Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 2 Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Tamam oyunun grafikleri bir Crysis 2 değil ama kötü de değil. Bu oyunun grafiklerine kötü diyenin ya gözleri bozuktur ya da art niyetlidir. Oynanış her zaman ki gibi çok iyi zaten.

dostum oyunun grafikleri bir önceki cod göre iyi olabilir ama insan fps bir oyunu haliyle grafik yönünden diğer fpslerle karşılaştırıyor ilk karşılaştırılan da bf3. Yani gö var nizam var bf3 ultra detaylarda oynadın mı bilmiyorum oynadıysan cod'un bf3 ün yanında çok sönük kaldığını görmen lazım. DICE ile Activison arsındaki en büyük farkta bu zaten DICE frostbite 2 yi yeni nesil kalitesinde yaptı ama Activision kaliteyi tamamen bi kenara atıp sadece işi ticarete dökmüş durumda artık COD ile COD 2 arasındaki grafik devrimi aynı şekilde diğer serilerde de devam etseydi şu anda COD halen efsane olarak devam ederdi

• Arkadaşlar öncelikle iyi günleri,

Call of duty Black Ops 2 yi yükledim ama şu anda bi sıkıntım var, oyun grafik ayarlarında 1920x1080 çözünürlüğü yok , bunun için ne yapabilirim ?
  • arkadas oyun guzel ben yukledim 0 sorun ama oyunda bir bolumde aksiyon aksiyon cok guzel bir oyun ama aynı battlefield gibi arkadas
  • Bu oyundaki taraflar objektif olarak yansitilsa cok daha iyi olurdu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmiş geçmiş en iyi fps. tabiki mw3 ün ardından en iyisi. adamlar yapmış helal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

gelmiş geçmiş en iyi fps. tabiki mw3 ün ardından en iyisi. adamlar yapmış helal.

ahahahahaahaha

AHAHAHAHAHA
  • Harika bir oyun olmuş
  • oyun abartıldığı kadar iyi değil. önyargılar sayesinde millet sevmiş. adı call of duty değilde medal of honor ya da çok farklı bi isim olsaydı. herkes rezalet bi oyun. grafikler berbat demeye başlardı. ama oyunun adı, isim yaptığı için millet eski efsane codların hatrına beğeniyor. grafikler kötü, sesler kötü. tek kurtardığı yer. sağlam senaryosu. şu gelecek olayını bile millete zorla sevdirdiler. insanlar sevdikleri şeyleri ayaklar altına almaz. cod ismi de sevildği için kimsenin dili oyuna kötü demeye varmıyor. kötü dediysek rezalet bi oyun değil. oynanabilir. sıradan bi oyun olmuş. öyle abartıldığı kadar yok.

vatandaşın biri de gelmiş geçmiş en iyi fps oyunu olmuş demiş. ona da cevabım.

bilgisayarın hayırlı olsun kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 12 Aralık 2012; 11:28:44 >
  • cod oyunu o kadar isim yaptı ki csye birkaç ayar çekip kullanıcıya sunsalar yine beğenilir ama firmadan bunu beklemiyordum yine de idare eder zombi ile oyalanıyoruz gerçi o bile zor 6. rounda bile dayanamadık 4 kişi
  • bu oyuna da kötü diyene ne diyeyim. Bi kere ben de ilk trailerın gelecekte olacağını duyunca yandık artık gezegenden gezegene olacak klasik bir savaş oyunu sanmıştım ama hayır öyle olmadı konusu yaptığın olaylara göre değişebiliyor. Hem siz bilgisayardan oynayın beğenmezsiniz adamlar bilgisayar için yapmıyor ki oyunu gidin kendinize ps3 ve ya xbox alın ön yargılarınız değişecektir. Oyun bi kere milyonlarca satmış kaç tane araç soyulmuş istemezseniz oynamayın kardeşim o milyonların arasına giremezsiniz
  • gelmiş geçmiş en iyi fps serisinin yeni oyunu olan cod yine adına yakışacak denli kaliteli olmuş.
  • 0:51 beyefendi ben istanbul emniyet müdürlüğünden memur yaşar, dosyanızı araştırdık.silah taşıma yetkiniz var mıydı?
  • İlk okul 5. sınıftan beri half-life counter ve cod oynadım. oynadığım her çeşit oyunda en zor seviye ne ise onu seçtim. Oyunlarda gerçeklik benim için en önemlisi. BO 2 den önceki her oyunda bir düşmanı vurunca ölüyordu, Crysis hariç. Bu oyunda mermiler düşmanın içinden mi geçiyor? Save and quit diyoruz yeniden girdiğimizde bölümün taa başından geliyorsun. Bu eziyet oluyor. Hedef almak için gerçekten çok uğraşıyorum ekran fareye göre çeyrek saniye kadar geç hareket ediyor. Dürbün açıyorum düşmanı kafasından vurmak için bir mermi atıyorum o da ne hedef yeri sapmış. Tam bir COD rezaleti olmuş. MW serisi çok daha güzeldi. En azından düşmanı vurmak için uğraşmıyorduk ve vurunca ölüyordu... Yüklediğime pişman oldum...
  • Sayın BSC yetkilileri ne zaman Video Rehber gelecek 3 ay geçti ?
  • Şarkıya yazık olmuş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence artık grafik ve silah sesleri yenilenmesi lazım hep aynı şeyleri kullanıyolar sonraki cod bakıcaz artık.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar oynadığım en dandirik cod oyunu oldu açık ara. Bitiremediğim tek cod oyunu. Sağlam hiçbir yanını göremiyorum. Rezalet grafikler rezaletin ötesinde ses efekleri ve müzikler. Klişeleşmiş sahneler aynen devam ediyor. Erdinç abi olsaydı bu oyuna 10 üzerinden 7 bile vermezdi. Ki geçen sene çıkan mw 3 bu oyundan çok daha iyiydi. Bence bu seri bir an önce treyarch denen efsane öğütme makinasının elinden alınmalı. James Bond içinde bir oyun yapmışlardı zamanında oda rezildi. Beceremiyor adalar işte.
  • Şu ana kadar oynadığım en dandirik cod oyunu oldu açık ara. Bitiremediğim tek cod oyunu. Sağlam hiçbir yanını göremiyorum. Rezalet grafikler rezaletin ötesinde ses efekleri ve müzikler. Klişeleşmiş sahneler aynen devam ediyor. Erdinç abi olsaydı bu oyuna 10 üzerinden 7 bile vermezdi. Ki geçen sene çıkan mw 3 bu oyundan çok daha iyiydi. Bence bu seri bir an önce treyarch denen efsane öğütme makinasının elinden alınmalı. James Bond içinde bir oyun yapmışlardı zamanında oda rezildi. Beceremiyor adalar işte.
  • Kardeşim call uf dutty niin 8. oyunu 1 tanesimi türkçe yapılmaz 8. oyun oldu hala türkçe yapmadılar oyunu merak ediyorum gelcek oyunda türkçe yapacaklarmı?
  • oyun çok sağlam kötü diyenlere şaşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.