Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Nesil Call of Duty, Sledgehammer'dan Geliyor

Activision'un Call of Duty serisinin yeni yapımcısı olması amacıyla 2009 senesinde kurduğu Sledgehammer Games, şimdiye kadar bir oyunda tek başında karşımıza çıkamamıştı. Modern Warfare 3'te Infinity Ward'ın yardımcı yapımcısı olarak görev alan Sledgehammer, yeni nesilde sahne alacağa benziyor.

Sledgehammer Games, yeni iş ilanları verdi ve ilanlarda yeni nesil Call of Duty oyunu ortaya çıktı. Örneğin verilen iş ilanlarının birisinde silah ve araç tasarımcısı aranıyor. Bu tasarımcının, 'yeni nesil Call of Duty oyununda, AAA seviyedeki oyuna yakışır düzeyde araçlar, silahlar ve kıyafetler tasarlaması' isteniyor.

Gerçi bu Sledgehammer'ın ilk iş ilanı vakası değil. Firmanın verdiği ilanları senelerdir görüyoruz. Bakalım bu kez işin altından yeni bir proje çıkacak mı?

KAYNAK:
    http://www.vg247.com/2014/01/14/call-of-duty-next-gen-rumours-begin-as-sledgehammer-games-posts-new-job-ads/

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Nesil_Call_of_Duty_Sledgehammerdan_Geliyor-48635.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Ocak 2014; 16:53:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Modern savaştan artık bıktım , cod2 gibi bir oyun çıkartsınlar.

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE  (PS4 ANA KONU)  'Aklınızı Alacak'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh2 -- 14 Ocak 2014; 19:06:26 >
  • Mümkünse bir 10 yıl CoD oyunu geliştirmesinler diyeceğim de, adamlar bir yıla 2 oyun sıkıştırma peşindeler...
  • Bence cpt.price'ın hayatı ile ilgili bir oyun çıkarmalılar.
  • yaptılar zaten cod 1 ve cod 2 olarak , zaten bütün oyunlarında neredeyse captan price nin anılarını gördük

artık Cpt, price yi konu almazlar black ops gibi farklı alanlara yöneliceklerdir.
  • Artık CoD ismini görünce midem bulanıyor, yeter artık ya cidden.

• Yeni nesile yakışır bir Call of Duty bekliyoruz artık.

http://www.computerandvideogames.com/445148/sledgehammer-staffing-up-for-next-gen-call-of-duty-game/

quote:

Sledgehammer staffing up for 'next-gen Call of Duty game'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Ocak 2014; 10:40:39 >
  • Haritalari duzgun yapsınlar yeter mp icin alirim bu saaten sonra senaryo diye birsey kalmadi. Mp yide duzgub yapamıyorlar o yüzden sadece ona raziyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty Serisi Üçlü Döngüye Giriyor!

Hali hazırda yıllık programlamayla çıkan Call of Duty serisini Treyarch ve Infinity Ward ayrı olarak geliştiriyordu. Gelen yeni haberlere göre Activision'un Call of Duty serisi için kurduğu oyun stüdyosu Sledgehammer da bu döngüye katılıyor.

Yapılan duyuruya göre bu sene çıkacak yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştirecek. Bundan sonra Call of Duty serisi üçlü döngüye girecek. Bu, Call of Duty serisi için olumlu bir haber. Zira daha önce oyunların yapımı iki sene alıyordu. Değişiklikten sonra Call of Duty oyunlarının gelişimi üç sene sürecek. Bundan sonra döngü, Sledgehammer - Treyarch - Infinity Ward şeklinde olacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Serisi_Uclu_Donguye_Giriyor-49394.htm

• Mw3 en begendigim oyunuydu bu serinin. Güzel olcaga benziyor

• "Bu Seneki Call of Duty, En İyisi Olacak"

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Call of Duty serisinin üçlü döngüye geçtiği açıklanmıştı. Bu seneki Call of Duty oyununun da Sledgehammer Games tarafından geliştirildiği belirtilmişti. Sledgehammer'ın Call of Duty oyunu için iddialı açıklamalar geldi.

Yaptığı açıklamalarda Activision'un CEO'su Bobby Kotick, Sledgehammer'ın Call of Duty oyununu "Şimdiye kadar yapılanların en iyisi" olarak tanımladı. Oyunla ilgili daha fazla bilgi verilmedi. Henüz resmi duyurusu yapılmamış oyunun ne kadar süreden beri geliştirildiğini de bilemiyoruz. Ancak Sledgehammer, 2010 senesinde kurulmuştu. 4 sene, Call ofu ty serisi içiin normale oranla daha uzun.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bu_Seneki_Call_of_Duty_En_iyisi_Olacak-49454.htm

• Sledgehammer'ın çok uzun süredir yeni oyun üzerinde çalıştığını düşünüyorum. Bence yeni bir efsane geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Sledgehammer'ın çok uzun süredir yeni oyun üzerinde çalıştığını düşünüyorum. Bence yeni bir efsane geliyor.

Call of Duty 4'den bu yana İlk defa yeni bir oyun motoruyla Call of Duty üretiliyor,

Haritalar ve perk dengesi iyi ayarlanırsa seriye yeni soluk getirir,

• İşte bomba bu konu ta 2011 de açılmış tebrikler SİPAHİ :)

• Artık süper bir cod bekliyoruz ghost rezaletinden sonra bf e geçiş yaptım mecburen.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Sledgehammer'ın çok uzun süredir yeni oyun üzerinde çalıştığını düşünüyorum. Bence yeni bir efsane geliyor.

Call of Duty 4'den bu yana İlk defa yeni bir oyun motoruyla Call of Duty üretiliyor,

Haritalar ve perk dengesi iyi ayarlanırsa seriye yeni soluk getirir,

Hocam yeni motor onaylandı mı? Hatırlarsınız iki oyundur önce yeni motor deyip sonra eski motoru güncelledik diyorlardı
    Muhtemelen eski nesile ve pcye eski motorla geleceğini, yeni nesile de yeni motorla geleceğini düşünüyorum.

• GDC 2013 etkinliğinde geçen sene Activision Blizzard'ın araştırma & geliştirme ekibi, üzerinde çalıştıkları Yeni Nesil Grafik teknolojisini tanıtmışdı.

GDC panelinde GeForce GTX 680 kartını DirectX 11 teknolojisi üzerinde çalıştırarak 180 fps'ye kadar değer alınan tanıtım videosunda firmanın yeni karakter renderleme teknolojisini görüyoruz. Değerlere baktığımızda sistem dostu olarak gözüken bu teknoloji videosunun bazı sahnelerde gösterilen karakterin kafası neredeyse gerçek kalitesine kadar ulaşıyor. Tabiki yeni nesil konsollarda bu seviyede olmaz ama yinede yeni teknoloji ve oyun motorunun neler yapabileceğini kestirmek güç değil.

http://www.vg247.com/2013/03/28/activision-shows-of-next-gen-rendering-tech-at-gdc/

• MW2 disinda mp oynamiyorum ama o oyununda dengesizliği hilesi sıktı beni fakat alternatif yok.

Umarim bu patlamaz da dengeli herkesin hakkıyla oynadigi bir oyun olur.
    Titanfall da saglam bir alternatif olacak gibi zaten o yuzden Cod isini sıkı tutar.

• Ps3 te cod mw2 den sonra grafik olarak ayni yolda ilerlemeleri beni bf ye yöneltmisti.. Ne varki artik keyif alma acisindan bf de zevk vermemeye baslayinca Bugun bir hişimla ps4 te oynadigim bf4 u verip ghost aldim ve ps3 teki ghost ile grafikleri kiyasladigimda hayran kaldim ki ben oyunlarda grafik delisi olan biri olarak bu bile yetmisti. Bundan sonraki cod ta grafik, efekt ve görsellik olayini 2 kat arttirsinlar forever cod.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.