atacak.

Oyun endüstrisinin içinden bir kişi olan Pete Dodd'un açıklamaları özellikle grafiklere önem veren Call of Duty oyuncularını heyecanlandıracak cinsten:

"Firmadaki (Activision ve Sledgehammer olsa gerek) insanlar bu oyun için oldukça heyecanlılar. Oyun muhtemelen Call of Duty: Ghosts'tan sonra grafiksel anlamda büyük bir atılım olacak"

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Call_of_Dutynin_Grafikleri_Cok_Gelismis-49530.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Mayıs 2014; 9:02:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun motoru aynı gibi geldi bana. Gerçi o 2 dakikalık videodan yorum yapmak fazla doğru değil gerçi. Bekleyip görecez. İnşallah düzgün bir şeyler çıkarırlar bu sefer.
  • Artık cod oynarkendemi ateş ettiğimizde ciuv ciuv sesi gelecek...alışamadım şu gelecek oyunlarına yap kardeşim güzel bi nextgen ikinci dünya savaşı çatır çatır oynayalım

• Bir sonraki oyun Teyarch dan gelirse.

Call of Duty World at War 2 yakışır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.