Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 6’nın ilk oynanış fragmanı çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty Black Ops 6’nın ilk oynanış fragmanı çıktı
    Microsoft’un merakla beklenen Xbox Showcase etkinliği, geçtiğimiz saatlerde sona erdi. Birçok yapıma ev sahipliği yapan etkinliğin merkezinde ise Activision’ın merakla beklenen yeni Call of Duty oyununa yer verildi. Birçok detayı açıklanan yapımın ilk oynanış fragmanı da yayınladı.

Ayrıca Bkz.Prince of Persia: The Lost Crown, macOS ve iOS platformlarına gelebilir

Call of Duty Black Ops 6, 25 Ekim’de satışa çıkacak

Xbox Showcase etkinliğinde Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen Call of Duty Black Ops 6, yeni bir fragmana kavuştu. Yapımın hikâye moduna odaklanan bu fragman, yeni oyunda yer verilecek mekanikleri de gözler önüne seriyor. Fragmandan da anlaşılacağı üzere Black Ops 6, 90’lı yıllarda geçecek ve ABD’nin dönemdeki çatışmalarını merkeze alacak. Raven Software tarafından geliştirilen hikâye modu, Black Ops Cold War ve Black Ops 2 yapımlarının hikayesini birleştirecek.

Treyarch, Black Ops 6 için “Omnimovement” adlı yeni oynanış mekaniğini de fragmanda kullanmış. Görüldüğü üzere Black Ops 6’da oyuncular, oldukça akışkan koşma, kayma ve dalış hareketlerine destek verecek. Yapım, çıkışında 16 farklı multiplayer haritaya sahip olacak. Yapımın zombi modu ise sevilen mekanikleri geri getirecek. Xbox’ın Game Pass sistemine eklenecek olan Black Ops 6, 25 Ekim’de PS4, PS5, PC, Xbox One ve Xbox Series konsolları için çıkış yapacak.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/6/9/24173669/call-of-duty-black-ops-6-release-date-october-25th

• Hocam ben de ilk oyundan beri bir CoD MP oyuncusu olarak, MW2'nin yıl içerisindeki değişimini ve ardından MW3 skinleri vs görünce acayip soğudum ve MW3 almadım.

CoD'da şu an hileci problemi de mevcut ve çok çok shadow ban yiyorlar. Açıkçası oyunun game pass'e gelmesiyle durumun daha kötü olacağından endişeliyim.

Diğer taraftan CoD'un şu abidik gubidik skinlerden kurtulması lazım. Eski CoD oyunlarının hiçbirinde böyle saçmalıklar yoktu, BlackOps'la başladı sanırım. Yeni nesil bu yanar dönerli abidik gubidik skinleri, efektlleri satın alacak kadar beğendikleri için Activision'ın bu saçmalıktan vazgeçmesi de olası değil bence. Activision için para aksın player base'miş hileymiş hiçbiri umrunda değil.

Şuna bakın... Bu nedir yahu. Görünce midem bulanıyor artık...

• İlk defa bir Cod'u almıcam, beklicem bakalım o multiplayer ne kadar leş çıkacak

Multiplayer da gamepasse gelecekse zaten vay halimize

Çölde yanımızdan çıplak koşan zenci rapçiler bile yetmez Actinin o aç mı aç karnını doyurmaya :)

• Cod Warzone Mobile’de tanıtım afişi önüme çıktı biraz önce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ilk oyundan beri bir CoD MP oyuncusu olarak, MW2'nin yıl içerisindeki değişimini ve ardından MW3 skinleri vs görünce acayip soğudum ve MW3 almadım.

CoD'da şu an hileci problemi de mevcut ve çok çok shadow ban yiyorlar. Açıkçası oyunun game pass'e gelmesiyle durumun daha kötü olacağından endişeliyim.

Diğer taraftan CoD'un şu abidik gubidik skinlerden kurtulması lazım. Eski CoD oyunlarının hiçbirinde böyle saçmalıklar yoktu, BlackOps'la başladı sanırım. Yeni nesil bu yanar dönerli abidik gubidik skinleri, efektlleri satın alacak kadar beğendikleri için Activision'ın bu saçmalıktan vazgeçmesi de olası değil bence. Activision için para aksın player base'miş hileymiş hiçbiri umrunda değil.

Şuna bakın... Bu nedir yahu. Görünce midem bulanıyor artık...

Call of Duty Black Ops 6’nın ilk oynanış fragmanı çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Haziran 2024; 10:59:45 >

• cod 19 dan beri kafam raad

hiçbirini almadım pişman değilim

• Oyunun mekanikleri ve vuruş hissi harbiden güzel, sağlam sinematik sahneler ve hikayeyle taçlandırırlarsa muhteşem oyun olur.

• Steam'de Vault Edition versiyonu 100 Dolar'dan satılıyor. Almayı düşünen arkadaşlara duyurulur Call of Duty Black Ops 6’nın ilk oynanış fragmanı çıktı 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helikopterden helikoptere mi atladı, yanan binadan yanlama uçan helikoptere mi atladı aboww..

Ps kafemiz varken ne oynardık bu mereti, ama saçmalık derecesi fast and furiousu yakalamış sanırsam.

Yazık.

• Adamlar dün resmen show yaptı. Gamepass yazısını görmekten ben sıkıldım. PlayStation da aynı oyunu 2.000 TL ile satmaya çalışsın xD

• Pislik activision, 2 oyunumu da çöp etti. Birinde durduk yere(hikaye modu oynamama rağmen) beni banladı artık açılmıyor oyunum. Diğerinde de oyun durduk yere açılmaz oldu. Denemediğim çözüm yolu yapmadığım başvuru kalmadı ama sonuç nafile! Aaaah hackerlar aaaah. İnternet gelişti korsancılık öldü 😢

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canım sıkıldıkça gamepass le girer 2 maç atar çıkarım yeter başkasına gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.