Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titanfall + Crysis = COD Advanced Warfare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 2 Mayıs 2014; 12:04:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda 1:45'e dikkatli bakin arkaplanda yunan adalarindaki meshur beyaz evler ve yunan bayragi, bu isin sonu Türkiyeye cikicak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Titanfall + Crysis = COD Advanced Warfare

titanfall + crysis = mükemmel shooter tecrübesi olur bence.

genel olarak codla ilgili baya negatif bi algı var forumda(ve diğer bütün forumlarda) bence oyun oldukça eğlenceli gözüküyor.
    yıllardır cod'un sadece single playerini oynayan biriyim en kötü oyununda bile (ghost) belli bir seviyeyi tutturmayı başardılar. ayrıca titanfallın çok büyük bi etkisi olduğunu düşünmüyorum oyunun dizaynında çünkü CoD'u her sene 3 farklı studyodan biri çıkarıyor ve böylece her firma oyun üzerinde en az 2-3 yıl çalışma fırsatı buluyor. sledgehammer advance war'i geliştirmeye başladıklarında titanfalldan haberleri bile yoktu belkide

• Heyecan kapladı birden beni :)

Umarım ghost faciasından sonra keyifle oynayabileceğimiz bir oyun olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayer de oyununun genel yapısı içinde bulunmaz, fakat killstreak olarak gelebilir sanırım.

http://i.minus.com/inpGNFEjJ0rer.gif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet.
  • Düz cod oyunları artık çok can sıktı değişiklik şart.İnşallah iyi bişey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 2 Mayıs 2014; 12:37:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım ghost gibi olmaz .
  • Call of Duty: Advanced Warfare'in Duyuru Videosu Türkçe Altyazılı Olarak Karşınızda

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty: Advanced Warfare'in ilk videosu kısa bir süre önce yayınlanmıştı. Oyunun bu videosunda Kevin Spacey'i de görme şansı yakalamıştık. Peki Kevin Spacey bu videoda tam olarak neler söylüyor? Oyunun Türkçe altyazılı videosu size yardımcı olabilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Advanced_Warfarein_Duyuru_Videosu_Turkce_Altyazili_Olarak_Karsinizda-59520.ht

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelecekte geçme fikrinden hiç hoşlanmadım. Zamanında Battlefield'da aynısını yapmıştı becerememişti. Gelecekte geçen oyunlarda ışın kılıcı, uzay seyahati, gemi savaşları falan yoksa hiç ilgimi çekmiyor maalesef.
  • GOTE (Game Of The Ergen) adayı bu senenin belli oldu haydi hayırlısı

• Ah ah nerde o Captain Price'lı oyunlar...

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    GIF'deki gibi oluyor mu gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

GIF'deki gibi oluyor mu gerçekten?

konu call of duty olunca herşey mümkün
  • Illuminati..

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE  (PS4 ANA KONU)  'Aklınızı Alacak'
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

GOTE (Game Of The Ergen) adayı bu senenin belli oldu haydi hayırlısı

/>

Hangi cod oyunu abi bu ? :) Hile oldugu belli ama.

• UlasAsmadili kullanıcısına yanıt
    Evet hile.Oyun mw2.Yalnız şu küçük gifte bile haritanın tasarımı ne kadar dikkat çekiyor.Harita favela ydı yanlış hatırlamıyorsam.Bu gifteki adamın gittiği yerde ayrı,ortadan ve diğer bomba yolunda çok daha farklı bir aksiyon olurdu.Tüm harita kullanılırdı.Şu yeşil bina ve üstü başlı başına bir olaydı zaten.Taktik yapmaya çok uygun tam bir snd haritası.Ghostun bir tane böyle haritası yok.Bo2 de çok başarılı değildi.Seri çöküyor.Bu yeni oyun da hiç umut vermiyor.
  • K U N kullanıcısına yanıt
    Black Ops 2 nin bazi haritalarini begenmezdim. Ghosts oynadiktan sonra Bops 2' ye sukrettim. AW cikinca da Ghosts icin ayni seyler olmaz umarim. :) AW de teknolojik ogeler multide kullanilmazsa guzel olabilir.

• Bu şefer umutluyum. Oyunun uzun bir süredir geliştirildiği belli. 2009 yılında kurulan SD içerisinde ciddi elemanlar var. Baş tasarımcıları birçok oyunda imzası var. Grafik motorunu da yenilemişler en çok ona sevindim. Multiplayer modu dengeli olursa tadından yenmez. Ayrıca oldukça smooth duruyor grafikler. Gerçi telefondan izledim onun da etkisi var ama oldukça eleştirilere maruz kalan ve FPS tahtından düşen Call of duty serisi bu oyunla yükselişe geçecektir. Mükemmel bir oyun beklemiyorum MW serisi gibi ama umut veriyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.