Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 2 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun 10 sene önce falan çıksaydı belki yılın en iyi oyunu olmaya aday gösterilebilirdi fakat günümüz için bakacak olursak bence ilk 10'a bile giremez..

Gece klübünde çalan müzik hoşunuza gittiği için mi seslerin geneline 9.0 puan verdiniz, yazık, hiç oyun oynamadığınızı düşünüyorum..Abartısız söylüyorum Counter Strike 1.5'teki silah sesleri bile daha doyurucu..Hele sniperdan çıkan ses nedir öyle arkadaş ses var bile diyemiyorum bişi atıyomu atmıyomu o bile belli değil..Patlama efektlerinden hiç bahsetmiyorum bile çünkü bahsedilcek bir efekt bile yok ortada..Birde BF3'e bakın MOH'a bakın sesler insanı gerçekten tatmin ediyor ve kendinizi çatışma atmosferinde hissediyorsunuz..Patlama efektlerinde ortama yayılan ışık ve parça efektlerine bakın..EA hayranıda değilim ama doğruya doğru..Tam tersine CoD serilerini büyük bir heyecanla takip etmeme rağmen olmamış abicim olmamış..Half-Life 2'deki silah sesleri bile bu oyunun kaç yıl ötesinde..Heleki o magnumdan çıkan ses silahın teptiğini hissediyorsun resmen..Bir savaş oyunu için ilk planda tutulması gereken ses ve patlama efektleri çok rezalet bir durumda 10 üzerinden 2'yi anca hakediyo..

Gelelim grafiklere..Bu grafikler için CoD serisinin en iyi grafiklerine sahip diyen arkadaşlar için MW3 ve MW2'yi tekrar oynayıp hatırlamalarını tavsiye ediyorum..

Heleki ara videolarda 2 askerin aynı görüntüye sahip olmasıda nedir öyle..İnanın yıllar öncesindeki oyunlara geri döndüm..Hiç yeni bir oyun oynuyormuşum gibi gelmedi bana..Tamam kardeşim çatıştığımız her askerin farklı bir tipte olmasını beklemiyoruz ama en azında ara videolardaki askerleri farklı tipte tasarlasaydın bu kadarda koyun yerine koymayın milleti..Emek sıfır..

Yapay zekaya çokta dikkan eden biri değilim ama en azında düşmanlar yönlerini bulabilecek kadar zekaya sahip olabilselerdi..Düşmanlar bazı yerlerde takılıp kalıyor yönlerini dahi bulamıyorlar artık ben gösteriyorum :) Fakat lafa gelince yılın en iddalı oyunu işte..

Hikayeye gelince gerçekten sürekleyici sinema tadında, özellikle yaptığımız seçimlerle senaryoya yön vermemiz çok farklı bir deneyim oldu yiğidi öldür hakkını yeme fakat sen bu hikayeyi al sinemada kullan böyle bir oyunda ziyan etme..Zaten hikaye ve sinematik unsuruda olmazsa bu oyunu at çöpe gitsin..

Tüm zamanların en çok satmış oyunu olabilir fakat en iyi oyunu değil kimse kusura bakmasın..

• oyunda seslendirme güzel ama silah sesleri rezalet bu sene ilk defa bir cod oyununu almadım...grafik manyağı birisi değilim fps tarzında bir oyunda bu kadar kötü silah ve patlama efektleri mi olur...sonuçda altın yumurtlayan tavuk misali satışları güzel bol bol dlc gelir.oyun her sene bu şekilde satmaya devam ettikce bu oyundan hiç birşey beklemeyin gelecek sene cod incelemesinin bundan farklı olacağını düşünmüyorum renkler ve zevkler herkeze iyi oyunlar.....

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunuda oynadım.Lafıda uzatmaya gerek yok bu oyun çöp.

• İyi haber!

• treyarchın yapacağı oyunda anca bu kadar olur. demek ki kapasite bu kadar adamlarda. ayrıca oyun için bu senenin en büyük rezaleti ve ucubesi diyebiliriz....
  • Back in Black Ops :)

• bu oyun şimdi değil 20 sene sonra bile çıksa yılın oyunu olurdu. sadece bunun için değil her cod için diyorum bunu. içerik 10 numara , efektler 10 numara. senaryo 10 numara.her şey 10 numara.
    bir de rakiplere bakıyorum, medal of honor ---rezalet.
    bf3 ---parlamalardan önünü bile göremediğin bir fiyasko.
    killzone,crysis vs---komple vasat.

cod çok iyi,rakipleri de bir o kada kötü. sonuç olarak cod tabiki çok satacak en iyi olacak.
  • BSC ekibi bu aralar çok hızlı teşekkürler incelemeler için..

• oyun 5 kuruş etmez black ops 1 e kötü diyordum haksızlık etmişim o bunun yanında şahaser

• bu oyunun seslerine 9.0 vermek ben oyundan anlamıyorum demekle aynıdır. arada hiçbir fark yok.
  • grafiğe çok takılan biri değilim ama aynı grafik motorunu 4. kez de oynamak artık saman tadı verdi yeter artık yeni birşeyler yapın 2. defa bir call of duty oynarken çok sııldım

• Çöp suyu bile daha güzel
  • Sizi bilmem ama Erdinç İyikul siteden ayrıldıktan sonra incelemeler bana zayıf kalıyor gibi geldi yani nasıl anlatiym o sıcaklık yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

Arkadaşlar oyunu steam'den alıp kurdum sorun yok.Fakat oyunu açınca hiç ses yok. Yapmadığım şey kalmadı. Sonra fark ettimki klasör içindeki webm uzantılı video dosyalarını vlc player ile açıncada sessiz oynatıyor.Directx i kurdum,donanımı kaldırıp yeniden yükledim yine olmadı bilen varsa yardım bekliyorum ben onca parayı sessiz bir oyun için vermedim nihayetinde.

Arkadaşlar bilen yok mu bu problemi internette çok kişide varmış. Çözümü nedir acaba?
  • Şimdi Assassin's Creed 3 ile şu oyuna aynı puan mı verilmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

Orijinalden alıntı: selcan911 Arkadaşlar oyunu steam'den alıp kurdum sorun yok.Fakat oyunu açınca hiç ses yok. Yapmadığım şey kalmadı. Sonra fark ettimki klasör içindeki webm uzantılı video dosyalarını vlc player ile açıncada sessiz oynatıyor.Directx i kurdum,donanımı kaldırıp yeniden yükledim yine olmadı bilen varsa yardım bekliyorum ben onca parayı sessiz bir oyun için vermedim nihayetinde.Arkadaşlar bilen yok mu bu problemi internette çok kişide varmış. Çözümü nedir acaba?

Evet benimde başıma geldi yapmanız gerekenler oldukça basit.Bazı oyunlar sistem özelliklerinizi değiştirebiliyor.Çözüm için Denetim Masası---Donanım ve Ses--Ses Aygıtlarını Yönet--Hoparlör seçeneğine sağ tıklayıp Hoparlörü yapılandır ile 5.1 seçeneğini seçin

• baştaki şarkı acdc back in black saygılarımla :)

• zaten bu oyunun bu kadar çok satmasının tek sebebi çoğu pc lerde kasmadan oynanması çözünürlüğü 1080p dahi yapsanız yine oynatıyor çok rahat benim görüşüm bu yönde

• Koskoca Call of Duty Black Ops 2' ye böyle puan. Daha iyi puan bekliyordum.
  • arkadaşlar lütfen cevap verin ps3'e bo2mi alayım mohw'mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.