Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

bide ben komünizimden yanayım kardeşim Fidelden yanayım niye öldüreyim Fideli.nedir Küba düşmanlığı.

oyun resmen amerikan propagandası

oyunu orjinal mi aldınız ?

birde servarlara bağlanırken bazen connected ekranında kalıyor bazen tak diye giriyor umarım en yakın zamanda çıkarırlar şu yamayı çok sorunlu başladı black ops

oyunu orjinal alsak nolucak biz burada kübadan bahsediyoruz.

(ağızdaki küba prosudur)

Fideli öldürmesek iyiydi

puroya dikkat

fideli öldürmeye giderken bir odaya giriyoruz orada bir kadınla hani herhalde öldürdüğümüz Fidelin dublörü iyide kardeşim dışarda çatışma var Fidel bir odaya kapanmış kadınla alem mi yapacak.hay ben bunların yapacağı oyuna bu kadar komik olurlar.
    grafik olarakda beğenmediğimiz medal of honor çok daha iyiydi.

• Fidel'i öldürüyoruz ama bizi Rus generale veren eleman Fidel değil miydi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bide ben komünizimden yanayım kardeşim Fidelden yanayım niye öldüreyim Fideli.nedir Küba düşmanlığı.

birde servarlara bağlanırken bazen connected ekranında kalıyor bazen tak diye giriyor umarım en yakın zamanda çıkarırlar şu yamayı çok sorunlu başladı black ops

(ağızdaki küba prosudur)

Fideli öldürmesek iyiydi

puroya dikkat

fideli öldürmeye giderken bir odaya giriyoruz orada bir kadınla hani herhalde öldürdüğümüz Fidelin dublörü iyide kardeşim dışarda çatışma var Fidel bir odaya kapanmış kadınla alem mi yapacak.hay ben bunların yapacağı oyuna bu kadar komik olurlar.

Hocam etme tutma gözünü severim ilerki bölümlerde grafik olayı aşıyor kendini

• Elemanlar canlı yayında oynuyor oyunu.

http://www.ustream.tv/channel/machinima-live-stream
  • Oyunu çok beğendim. Aslında Treyarch'tan beklediğim patlama gerçekleşti.

Zorluk derecem "Veteran", 2.bölümü bitirmek üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Single'a yeni başlamdım 1 saat kadar oynadım ve 4 bölüm bitti.Gene yapmışlar yapacaklarını öyle söyleyim.Atmosfer,ses, oynanabilirlik,hikaye,grafikler,kaplamalar, hangi birisini sayayım.Single a yeni bi tarz getirmişler resmen.Orjinal olma konusunda çok başarılılar zaten.Hiç bi hikayenin bu şekilde işlendiğini görmemiştik.Millet nesine laf ediyo,inceleme yapan sitelern verdikleri puanı görünce; "sarhoşken oynamışlar galiba" şeklinde nasıl konuşuyo akıl almıyo doğrusu.Kaldı ki ben Modern savaş hastasıyımdır eskileri sevmem buna rağmen çok beğendim.
    Toplam 15 bölümden oluşuyo, ben Hard da oynuyorum 1 saatte 4 bölüm bitirdim, yaklaşık 6 saatlik bir hikaye modu yapmışlar.Veteran yada daha kolay zorluk seviyelerinde oynanılırsa süre değişecektir elbet.Neticede ben kesinlikle tavsiye ediyorum...

+1 sp senaryosuna laf söylenemez, bende hard'da oynuyorum daha zevkli oluyor. Atmosfer bir kere çok iyi, sadece patlama efektleri biraz daha iyi olabilirdi, MW 2 ile kıyaslanınca bir eksiği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Kasım 2010; 15:51:30 >

• İsyan başlattığımız bölüm neydi lan öyle. Kendimi kaybetmişim HURRAAAAA diye haykırdım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

(ağızdaki küba prosudur)

Fideli öldürmesek iyiydi

puroya dikkat

ileriye gitmedim daha 1.bölümü oynadım ama grafiğin ilerisi gerisi mi olur yaw.ilk bölüm 60larda geçiyor diye o yılın görüntü kalitesine göre mi oynayacaz.
    Fidel'e Şarkı

Haydi gidelim,
    ateşli peygamberi şafağın,
    gizli patikalardan ulaşalım
    o yeşil timsahı kurtarmaya, aşkla sevdiğin.
    ..........
    ..........

Ernesto Che Guevara

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

İsyan başlattığımız bölüm neydi lan öyle. Kendimi kaybetmişim HURRAAAAA diye haykırdım.

Reznov ile hapishanede geçen bölüm güzeldi, aradaki sinematik kısımlar film tadı veriyor, Vietnam bölümüne geldiğinde daha güzelleşicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Kasım 2010; 11:50:53 >
  • cumartesiden önce alamam yav genede güzel oyundur eleştriler biraz etkiledi ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

Elemanlar canlı yayında oynuyor oyunu.

http://www.ustream.tv/channel/machinima-live-stream

Süpermiş ya izledim biraz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

(ağızdaki küba prosudur)

Fideli öldürmesek iyiydi

puroya dikkat

ileriye gitmedim daha 1.bölümü oynadım ama grafiğin ilerisi gerisi mi olur yaw.ilk bölüm 60larda geçiyor diye o yılın görüntü kalitesine göre mi oynayacaz.
    Fidel'e Şarkı

Haydi gidelim,
    ateşli peygamberi şafağın,
    gizli patikalardan ulaşalım
    o yeşil timsahı kurtarmaya, aşkla sevdiğin.
    ..........
    ..........

Ernesto Che Guevara

Hocam bende grafiğin ilerisi gerisi olmaz derdim bana biri söylese ama oluyor be hele vietnamda uçak kalkarken koruyorsunuz hayatımda gördüğüm en berbat TOPu kullandım grafikler rezildi çözemedim bende ama diğer bölümlerde herşey daha güzel oldu sp ilk başlarda sıkıyor insanı

@Darth Nihilus

bizde arkadaşlarla TS de aynı anda oynamaya başladık singleı herkes HURRA diyordu sürekli birbirine

• ya siz çıktığı andan itibaren aralıksız oyun mu oynadınız yoksa rütbe atlamak çok mu kolay birşey ?
  • black opsa yeni başladım solodaki grafikler medal of honoru anımsattı nedense mw2 deki grafikler biraz daha iyiydi.
  • oyunu yükledim campaingden new game yapıyorum fidel castro eisenhower falan çıkıo sonra bi siyah ekran sarı bi cursor kalıo orda kalıo bi de ara videolar çok kasıo sistem amd x2 2.6 ghz 4670 1gb ddr3 ekran kartı 2 gb 800 mhz ram sizce neden oluyor?
  • Vietnam ve "Soğuk" savaştan sonra Körfez savaşı iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

oyunu yükledim campaingden new game yapıyorum fidel castro eisenhower falan çıkıo sonra bi siyah ekran sarı bi cursor kalıo orda kalıo bi de ara videolar çok kasıo sistem amd x2 2.6 ghz 4670 1gb ddr3 ekran kartı 2 gb 800 mhz ram sizce neden oluyor?

ekran kartı driverını update et.ondan önce çok takılıyordu benden sonra düzeldi.
  • Arkadaşlar elinde sağlam bir ilaç olan varsa yolluyabilirmi fideli oldurdukten sonra kaçarken takılıp kalıor ilaçtan oldugunu dusunuorm pm atan olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekvolesi

Vietnam ve "Soğuk" savaştan sonra Körfez savaşı iyi gider

mw3 gelsin
  • Sonunda ingilizce keyim elimde akşama downloada başlayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.