Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu biri bir mesaj yazın, bu kadar mı dandik kaldı bu oyun, herkes BO3 mü aldı?
  • Merhabalar, tam yeri değil belki ama nereye yazacağımı da kestiremedim. Modlar ve diğer arkadaşlar kusura bakmasın. Bu fps oyunlarını daha önce ps4'te oynamadım. Hikaye kısmıyla da önde sayılan önerebileceğiniz oyun var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu indirimden tekrar aldım daha önce kutulu vardı. Şuan indiriyor oyuncu sayısı nasıl 5 000 kişiyi buluyor mu sayaç vs var mı oyunda hatırlayamadım
  • Oyunu digital pro olarak almıştım fakat online da oynayan yok boşuna para verdim. İlk defa Call of duty de boş server gördüm sabah 6 diye mi bilmiyorum ama hiç oyuncu yoktu no games found sürekli

Bir daha full game alırsam dlc ler ile birlikte almam ders olsun bana madem oyuncun yok ne diye dlcli paket satıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 1 Eylül 2016; 6:41:03 >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Bu oyun çok kötü patladı Bo3 tercih etseydin keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle killzone tipi teknolojik oyunları seviyorum ayrıca ilgim var ama kimsenin ilgisi yokmuş onu anladım no games found Oyun ölmüş halbuki cod 4 halen oynayan var şansımı artık titanfall 2 ile deneyeceğim ama kesinlikle dlc almayacağım hiç bir oyun için 1 yıl sonra dlc ler yalan oluyor full game de oyuncu buluyor oyunlar

• Oyuna boşuna para gitti içim yandı resmen. Bu oyunda no games found hatası varmış ve dlc kurmadan vanilla versiyon kurmak gerekliymiş e ben pro edition aldım kısacası oyun ölü hatasız kurulum gerekiyor ondan sonra oyuncu buluyor hemen

Sildim tekrar download yapıyor oyunu evde dlc leri indirmeden deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: frht45

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Call-Of-Duty-Advanced-Warfare-Day-Zero-PS4/Oyunlar/Savas/urunno=0000000616898

80 tl alınrm bide bu tam oyun varmı içinde

Çok bile daha ucuza bulursun 2.el bölümünde.
  • Ps store'de indirimde görünce alayım dedin oyun çok hoşuma gitti ama oyun bazen takılıyor menülerde çıkıp girmek gerekiyor. Bu sorun neden oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.