Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShooteR5361

Arkadaşlar klan kurdum kendim bulamadığından TurkishCommandos ismi.Gelmek isteyen Psn bekleyebilir. ErenPRINTER

Hocam akşam psn den ulaşıcam

Solmirtius
  • Bu oyunun tdm modundaki spawn sistemi gelmiş geçmiş en berbat spawn olabilir. Bo3 çıktığı an awnin cdsini öyle büyük zevkle kırıcam ki dünya üzerinde benden daha mutlu insan olmcak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bo3 ciktigi gun bu oyun unutulur alan 7 milyon kiside bo3 e gecer cidden olmus bo3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostra07 N kullanıcısına yanıt
    Hocam iyilik yapın bana verin :( yazık günah

• Konu başlığında 'Aklınızı Alacak' yazıyor halen harbidende aldı aklımızı valla ben hayatımda böyle berbat bi cod oyunu oynamadım.Neyse Bo3 hiç yoktan aw ve ghosts'dan kat kat daha iyi.
  • Selam millet port açma olayı varmış bu oyun için nedir ve nasıl yapılır Türkçe sitelerde bulamadım.ve bende nat type open gözüküyor ama kasılmaya devam neden olabilir acaba.(asus n55u modem ve 16 mb ultranet kullanıyorum henüz 16 falan göremesekte:@)

• Hocam normalde nat type open yapmak için port açıyolar. Bende nat type moderate olduğu için açtım geçenlerde zaten opensa açmaya gerek yok diye düşünüyorum. İnternetinizin pingi yüksek olabilir bide akşam saatlerinde yoğunluktan dolayı sanki bağlantılar daha kötü oluyo ülkenin altyapısı malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostra07 -- 7 Eylül 2015; 18:54:42 >
  • Haklısınız hocam sahsen bende direk geçicem. Zaten ps4 ilk çıktığında Bo2 nin bile remasteredı gelseydi ne ghost satılırdı ne aw. Keşke gelseydi ama kısmet Bo3 :)
  • Roccer kullanıcısına yanıt
    Hocam versem sizde kırarsınız eminim :) Arkadaşlarımı başlatamadım bi türlü bu oyuna alıp denediler yok bu cod değil diyip bıraktılar. Ben de solo direniyorum. Başka cod yok mecbur :) Grand Master Prestige 7 :)
  • Benim anlamadığım aynı hızda gta da oynuyorum battlefield 4de oynuyorum ufak tefekler dışında hiç problem yaşamıyorum.bu cod oyunlarında diğerleri kadar ayrıntıda yok neden bukadar kasılıyolar hiç çözemedim bu gidişle çözmeyede uğraşmayacam zaten almıyacam bidaha..

• Arkadaşlar ben sony nin ps4de online da sıkıntı yaşamamak için önerdiği port numaralarını girdim.cod aw daki kasılma sorunu biraz olsun düzeldi.sorum şu ki nat type da zaten open gözüküyor.yinede cod advanced warfare için port numarası bulupda girmeme gerek varmıdır acaba??

• darksynergy141 ekleyebilirsiniz

• Selamınaleyküm arkadaşlar bende xbox one var yanına birde ps4 aldım dün akşam cod aw multiplayer oynim dedim grafik berbat xbox one bin basar ps4 grafik daha iyidir dedim ama çok kötü acaba bende mi böyle yoksa gerçek den kötü mü ama single player iyi

• X360 ve ps3 grafikleri yeni nesilin satması için çöp olan oyundur

• 5 gb lik update gelmiş

• Eski bir cod multiplayer oyuncusu olarak özellikle 2010 daki black ops 1 den sonra oyunun her sene daha geriye gidisini gördüm, ama bir şekilde her yeni oyunda eğlenebiliyordum. Ghosts un vasat multiplayer ini bile digerleri kadar olmasada bir süre oynadım.

Ama bu oyun hakikaten dayanilacak gibi degil malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 29 Eylül 2015; 23:40:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Call Of Duty'de trophiesleri tamamlamak için oyunun belli bölümlerini tekrar oynayabiliyor muyuz? Örneğin ben ilk bölüm hariç diğer bölümlerde Intelleri topladım. Oyunu baştan mı oynamam gerekiyor?
  • Multiplayer rehberi varmıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 7 yaşında ki oğlumla split screen şeklinde oynamaya başladık.Düşmanla bizim takımı tam ayıramıyoz.Bazen birbirimize ates ediyoz.Hele ki uzakta olanın duşman mı bizden biri oldugu nasıl anlaşılır?
  • ps3 için alınır mı oyun
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.