Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 2 Bütün Senaryo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar black ops 2 de sanırım oyuncu tercihine bırakılmış 3 tane senaryo var

1. harper ya da menendez i öldürme

2. briggs i öldürme ya da öldürmeme

3. menendezi öldürme ya da askerlere teslim etme

ben birincisinde harperi öldürmeyi seçmedim haliyle menendez faridi öldürdü
    ikincisinde briggs i öldürdüm
    üçüncüsünde de menendezi öldürdüm

beyler diğer işleyişleri yazar mısınız? İnternetten baktım ama işte her şey aynı kapıya çıkmıyor sanırım

• Harperi öldürdüm görev başarısız der diye düşünmüştüm. Oyun devam edince şaşırdım nedense pişmanlık duydum görevi yeniden başlattım.Menendezi öldürmeyi denedim ben öldüm(farid) bu sefer.
    Briggsi öldürmedim.
    Oyunu daha bitirmedim ilerisini bilmiyorum
  • Dostum arastirdim ben o oyunun cok fazla sonu var :D yani oyun çok iyi de bitebilir berbatta bitebilir sonunda cok sevinebilirsin de uzulebilirsin de :D

Benim sonum tam tipik amerikan filmleri gibi bitti. Sadece bir kişi için aşırı üzülmüştüm onu da söylemeyeyim.

Ama "perfect ending" denen bir son var sevinçten çıldırirsin

Tabi berbat olan bir son da insan okkali bir küfür ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Dostum arastirdim ben o oyunun cok fazla sonu var :D yani oyun çok iyi de bitebilir berbatta bitebilir sonunda cok sevinebilirsin de uzulebilirsin de :D

Benim sonum tam tipik amerikan filmleri gibi bitti. Sadece bir kişi için aşırı üzülmüştüm onu da söylemeyeyim.

Ama "perfect ending" denen bir son var sevinçten çıldırirsin

Tabi berbat olan bir son da insan okkali bir küfür ediyor.

O küfür edilecek dediğiniz sonlardan birini yaşadım.

menendez bizim woodu öldürdü

• Oyunu bir kaç kez daha bitirdim.
    Masonun geri gelişini gördüm ama en iyi senaryoyu göremedim youtubedan izledim. Cidden duygulandırıcı ve güzel bir son. En azından ilk yaşadığım sona göre.
    Youtubedan linkini buldum isteyen google dan aratıp öyle de izleyebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=M4QW9wgBfrU

SPOİLER--

Call of Duty Black Ops 2 Bütün Senaryo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 19 Ağustos 2016; 23:04:31 >

• hocam bendeki son şeydi mason u kafadan vuruyordum :D menendezi de öldürüyordum en sonunda babasının mezarına ziyaret ediyorlardı woods ile david. Cidden çok sağlam bir oyunmuş ama helal valla yapımcılara.
  • quote:

hocam bendeki son şeydi mason u kafadan vuruyordum :D menendezi de öldürüyordum en sonunda babasının mezarına ziyaret ediyorlardı woods ile david. Cidden çok sağlam bir oyunmuş ama helal valla yapımcılara.

Kötü sonyar cidden üzüyor hele menendezi öldürmediğin zaman.

menendez woodsu öldürüyor eğer karma ölürse. Youtubeda var bir sürü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla hocam ben oyunu kendi sonum olarak kabul ediyorum :D mason öldü. diğer sonlar umrumda değil ben öyle bitirdim :D şöyle ki kendi sonum için tek üzüldüğüm sahne mason u vurmak oldu hele woods ile vurmak çok çok kötü idi senin sonuna oranla yine de iyi bitti he benim sonum? Tam klişe bir amerikan filmi gibi :D çok çok sağlam oyundu valla. Fakat dediğim gibi perfect ending de ki duygusallık efsane mükemmel. Karma yaşıyor woods yaşıyor mason yaşıyor, menendez kafayı yiyiyor vs
  • quote:

valla hocam ben oyunu kendi sonum olarak kabul ediyorum :D mason öldü. diğer sonlar umrumda değil ben öyle bitirdim :D şöyle ki kendi sonum için tek üzüldüğüm sahne mason u vurmak oldu hele woods ile vurmak çok çok kötü idi senin sonuna oranla yine de iyi bitti he benim sonum? Tam klişe bir amerikan filmi gibi :D çok çok sağlam oyundu valla. Fakat dediğim gibi perfect ending de ki duygusallık efsane mükemmel. Karma yaşıyor woods yaşıyor mason yaşıyor, menendez kafayı yiyiyor vs

Hocam ben bitirdikten sonra tekrar oynadım yoksa benim sonum daha kötüydü. Ben de masonu vurmuştum ve sonda menendezi vurmamıştım menendez kaçıp woodsu öldürmüştü

• Neyse daha bitti gitti :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.