Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Nesil Call of Duty Duyurusu Yakında..

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE  (PS4 ANA KONU)  'Aklınızı Alacak'

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Yeni Nesil Call of Duty Duyurusu Yakında..

Artık değişim zamanı geldi, bu sefer umutluyum dört gözle bekliyorum.

http://sledgehammergames.com/games

• Zombi olmayacak yani ha ?

• Yazık oyunları böyle heba ediyolar bi bu bide ac
  • Söylenti: Call of Duty: 'Blacksmith', Mayıs Ayında Duyurulacak

Her sene olduğu gibi bu sene içerisinde de yeni bir Call of Duty oyunu göreceğiz. Activision'un seriye alternatif bir yapımcı olarak kurduğu Sledgehammer Games tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyunuyla ilgili yeni söylentiler çıktı. 

PlayStation Universe isimli sitenin iç kaynaklarından öğrendiklerine göre bu seneki Call of Duty oyununun ek ismi 'Blacksmith' olacak. Belirtilenlere göre Call of Duty: Blacksmith, Mayıs ayı itibariyle resmileştirilecek.

Şu an için söylentiyi destekleyen herhangi bir veri yok. Ancak yeni CoD oyununun duyurusu çok da uzakta değildir

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Call_of_Duty_Blacksmith_Mayis_Ayinda_Duyurulacak-59455.htm

• Ghosts rezaletinden sonra düzgün bi oyun istiyorum çok mu şey istiyorum bilmiyorum. MW4 veyahut hikayesinde Price vs. ihtiva eden bi oyun olsa tadından yenmez.
  •  CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE  (PS4 ANA KONU)  'Aklınızı Alacak'
  • Serverları adam etseler bari diyorum ama hiç sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri iyice gitti elden umutlu değilim bu sene de MW2 oynuyorum hala yıl oldu 2014 Ghosts'la devam gibi bu sene de adına bakacak olursak.

• MW2 devam.
  • Mayıs ayında herzamanki gibi NBA Playoff macları varsa ozaman gösterirler.

• Yeni Call of Duty oyununun ismi "Call of Duty: Patriots" galiba

http://www.bubblews.com/news/3190403-call-of-duty-2014-announcement-call-of-duty-patriots

quote:

Call of Duty 2014 - Announcement - Call of Duty: Patriots

Our source (who wishes to remain anonymous - for obvious reasons) has given us a small bit of information regarding the upcoming Call of Duty game for 2014. The information published here will be available from Activision before E3 this year, as they have an announcement to make in May.

Read on for all the information:

- The official name of the game is Call of Duty: Patriots.

- The project name is 'BlackSmith' - Smith Black being ONE of the main characters in the game.

- The game is being developed by Sledgehammer - Who intend to do a 3-part series.

- The setting is going back to the roots of CoD and will be set in a fictional version of The Great War (World War I).

- There will be more of a 'Fantasy' element to the game - One example we have been given is the fact that one of the main characters is from a previous CoD game, but in an alternate reality.

- There will be a multiplayer mode in the game as well as a single player mode. The single player mode can be done via Co-Op. However, this can only be done online. There is no Split Screen.

- The main campaign is expected to last just 6 hours. However, there will be TWO Sub-Campaigns. We aren't sure what exactly this means.

- The game will only be developed for PC, PS4 and Xbox One - There is no chance of a WiiU or last-gen version.

- The release data is currently scheduled for November 14th 2014.

So, there you have it. One bit of information our source couldn't confirm was which engine the game will be developed in - although it is certain it will not be Unreal 4.

Just remember, this information is what will be announced by Activision before E3 this year. Enjoy your early present.

• Sledgehammer 2009'da kuruldu bu stüdyonun tek deneyimi mw 3'te yardımcı-yapımcılık olsada stüdyonun başında ki 2 anahtar ismin (Glen Schofield ve Michael Condrey) oyun deneyimleri bir hayli fazla özellikle Glen baya dolu bir adam. Yeni çıkıcak call of duty oyununda sledgehammer'ın iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum ben keza Ghost'un zaten aktif oyuncu sayıları bo2'ye göre düşük kalmış bir çok ünlü klan ise seriye ara vermiş durumda bu yapının yeni oyunda da devam edeceğini sanmıyorum Ghost iyi bir ders oldu bence cidden son 5 yılın en kötü cod serisiydi. Bende bütün bir sene cod oynayan biri olarak ghost'a 1 ay tahammül edebilmiştim yeni oyunu bekliyorum.
  • Ayni oyun motoruyla gelecek ise gelmesede olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Ayni oyun motoruyla gelecek ise gelmesede olur.

Unreal Engine 4 yazıyor galiba.

• Yoksa yeni call of Duty oyunu 1. Dünya savasınımı konu alıyor.

Rumor: New CoD is set in WW1 with alternate realities, has multiplayer, next-gen only

• Eğer dedikodu doğru ise mükemmel haber.
    Artık geçmişe dönme zamanı modern silahlar bıkkınlık verdi.
  • Aynen eskiye dönüş güzel olur. Dünya savaşı'nın furya olduğu dönemin üzerinden baya zaman geçti özledik bencede yerinde olur.
  • 1. Dünya Savaşı'nı konu alacak ama alternatif bir evren olarak. Önceki oyunlardaki bazı karakterler olacakmış (muhtemelen Price).

Şahsen seriden bıkmış biri olarak köklü değişiklikler şart diyorum. En son oynadığım ve başarılı bulduğum CoD MW1'di malesef.

• Biraz araştırma yaptım gamespot editörlerinden birinin girdiği son update'de 1.Dünya Savaşı duyumumun büyük ihtimal doğru olmadığını,haber niteliği taşıyan her duyumu paylaştıkları için bu duyumuda paylaşmış olduklarını yazmış ve özür dilemiş. Ayrıca cod youtuber'larından olan driftor yeni çıkıcak oyunu görmüş şahit olmuş. Oyunun geçmiş zamanlı olmadığını söylüyor videoda. Gizlilik maddeleri nedeni ile bazı şeyleri açıklayamicağını söylüyor fakat söyleyebilceği kadar bir çok şey daha anlatıyor merak edenler driftor diye aratıp o video'da anlattığı şeyleri dinleyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.