quote:Orijinalden alıntı: Dante Infinity Wardun MW2 saçmalığıyla serinin eski başarılarının üzerine yatmasından sonra Treyarch tokat gibi cevap verecek bu sefer IW'ye. Az kaldı yarın en geç öteki gün oynuyor olacağız bence. +999 herkes hasta oldu mw2 ye ama ben hiç beğenmedim.Cod 4 mükemmeldi ama mw2 evet güzeldi ama bej,klentileri karşılamadı.
quote:Orijinalden alıntı: T-72 quote:Orijinalden alıntı: Fr1xsivE Q,E LEAN VE CONSOLE OLCAKMI OYUNDA ? Olacak az kaldı beyler sabredin @headshooter forumdan nuclear diye bi arkadaş satıcaktı keyleri onla bi konuş istersen Q & E 'nin olmasını hiç beklemiyordum ama olursa süper olur.
Geçmezki bu 7 gun şimdi, bide bu int düşen videolarda koşu perki dahdamı hızlandırılmış yoksa bana mı oyle geldi...
quote:Orijinalden alıntı: Winters quote:Orijinalden alıntı: carter7415 oyunun bu gece dusmesi bekleniyor Kim dedi? Aynen kim dedi? Nereden biliyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: FIRTINA quote:Orijinalden alıntı: carter7415 oyunun bu gece dusmesi bekleniyor Adam reloaded'dan heralde. Yok yok supernaturaldeki castiel
quote:Orijinalden alıntı: FIRTINA quote:Orijinalden alıntı: carter7415 oyunun bu gece dusmesi bekleniyor Adam reloaded'dan heralde.
biraz da geleckte geçsin yeni COD'lar. Gerçekten de ezberledik tüm savaşları. Okulda bu kadar tarih bilmezdim ben:)
Oyunda yine WaW'daki gibi bomba atınca kol ve bacaklar parçalanıyormuş, XBOX bölümünden bir arkadaşın mesajını aynen koyuyorum. quote:Orijinalden alıntı: PETTIBONE Beyler oyunda kol bacak hava da uçuyor. SS gönderiyorum bekleyin. Editleyip koycam. Spoiler butonu yok. Spoiler beyler ufak halde koydum resmi. Yine başka bir arkadaşın mesaja eklediği oyundan resimler. Ayrıca herkez oyunu beğendiğini söylüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Kasım 2010; 17:02:17 >
quote:Orijinalden alıntı: GhostEagle her dk. internete yeni bir videosu dusuyor deli olucam valla Hiç oralı olmuyor izlemiyorum. Sabırla bekliyoruzzzzz
reloaded dan fln degilimde yazdigimi tam anlayamadiniz galiba bekleniyor dedim bu gece kesin gelcek demedim turkce dersi alin isterseniz biyerlerden