Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Single'a yeni başlamdım 1 saat kadar oynadım ve 4 bölüm bitti.Gene yapmışlar yapacaklarını öyle söyleyim.Atmosfer,ses, oynanabilirlik,hikaye,grafikler,kaplamalar, hangi birisini sayayım.Single a yeni bi tarz getirmişler resmen.Orjinal olma konusunda çok başarılılar zaten.Hiç bi hikayenin bu şekilde işlendiğini görmemiştik.Millet nesine laf ediyo,inceleme yapan sitelern verdikleri puanı görünce; "sarhoşken oynamışlar galiba" şeklinde nasıl konuşuyo akıl almıyo doğrusu.Kaldı ki ben Modern savaş hastasıyımdır eskileri sevmem buna rağmen çok beğendim.
    Toplam 15 bölümden oluşuyo, ben Hard da oynuyorum 1 saatte 4 bölüm bitirdim, yaklaşık 6 saatlik bir hikaye modu yapmışlar.Veteran yada daha kolay zorluk seviyelerinde oynanılırsa süre değişecektir elbet.Neticede ben kesinlikle tavsiye ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 10 Kasım 2010; 3:48:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Çok ciddi sorunları olduğu söyleniyor.

Ama böyle bir bug olmamalıydı: Oyuna ciddi yamalar gelmeli.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=q0zVL8IRRvo&feature=player_embedded#!]

bunun neresi ciddi ?? masa ustunde duran elma

yapmayin allah askina

dikkate alınmıcaksa bu ayrıntıyı vermesinler alırsak 120 tl vercez buna !

120 tl nin 60 tl si aralın cebine gidiyor yurtdışında 59 dolar bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

Theater olayı çok iyi düşünülmüş, orada oynadığınız son 14 oyunun kayıtları duruyor ve istediğiniz açıdan istediğiniz kişiyi izleyebiliyorsunuz böylelikle kim hile yapmış kim yapmamış anlaşılabilir ayrıca buradan harika videolar yapılabilir GTA 4 deki gibi güzel bir ayrıntı bence.

Bu gerçekten güzel olmuş.Ama hile yapanı tespit etsek ne olacak ki zaten göstere göstere yapıyor ana avrat düz gidiyorsun tın yok herifte. Oylama sistemi olsaymış Trackmania nationsta ki gibi.Oyun içerisinde 30 sn yede kişiyi serverdan oy çoğunluğu ile kicklerdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

Arkadaşlar bir arkadaş multiplayer'ı botlu olarak da oynayabildiğimizi söylemişti doğru mu?

Doğru. Combat Training var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiC

quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

Arkadaşlar bir arkadaş multiplayer'ı botlu olarak da oynayabildiğimizi söylemişti doğru mu?

Doğru. Combat Training var.

İstediğimiz haritayı kurup oynayabiliyor muyuz?
  • Serverlar düzeldi hemde baya baya düzeldi.8Mbit bağlantı ile torrent açık ve 500 ile indiryoken wager serverdan bi Ss.
    Wager modlarda baya zevkli arkadaşlar uğramadan geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 10 Kasım 2010; 5:20:43 >
  • oyun hayal kırıklıgı yarattı bende. birkere oynanısı beyenmedim çok yavan kaçmış.özellikle silah kullanımını beyenmedim çok hissiz olmus vurdummu ateş ettimmi belli degil.ayrıca black ops diyince benim aklıma daha gizli takılan tipler geliyordu mahşallah rambo gibi geziyoruz sp de. objelerin hasar alma olayınıda beyenmedim nerdeyse hiçbirşey etkilenmiyor.grafiklerde çok tatmin edici diyemiycem ancak diger arkadaslardaki gibi bir kasma sorunu yaşamadim.belkide belli ayarlari maxlayınca aşırı yükleniyordur sisteme ve bazı arkadasların kaldırmamıs olabilir ancak bende full ayarlarda bir sorun olmadi.açıkçası hala bir bc2 nin yerine koyabilicek bir oyun bulabilmiş degilim.enazından grafikler etrafın etkileşimi ve silah kullanımı bakımından.moh da black ops gibi hayal kırıklıgı.seneryoda baya aptal birşey gibi gozukuyor günümüzde ençok tutan şeyleri mixleyip 2 günde birşey yazmışlar gibi bakalım daha sonuna gelmedim ancak 4 saat oynadıgıma gore yakında biter

• Oyunu bitirdim cok güzeldi bence atmosfer falan herşey yerli yerindeydi.

Yaw koca başkan John F. Kennedy'i biz mi öldürmüşümüz şimdi???

Hikaye anlatış tarzı cok hoşuma gitti biraz değişik ama olsun değişiklikte yarar vardır bide lütfen oyunu kötülerken biraz daha insaflı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Oyunu bitirdim cok güzeldi bence atmosfer falan herşey yerli yerindeydi.

Hikaye anlatış tarzı cok hoşuma gitti biraz değişik ama olsun değişiklikte yarar vardır bide lütfen oyunu kötülerken biraz daha insaflı olalım

sana sorim ozaman hani vietnamda savaşırken japon askeri köprüden üstüne atlıyor F ye bas diyor basıyorum F ye atladığında ama tepki vermiyor..Ne yapmam gerekiyor?
  • Ben daha oynuyamadim ... Cumartesi anca gidebilirim cd'sini almaya o zamana kesin gelmis olur orjinali ama su takilmalar steam problemleri gozumu korkutuyor !!!

Yoksa daha beklesem probler kismen halledildikten sonrami alsam orjinalini? SP'de indirir bitiririm bir hafta icinde o zamana duzelir Online bolumu sanirsam ama cok kararsizim !!!

Bakalim birkac gun icinde bazi seyler netlesir ona gore hareket ederim olmazsa ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyundaki birçok kişi lag dan şikayetçi maalesef, birde anlık donmalar varki oda lagdan kaynaklanıyor gibi, optimizasyon ise MW 2 ye oranla berbat diyebilirim.
    MW2 de 90 FPS sabit aldığım sistemle Black Ops 60-90 arası dolaşıyor.

Sistemi yazarmısın? Işlemci ekran kartı filan.

AMD Phenom(tm) II X4 965 + ekran kartı ATI 5850 + 4 GB ram

Oyun ayarları ne peki ultra da mı oyunuyon?

Belkide ufak bi bug dan kaynaklanıyordur ani donmalar, bi patch ile fixlenir sorun bug ise.

Ultra değil rusca olduğu için ayar bile yapamadım, sadece ekran çözünürlüğünü değiştirdim, ama oyun içindeki yazışmalardan anladığım kadarıyla sistemi benden daha iyi olanlarda şikayetçi optimizasyondan.

Optimazyonda herhangi bir problem yok.
    Aşağıda sistemde FULL+FULL sorunsuz oynuyorum.(1920x1080p,ultra vs vs)

E8200 2.6Ghz
    2 GB Ram
    HD4850

Oha...

Sistemin fena deil (hatta bu sistemle olması gereken ayarlar bence bu) ama herkesde ani fps düşüşleri varken senin pc nasıl coşuyo hayret valla! ! ! Herhalde senin pc şerbetli. :)))

Hocam sistemimiz sizinle aynı sanırım aşağı yukarı dün oyunda sorun çıkmadan takılmadan full ayarlarda çok rahat oynadım sadece AA'yı 8X yaptım ekran kartı driverınızı güncel mi acaba sitesinden yayınlanan son sürümü indirdiğinizden emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Oyunu bitirdim cok güzeldi bence atmosfer falan herşey yerli yerindeydi.

sana sorim ozaman hani vietnamda savaşırken japon askeri köprüden üstüne atlıyor F ye bas diyor basıyorum F ye atladığında ama tepki vermiyor..Ne yapmam gerekiyor?

Hocam F ye basılı tutmayacaksınız seri şekilde tekrar tekrar basacaksınız adamı üstünüzden atana kadar

• farz oldu bugün almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

beyler oyun yandaki sistemde low bile olsa çalışırmı sizce?

Benle aynı sistemin. Daha denemedim oyunu ama benim pc minimum 8800gt ekran kartı isteyen Darksiders ve Dead Rising 2 gibi oyunları rahat açtı. Blak Ops 8600 istiyor minimum. Yani açar. Biraz çözünürlüğünü düşürerek rahat oynarız bana göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Single'a yeni başlamdım 1 saat kadar oynadım ve 4 bölüm bitti.Gene yapmışlar yapacaklarını öyle söyleyim.Atmosfer,ses, oynanabilirlik,hikaye,grafikler,kaplamalar, hangi birisini sayayım.Single a yeni bi tarz getirmişler resmen.Orjinal olma konusunda çok başarılılar zaten.Hiç bi hikayenin bu şekilde işlendiğini görmemiştik.Millet nesine laf ediyo,inceleme yapan sitelern verdikleri puanı görünce; "sarhoşken oynamışlar galiba" şeklinde nasıl konuşuyo akıl almıyo doğrusu.Kaldı ki ben Modern savaş hastasıyımdır eskileri sevmem buna rağmen çok beğendim.
    Toplam 15 bölümden oluşuyo, ben Hard da oynuyorum 1 saatte 4 bölüm bitirdim, yaklaşık 6 saatlik bir hikaye modu yapmışlar.Veteran yada daha kolay zorluk seviyelerinde oynanılırsa süre değişecektir elbet.Neticede ben kesinlikle tavsiye ediyorum...

Ağzını öpeyim hocam ne güzel anlatmışsın ya gerçekten mükemmel olmuş hele ki Almanların infaz edildiği Gemili bölüm gerçekten yaş olarak küçük insanların psikolojisini bozar

Bu arada baya bi savaş suçu işledik o bölümde uluslararası savaş mahkemesinde idam ederler bizi

• arkadaşlar vietnam da burda kaldım heryer karanlık ilerlemiyor...nası geçicez burayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

arkadaşlar vietnam da burda kaldım heryer karanlık ilerlemiyor...nası geçicez burayı?

Hocam ekran kartınızda sorun var sanırım bunun öncesinde ne var anlatırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maknc -- 11 Kasım 2010; 9:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

bide ben komünizimden yanayım kardeşim Fidelden yanayım niye öldüreyim Fideli.nedir Küba düşmanlığı.

oyun resmen amerikan propagandası

oyunu orjinal mi aldınız ?

birde servarlara bağlanırken bazen connected ekranında kalıyor bazen tak diye giriyor umarım en yakın zamanda çıkarırlar şu yamayı çok sorunlu başladı black ops

oyunu orjinal alsak nolucak biz burada kübadan bahsediyoruz.

(ağızdaki küba prosudur)

• Oyunun single kısmını bitirdim oldukça beğendim Treyarch iyi iş çıkartmış optimizasyonda bazı problemler olsada zamanla aşılır birde buglar oldukça fazla göze batıyor. Bayramda orjinalini alıp direk multi ye dalıcam asıl onun için sabırsızlanıyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

bide ben komünizimden yanayım kardeşim Fidelden yanayım niye öldüreyim Fideli.nedir Küba düşmanlığı.

oyun resmen amerikan propagandası

oyunu orjinal mi aldınız ?

birde servarlara bağlanırken bazen connected ekranında kalıyor bazen tak diye giriyor umarım en yakın zamanda çıkarırlar şu yamayı çok sorunlu başladı black ops

oyunu orjinal alsak nolucak biz burada kübadan bahsediyoruz.

(ağızdaki küba prosudur)

Fideli öldürmesek iyiydi

puroya dikkat

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.