Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • faceten launch videosunu izledim süper olmuş müzik falan. Umarım treyarch bu defa iw nin oyunlarındaki gibi vuruş hissini yakalar. ümitliyim bu defa treyarchtan.
  • Zombi mod varmış vay çok iyi oldu bu
  • Çık artık yahu gün sayacak halimiz kalmadı
  • Launch trailer çok başarılı

Birde bu oyunun yine en beğendiğim kısımlarından biri de patlama efektleri mükemmel olmuş.

Dikkat ettiğim başka bir nokta Cod5 den alıntı fakat cod7 diye yutturulmak istenen videoları da silmişler video içeriklerine bakmadan direk video isimlerine göre mi siliyorlar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 1 Kasım 2010; 7:53:01 >
  • Son trailer'ı bende beğendim, okuduğum bir habere göre CoD WaW'daki zombie haritalarından bazılarını Black Ops'ye de eklemişler, video'da nazilerin yer almasının sebebide bu sanırım. Bu arada Black Ops'nin zombie avcılarıda belli olmuş yazı BSC'den alıntıdır.

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU]

Treyarch firmasının imzasını taşıyacak olan yeni Call of Duty oyunu Black Ops, önümüzdeki hafta oyun severler ile buluşacak. Şimdiden milyonlar satan oyun gerek tek kişilik senaryo modu gerekse de çoklu oyuncu modları ile uzun süre konuşulacağa benziyor. Bu iki modun dışında merak edilen bir diğer nokta ise tabi ki Zombi modu oluyor.

World at War'ın en eğlenceli ve farklı yönlerinden biri olan zombi modunun Black Ops'ta da olacağını Treyarch firması geçtiğimiz ay onaylamıştı. Buna rağmen hiç bir detay verilmeyen bu mod ile ilgili bazı videolar ortaya çıkmıştı. Bugün zombi modu için ortaya çıkan yeni detay ise eminim benim gibi sizleri de şaşırtacak.

Oyunun bu modu için ortaya çıkan yeni görüntülerde ve videoda, modun geçtiği bir bölüm ve daha da önemlisi zombi avında seçeceğimiz karakterlere yer verilmiş. Dönem olarak soğuk savaş yıllarını da kapsayacak olan Black Ops'un zombi modu için de tamda döneme uygun karakterlere yer verilmişe benziyor.

John F. Kennedy, Richard Nixon, Robert Mcnamara ve Fidel Castro'yu seçebileceğimiz zombi modunda mekan olarak ise Pentagon'da bulunacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Kasım 2010; 10:19:15 >

• nedir bu zombi merakı anlamadım
  • Oyunun XboX versiyonu düşmüş,millet oynuyor bile.

Ekleme: Oyun gene efsane olmuş diyorlar,Ses,vuruş atmosfer siyasi içerik derken Treyarch yapacağını yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 1 Kasım 2010; 17:17:09 >
  • PC versiyonu gece yarısına doğru gelirmi acaba.
  • Oynanış süresine dair;

15 Bölümden oluşuyormuş oyun,oynayanlar easy de 20-25 dk sürdüğünü söylemişler.
    Şayet doğru ise Harda da bu süre 30 dk yı rahat geçer ve 8-10 saatlik bi single mod bizi bekliyo diyebiliriz.MW2 6-7 saatti sanıyorum.
  • Ya şu COD'un yeni oyunlarının çıktığı hafta lisede yazılı haftası oluyordu, üniversiteye geçtik bu seferde hep vize haftası oluyo,r bir rahat rahat oynayamadım şu oyunu, yeter valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Oyunun XboX versiyonu düşmüş,millet oynuyor bile.

Ekleme: Oyun gene efsane olmuş diyorlar,Ses,vuruş atmosfer siyasi içerik derken Treyarch yapacağını yapmış.

Oyun demekki bekleneni vermiş, dedicated server desteğide sadece pc'de olucak bu multiplayer oynayanlar için MW 2'nin host sisteminden sonra olumlu bir gelişme sayılır. Cdkey'in ingilizcesi olmazsa bu oyunun kutulusunu hiç düşünmeden alırım, sonunda ağız tadıyla sp senaryoda oynayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Kasım 2010; 0:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8thsin

World at War CoD4(MW) ün CoD2 üzerine yapıştırılmış haliydi. Vietnam da büyük ihtimalle MW2 nin World at War üzerine yapıştırılmış hali olur.

umarım olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Oyunun XboX versiyonu düşmüş,millet oynuyor bile.

Oyun demekki bekleneni vermiş, dedicated server desteğide sadece pc'de olucak bu multiplayer oynayanlar için MW 2'nin host sisteminden sonra olumlu bir gelişme sayılır. Cdkey'in ingilizcesi olmazsa bu oyunun kutulusunu hiç düşünmeden alırım, sonunda ağız tadıyla sp senaryo oynayacağız.

Dedicated gözümde tütüyor resmen.Gına geldi lobby de beklemekten, kısa süreli ve az oyunculu maçlardan,lagglardan.Cd key de dil problemi olmazsa kutu yolu gözükür bize.

• bu oyunun sadece keyini satın alabileceğimiz bi yer yok mu ya 120 lira içim acır benim
  • Q,E LEAN VE CONSOLE OLCAKMI OYUNDA ?
  • Infinity Wardun MW2 saçmalığıyla serinin eski başarılarının üzerine yatmasından sonra Treyarch tokat gibi cevap verecek bu sefer IW'ye.

Az kaldı yarın en geç öteki gün oynuyor olacağız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Infinity Wardun MW2 saçmalığıyla serinin eski başarılarının üzerine yatmasından sonra Treyarch tokat gibi cevap verecek bu sefer IW'ye.

Az kaldı yarın en geç öteki gün oynuyor olacağız bence.

ins daha guzel bir oyun olcak beklentilerimiz o yonde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

Q,E LEAN VE CONSOLE OLCAKMI OYUNDA ?

Olacak az kaldı beyler sabredin

@headshooter forumdan nuclear diye bi arkadaş satıcaktı keyleri onla bi konuş istersen
  • Çıksa da alsak, MP'a doymasak. WaW, en kaliteli MP'a sahip CoD idi. MW2'nin verdiği haz + WaW'ın kalitesi=Black Ops.

Geez! Bekleyemiyorum!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.