Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • System hack yokken gelen system hack hışırtı sesi ben bu oyunun hatalarına artık diyecek söz bulamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler clana gelmek isteyen eklesin beni(tulpar_turk)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben oyunu aldım 52gb ama benim henüz 30 gb yüklendi multide arama yaptırıyorum ama hiçbir modda kimseyi bulamıyor nedeni nedir ?
  • en son mw3 un single modunu oynamistim. nedense buna giresim geldi ve kendimi klasik bir cod degilde killzone crysis icinde gibi hissettim. kendi adima WWII falan donulse daha mutlu olurum.
  • 3.DLC PS4'e geldi.

Sırf MW2'nin Highrise'ının remake i Skyrise'da oynamak için indiriyorum bakalım.
  • Multiplayer haritaları açısından Advanced Warfare'in ve CoD tarihindeki en iyi DLC'lerden birisi olmuş hatta AW'nin para vermeye değecek tek DLC paketi diyebilirim 4 haritada çok iyi olmuş.

AW'nin ilk 2 DLC'sindeki 8 haritayıda beğenmemiştim 2.DLC'deki Site 244 dışında vasat haritalardı bana göre.Fakat bu DLC'nin haritaları gerçekten güzel grafikler açısından haritalara baya uğraşmışlar harita dışı mekanlar bile güzel çizilmiş maplerde layout olarak çok iyi.

Skyrise

Haritanın en iyi mapi doğal olarak çünkü Modern Warfare 2'nin Highrise'nın birebir remake'i olmuş sadece ışıklandırma değişik onun dışında her objenin yeri aynı haritaya hiç dokunmamışlar ve eski haritaların neden güzel olduğunu kanıtlar nitelikte olmuş çok beğendim özlemişiz Highrise'ı.

Kremlin

Advanced Warfare'in en iyi görünen mapi sanırım budur eskimiş Call of Duty motorunu Sledgehammer gerçekten yenilemeye çalışmıştı AW için hala yeterli değil ama yinede çok iyi görünen bir harita yapmışlar motorun sınırları budur sanırım.Harita çok geniş ve ferah tasarlanmış en önemli yanı düşmanı rahat seçebilmek.Skyrise'dan sonra paketteki 2.favorim.

Parliament & Compound

İki haritada diğer ilk 2 DLC'nin haritalarından daha iyi Compound'da zevkli çatışmalar oluyor ve yukarıda da dediğim gibi yine bu 2 haritada grafiksel açıdan güzel görünüyor.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Emeğine saglik guzel ozetlemis ve aciklamissin

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Orijinalden alıntı: Equal Threshold

Hocam sonunda obs ile beraber Rıp, insanity, speakeasy, steel bite, gigawatt, 0hm nin budegude elite ına kadar sahip olmadığım silah kalmadı.

sormak istediğiniz silah varsa buyrun :)

Şu anda birçok kişinin tepkisini topladınız hocam.çok kişi sinir olmuş durumdadır
    İnsanityi çok kıskandım

Hocam alıntılamışsın kocaman resmi mesajını edipleyip fotoyu silermisin sayfa felç geçiriyor.

Sizde fotoyu [simage][/simage] olarak editleyin lütfen.

@Equal Threshold

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Orijinalden alıntı: Equal Threshold

Hocam sonunda obs ile beraber Rıp, insanity, speakeasy, steel bite, gigawatt, 0hm nin budegude elite ına kadar sahip olmadığım silah kalmadı.

sormak istediğiniz silah varsa buyrun :)

Şu anda birçok kişinin tepkisini topladınız hocam.çok kişi sinir olmuş durumdadır
    İnsanityi çok kıskandım

Hocam alıntılamışsın kocaman resmi mesajını edipleyip fotoyu silermisin sayfa felç geçiriyor.

Sizde fotoyu [simage][/simage] olarak editleyin lütfen.

@Equal Threshold

İstediğiniz kıvama gelmiş mi

• Hocam zombie mod oynamaya karar verdim ancak fatklı geldi kız olarak başladım:) kostüm ayarı vs yok mu bu bilgilerin anlatıldığı bir bölüm var mı bende üç dlc de mevcut. Birde multiplayerda bazı arkadaşlar zombie tipinde ben neden insanım:)

• evrensel01 kullanıcısına yanıt
    Zombie exo survivol modunda tier4 riot mapinde zombilerle karşılaşınca açılıyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler PS3 üstünde oynayan arkadaşlar, sunucuda kaç kişi oynuyor? Demolotion var mı mod? Piyasada oyunun fiyatı ne?

• Suan bende bir guncelleme yapiyor 4GB kadar nedir bu bilen varmi gelen yenilikler neler ?

• Fifa veya Pes harici hiçbir oyunun Multiplayer modunu oynamıyorum. Sadece single takılıyorum. Zaten futbol ve araba yarışları dışında fazla oyun oynayan biri de değildim bilgisayarda. Fakat Fifa 15 için PS4 alınca, bu tip oyunlara da sarmaya başladım.

Assasin's Creed Unity, BF Hardline ve CoD AW ana hikayeleri bitti.

Yukarıdaki oyunları sırasıyla oynadığım için CoD çok tuhaf geldi ilk başta. Ama oyuna alıştıkça gerçekten memnun kaldım. Üçü de birbirinden güzeldi. Beğenmeyen oyunseverlerin mutlaka geçerli nedenleri vardır elbette fakat ben bu oyunlara ödenen ücrete ve harcanan zamana acımadım. Gerçekten iyiydiler. Bu zamana kadar futbol oyunlarına bağlı kaldığıma üzüldüm.

Şimdi evde boşta bekleyen hiç oynanmamış bir oyunum daha var. Az önce forumda onunla ilgili bir başlık gördüm. Herkes çok övmüş; "The last of us" Yarın da ona başlarım yavaştan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Supremacy dlc yi kardeslikle alsak pri ve sec calisir mi?

• Arkadaşlar bir yardım-cevap lütfen.
    Benim oğlum için kullanıyoruz ps4 ü
    Ben de inceden takılıyorum ama ps4 demek bizim için BF4 demek gibi oldu.
    Eleman arkadaşında COD AW i görmüş onu da istiyo. Şimdi sorum BF4 ü premium haline getirmiştik keyfi o zaman çıkıyodu. Burada nasıl bir yol izleyeyim? Standart oyunu alayım beğenirsek full versiyona mı geçeyim? Almışken full versiyonu mu alayım? Full versiyonun burada karşılığı ne? Gold? Bide değişik yamalar var zero day vs. Onlar ne?
    Ve USA hesabımız var. Şu an nereden almak mantıklı?
  • Advanced warfare'de neden çok lag yediğimizi anladım. Malesef sorunun çözümü de yok.

Hatırlarsanız eskiden oyun lobby'lerinde changing host ibaresini çok görürdük. Çünkü lobby'deki kullanıcılardan birisi host olurdu diğerleri ona bağlanırdı. 8 kişilik bir lobby'de turkiye'den 6 oyuncu var ise sunucu bu 6 turk'ten baglantı hızı ve nat type 'ı en uygun'a giderdi.

Malesef Activision yeni bir matchmaking sistemine gitmiş.Player'ı host yapmak yerine america ve avrupa'da belirli cografik bölgelere sunucular koymuş ( bir ara hatırlarsanız dedicated server geyiği dönüyordu) Aslında bu dedicated server'lar firmanın bu lokasyonlara koyduğu sunucular ve siz ping hızınıza göre size en uygun olan server'a yönlendiriliyorsunuz. Fakat sorun şurada coğrafik lokasyonu server'a yakın olan yada aynı yerde olan kişilere karşı hiç bir şansınız yok.

Activision yavaş yavaş matchmaking sistemini geliştiriyor. Farkettiyseniz multiplayer içerisinde options kısmına girerseniz upload hızınızı ve lokasyonunuzu gösteriyor artık (mesela bende tr gözüküyor) Son gelen update ile lobby'lerde arapları da görmeye başlamışsınızdır. PS3 zamanında iken Dubai,Ürdün,israil ve Mısır'dan çok player görürdük yakın zamana kadar görmüyorduk hiç.

Sonuç olarak Istanbul ve Ankara'ya activision sunucu yatırımı yapmadığı sürece bu oyunda avrupa ve amerika'lı player'lara karşı hiç şansımız yok artık. Sunucu yatırımları yeni yapıldığı için Black Ops 3'ünde aynı sorunlar ile geleceğini düşünüyorum.

Kaynak görmek istiyorsanız Advanced Warfare forumlarına girin. Yukarıda yazdıklarım ayrıntılı biçimde yazıyor.

• Arkadaşlar bu topik niye böyle boş???
  • Arkadalar, exo zombie oynuyanlar var ise ekleyin beraber oynuyalim.

psn: DEAGLETURK

Buda bu gün oynarken cektigim video

• quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Beyler PS3 üstünde oynayan arkadaşlar, sunucuda kaç kişi oynuyor? Demolotion var mı mod? Piyasada oyunun fiyatı ne?

UPPP

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.