Şimdi Ara

Call Of Duty Alacam Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of duty alacam online oynamak için pc me yazdıklarımdan hangisi uyar? Hangisini kasmadan oynarım? Bir de hangisinde oyuncu sıkıntı yaşamam, yani oyuncusu çok çok az olmasın?
    PC: 6 GB ram, Nvidia 1 GB ekran kartı, 2.5 GHZ İ5 işlemci
    1) Black ops
    2) Modern Warfare 3
    3) Black ops 2
    4) Ghost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkejderi001 -- 20 Temmuz 2015; 17:27:58 >

• Black ops oynuyorum bence en iyi ve adil multiplayer tartışmasız black ops fakat oynayan sayısı az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voice Of The Soul

Black ops oynuyorum bence en iyi ve adil multiplayer tartışmasız black ops fakat oynayan sayısı az

Doluluk orani mw3 de nasil bilginiz var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bo2 ve mw3 ten başka cod alınmaz mevcut codlar arasında bo2 multi en iyisi
  • Her yıl çıkartıyorlar herkes kararsız :) Ben tekrar black ops 1 i indirmeyi düşünüyorum.Ghost zaten kronik sorunlu bir oyun satın almadım bile .Mw3'de gelmiş geçmiş en kuru multiplayerına sahip oyundur bence.En çok sevdiğim cod oyunu mw2 oldu Steam üstüne 600 saat oynadım daha sonra korsan bir server çıktı anti hile sistemleri steamden vs daha gelişmişti zaten hostların oyuncu kickleme yetkisi olduğundan hile vs olmuyordu orda 1000 saat oynamışımdır herhalde.Black ops 2 güncele en yakın ve iyi sayılabilecek bir multiplayer'a sahip.Bu arada oyunun perk sistemi vs gittikçe saçmalıyor bence.Mesela Cod:Aw de Gun ho perkinin kazandırdığı özellik her oyuncuda olmalı bence.Eski steady aim,juggernaut,deep impact kadar işlevsel ve martrydom'la kill almak kadar insana zevk veren bir şey yokdur.Bu arada bence oyuncuların taşıdığı ekipmanın kısıtlanmasıda tambir saçmalık bence.Mw2 al derdimde çok eskidi oyun hileler kol geziyordur muhtemelen.Tavsiyem Black Ops 2 alman.

• Aman Hocam Ghost'a bulaşma nefret ettim yemin ederim senaryo + online bir cacık olmaz, Black OPS 1-2 kesinlikle almalısınız online olsun single olsun iyidir şiddetle tavsiye ederim..

Saygılarımla..
  • senaryo olarak mw2 ve ghost favorim. onlineda black ops 1 iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.