Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlarda bizim Türk dizileri gibi uzattıkça uzatıyor arkadaş.Artık her sene değil 6 ayda bir COD oyunu çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bunlarda bizim Türk dizileri gibi uzattıkça uzatıyor arkadaş.Artık her sene değil 6 ayda bir COD oyunu çıkacak.

haha aynen kardeş katılıyorum sana yav
  • bu seferde wow daki gibi süre satın alın mp için.Alanlar olum eminimki adamın altında don yok mw ye o kadar premimum elite premium bilmem ne premium alırlar yinede.
  • yeter activision suyu çıktı artık. yeni birşeyler üret...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Aynen tamamen finansal bakıyorlar bu seriye 2 senede bir çıkarın bari. İlk defa bir cod'u almayacam ama bakalım tabi
  • COD olsunda taştan olsada oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene kısa dandik multisinde hile dolu bi oyun çıkaracaklarına bf3 gibi daha az hileli daha saran bi oyun yapabilirler
  • yeni motormu geliyor yoksa!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

yeni motormu geliyor yoksa!

Yorumsuz..

Activision: Sıradaki Call of Duty Yenilikçi Olacak

Activision Dağıtım sorumlusu Eric Hirshberg, 2012 yılı için bir Call of Duty üzerinde çalıştıklarını açıkladı ve ekledi:

"Bu yıl oyunun sunum tarzını daha ileri taşıyarak Call of Duty markası altında tamamiyle efsanevi bir isim ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla oyun şimdiden harika görünüyor ve seriye anlanlı yenilikler katacak bir havaya sahip. Bundan daha heyecanlı olamazdım."

Hirshberg, Call of Duty Elite servisinin 2012 yılında çıkacak olan Call of Duty oyunuyla birlikte radikal değişikliklere uğrayacağının altını çizdi. 

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activision_Siradaki_Call_of_Duty_Yenilikci_Olacak-24524.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

yeni motormu geliyor yoksa!

Yorumsuz..

Activision: Sıradaki Call of Duty Yenilikçi Olacak

Activision Dağıtım sorumlusu Eric Hirshberg, 2012 yılı için bir Call of Duty üzerinde çalıştıklarını açıkladı ve ekledi:

"Bu yıl oyunun sunum tarzını daha ileri taşıyarak Call of Duty markası altında tamamiyle efsanevi bir isim ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla oyun şimdiden harika görünüyor ve seriye anlanlı yenilikler katacak bir havaya sahip. Bundan daha heyecanlı olamazdım."

Hirshberg, Call of Duty Elite servisinin 2012 yılında çıkacak olan Call of Duty oyunuyla birlikte radikal değişikliklere uğrayacağının altını çizdi. 

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activision_Siradaki_Call_of_Duty_Yenilikci_Olacak-24524.htm

ne diyebiliz ki beklemek kaldı zaman gösterecek

• Sledgehammer Games'den İş İlanları

Call of Duty serisinin her sene oyun çıkardığını göz önüne alırsak son oyun Call of Duty: Modern Warfare 3'ten sonra bu sene sıra Treyarch'ta. Durum böyle olunca bu sene Sledgehammer'ın oyun çıkartmayacağını düşünebilirsiniz fakat bu durumun tam tersine Sledgehammer Games, Call of Duty geliştirme ekibinde çalışmak üzere tam 12 farklı pozisyon için iş ilanı verdi.

Bu iş ilanları akıllara iki ihtimal getiriyor. Birincisi, Sledgehammer Games, gelecek Call of Duty oyununda Treyarch'a yardım edecek. İkincisi, Call of Duty serisinin 10. oyununu Sledgehammer Games geliştirecek. Bu konu hakkındaki açıklamanın bir hafta içinde yapılması bekleniyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sledgehammer_Gamesden_is_ilanlari-27105.htm

• Yeni nesil konsol çıkana kadar oyun yapmasınlar da daha fazla küfür yemesinler.
  • Daha güzel bir oyun bekliyorum. Yeni bir oyun motoru gelirse çok çok güzel olur kanımca WaW: 2 gelirse kaymak olur işte
  • Modern savaş temalı oyunlar ,tıpkı bir dönem 2. dünya savaşı oyunlarının sıkıcı hale gelmesi gibi artık kabak tadı vermeye başladı..Bence Call of duty oyunları, yeniden özüne yani 2 .dünya savaşına dönmeli... 2.dünya savaşını işleyen sadece 3 tane call of duty oyunu çıktı..Bunların tadı damağımızda kalmışken bir anda Araplarla, Ruslarla ilgili hiçbir tarihi değeri olmayan birbirinin kopyası durumundaki modern savaş oyunları çıktı...Call of duty 5 ve call of duty black opsu bu oyunların dışında tutuyorum Bu oyunlar tamamen modern savaş temalı oyunlar değildi..Tarihsel olaylara dayanan, 2. dünya savaşındaki olayları dramatik, gerçekçi bir şekilde anlatan call of duty oyunları daha fazla ilgi çekecektir.. Geçtiğimiz günlerde demosu çıkan ve 2. dünya savaşı temalı bir oyun olan Sniper elite 2'nin büyük bir ilgiyle karşılanması, 2 .dünya savaşı oyunlarının hala çok beğenildiğinin bir göstergesidir. Ben multiplayer fps türünde modern savaşları daha çok seviyorum ,diyenler için de sadece multiplayer özellikli bir call of duty oyunu ayrıca çıkarılabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Nisan 2012; 12:58:01 >

• 2. dünya savaşı oyunu olsun taştan olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

2. dünya savaşı oyunu olsun taştan olsun

bende aynı şekilde düşünüyorum eskiden cod un ilk videosunu gördüğümüz zaman heyecanlanırdık ama artık malesesef bu heyecanı yaşamıyoruz. eski zaman savaşlarına dönmedikçe yeni bir mw veya bo serisi almayı düşünmüyorum
  • quote:

bende aynı şekilde düşünüyorum eskiden cod un ilk videosunu gördüğümüz zaman heyecanlanırdık ama artık malesesef bu heyecanı yaşamıyoruz. eski zaman savaşlarına dönmedikçe yeni bir mw veya bo serisi almayı düşünmüyorum

Ben de mw3 faciasından sonra asla cod almam gerekirse mamunda' ya uğrarım
  • Sledgehammer Games is working on a new Call of Duty game.

http://www.computerandvideogames.com/353218/sledgehammer-working-on-a-new-call-of-duty-game/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriyi yalayıp bitiren biri olarak diyorum ki MW3 olmamış .

MW4 e yeni motor kesinlikle lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

2. dünya savaşı oyunu olsun taştan olsun

Eğleniyo musun konuları hortlatınca?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.