Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 2 Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hehhee guldurmeyin bir cod oyuncusu olarak digerlerinin black ops un battlefield den daha iyi oldugu ve ses ve gorselin bf den daha guzel olduguu syleyenleer var saf saftir yuzune bakip tukursen bile
  • BSC Misafiri
    29.11.2012 16:00:48

MOH ve Crysis neseyde.Battlefield 3 ve Killzone 3'e laf ettirmem.Daha Killzone 3'ü oynamamış,gelmiş birde burada vasat diyor.Diyelim ki oynadın ( Ki oynadığını hiç zannetmiyorum ).O zaman PSN ID'nı söylede,beraber oynayalım.Bakalım doğrumu söylüyorsun,yalan mı ? anlarız.Yok ben korsan oynadım diyorsan eyvallah.Ama oynamadığın o kadar açık belli ki.Ne söylesen zaten kimse inanmayacak.

Gelelim Battlefield 3.Battlefield 3 gibi multiplayerde gerçekçi savaş atmosferi sunan bir oyun daha görmedim ve uzun bir süre daha çıkmayacaktır ( Battlefield 4'e kadar... ).Oyunu Korsan indirip,düşük ayarlarda oynayıp.Sonrada senaryo modunu bitirip,rafa kaldıran zihniyetten daha ne beklenir ki ? Ben Battlefield 3'ü PC'me orjinal aldım.Hadi gel sende orjinal kullanıyorsan,steam hesabını ve oyundaki nickini verde,beraber oynayalım.Aaa... Tabi doğru korsan oynadığını bir an için unutmuştum ;)

Call of Duty Black Ops II,evet oynarken eğlendiriyor.Ancak grafiklerinin ve efektlerinin kötü olması herkes tarafından hemfikir.Sesler desen sürekli bir önceki seriden kopyala,yapıştır.Müzikler haricinde hiç bir ekstra birşey sunmuyor.Diğer yönden Call of Duty herzaman ki,eğlencesini üstün tutmuş.Gerek single,gerekse multiplayer kısmı çoğu kişiyi tatmin edecek seviyede.

• dracula501
    29.11.2012 20:42:32

pc de oynadıgın için bi tek pc var sanıyorsun...oyun pc de konsolda sattıgının 20 de 1 i hatta 30 da 1 i şeklinde satıyor... oyun güzel değil ama populer.. hele amerikada... oyun ismini kullanmaya başladı...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunu bugün kurdum pc'me full ayarlarda baktım ama o kadar çok kaplama sorunu var ki yani ister oyunu yüksek ister normal ayarlarda oynayın çok fark etmiyorsunuz
  • Oyunda bölümler gerçekten çok saçma olmuş mesela atlı bölümde Ruslar bize tanklerla,helikopterlerle,uçaklarla saldırıyor biz ise at üstünde stinger füzeleriyle savaşı alıyoruz...

• Bana göre COD artık çöp bir oyun. Verilen paraya yazık. Bir şeye benzese hadi neyse diyicem. Battlefield 3 gibi bir oyun varken gidip te bunu almak hiç akıl kârı değil. Bildiğin oyun döküntü.
  • Son birkaç yıldan sonra Call of Duty ilk defa bocaladı.Hem oyunun kendisi kötüydü hem de bu seneki rakipleri çok güçlü abi.Yani Max Payne 3,Hıtman Absolution,Xcom Enemy,Sleepind Dogs gibi oyunlar varken kim ne yapsın Call of'u.Bence bu seneki yılın oyunları adaylarında ilk 5'e bile giremeyebilir.
  • Black Ops 2'yi sadece devam oyunu olduğu ve senaryoyu bağlayabilmek için oynadım. Ana teması 'gelecek ve teknoloji' olan oyunları sevmiyorum. Açıkçası Black Ops gibi kaliteli bir yapımdan sonra, böyle bir devam oyunu beklemiyordum.

Silah sesleri MW3'ten bile kötüydü bana kalırsa. Sanki mantar tabancası kullanıyormuşum hissi vardı. Kaplamalar ise gerçekten çok kötüydü. Bir cisme yaklaşırsanız, piksellerini sayabilirsiniz.

Activision yeni grafik motoru için yeni nesil konsolları bekliyor. Zaten bu oyunun ana odağı konsollar. 6 senelik konsollara yeni motor geliştirip, optimizasyondan ödün vermek yerine, eski motoru ufak ufak geliştirerek işi götürüyorlar. Battlefield gibi ana odak noktası PC'ler değil malesef.

Grafiğe elbet önem veririm ama gözüme batmaya başlamadıkça takılmam. COD'daki savaş atmosferini Battlefield gibi son teknoloji grafik içeren oyunlarda alamıyorum. Artık COD'un yeni bir grafik motoruna ve yeni bir soluğa ihtiyacı var ve bu da yeni nesil konsolların çıkmasına bağlı.

Artık Single'daki ciddiyeti, Multiplayer'ında da gördüğüm bir COD oyunu görmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123

quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

Orijinalden alıntı: selcan911 Arkadaşlar oyunu steam'den alıp kurdum sorun yok.Fakat oyunu açınca hiç ses yok. Yapmadığım şey kalmadı. Sonra fark ettimki klasör içindeki webm uzantılı video dosyalarını vlc player ile açıncada sessiz oynatıyor.Directx i kurdum,donanımı kaldırıp yeniden yükledim yine olmadı bilen varsa yardım bekliyorum ben onca parayı sessiz bir oyun için vermedim nihayetinde.Arkadaşlar bilen yok mu bu problemi internette çok kişide varmış. Çözümü nedir acaba?

Evet benimde başıma geldi yapmanız gerekenler oldukça basit.Bazı oyunlar sistem özelliklerinizi değiştirebiliyor.Çözüm için Denetim Masası---Donanım ve Ses--Ses Aygıtlarını Yönet--Hoparlör seçeneğine sağ tıklayıp Hoparlörü yapılandır ile 5.1 seçeneğini seçin

Dostum merhaba onuda denedim yine olmuyor bir bilene denk gelmedim daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı arkadaşlar bu incelemenin başındaki müziği söylemişler onlara çok teşekkürler ama benim sorduğum call of duty black ops 1 in incelemesinin başındaki müzik onu söylerseniz çok sevinirim
  • oynadım oyunu.Senaryo ve Grafikler kötü olmuş.Özellikle grafikler diğer seri oyunlarına göre daha kötü.Senaryoyu bozmuşlar.Karakterlerin yapısı ve savaş alanındaki yapay zeka berbat.Serinin şu zaman kadar ki en güzel oyunları modern warfare 3 ve black ops 1 olmuştur bana göre.
  • Ambarad
    29.11.2012 23:15:11

konsolları gömüyorsun ama konsollara halo 4- uc3 - özellıkle bu sene multıplatform olarak hitman çıkabılıyor... hitman i ps3 te görmen gerek.. konsol yüzünden bu oyun böyle değil.. activision yüzünden böyle

• BSC ekibi incelemeleri yaparken objektif olamıyor artık...Bu yıl çıkan oyunladan örnekler verirsek, Max Payne 3, Spec Ops:The Line, Resident Evil 6, Assassin's Creed 3, Medal of Honor, Need for Speed:Most Wanted ve son olarak Call of Duty:Black Ops II...Oyunları incelerken ele aldığınız kriterleri her oyunda eşit bir şekilde gözlemleyip yorumluyor musunuz yoksa gelişi güzel sallıyor musunuz...Bu oyuna gelecek olursak hikayesi, müzikleri ve karakter seslendirmeleri iyi...Geriye kalan herşeyi çok çok kötü...Activision yeni oyun motorunu yeni nesil konsollar gelene kadar çıkarmayacak ve herkesi o zamana kadar sağmaya devam edecek...Yeni nesil geldiğinde de herkesin beklediği aman aman grafiklere sahip olamayacaktır çünkü az masraf çok kar politikaları haline gelmiş....2012 yılı oyun dünyasının ve BSC ekibinin sınıfta kaldığı yıl oldu...İncelemelerinizi yaparken objektif olmazsanız insanlar size tepki gösterir...Yukarıda yazdığım oyunların incelemelerini dikkatli bir şekilde izleyin ve BSC'nin ne kadar tutarsız bir site haline geldiğini görün...!

• Papaz Her Gün Aynı Pilavı Yer mi Bilinmez Ama Bizim Her Yıl Yediğimiz Kesin..Puhahah Kapak Olmuş :D Cod Hayranlarına :D

• Oyunun gelecekte gecen bolumleri ne kadar sıkıcıysa geçmiştekiler de bir o kadar zevkli. Hatta oyunun 3. bolumu olan Afganistan'da kendimi bol bol Rambo 3'ün içinde sandım..
  • bu oyuna bırakın para vermeyi korsanını bile pc me yüklemem harddisk te kapladığı yere yazık
  • Video izlemekten oyun oynanmıyor..

Son zamanlarda oynadığım en kötü COD oyunu, sırf bitirmiş olmak için bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşlar lütfen cevap verin ps3'e bo2mi alayım mohw'mi ?

Bence Black Ops 2 MOH iyi değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Video izlemekten oyun oynanmıyor..

Son zamanlarda oynadığım en kötü COD oyunu, sırf bitirmiş olmak için bitirdim.

Valla ben de sırf hikayeyi merak ettigim için oynuyorum keske vaktinde sadece COD 1'i oynayıp bıraksaymısım o zaman merak edecek bir hikaye de olmazdı. Adamların taktigi hep aynı fena olmayan bir hikaye ve berbat kendini tekrar etmekten bir an bile vazgecmeyen oynanış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 30 Kasım 2012; 14:07:16 >
  • arkadaslar muhabetinizi bölmek istemem ama bu call of duty black ops 2 ne zaman cıkıyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.