Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multide çok nadir lag gördüm. Donma sorunu olmadı. Hiç oyundan atmadı.

Ha birde sorum olacak, yere yatıp, köşeye pusup gelen geçeni bıçaklamak nasıl bir zevktir? Hilecilerden daha beter uyuz oluyorum böyle tiplere. Oynayacaksan delikanlı gibi karşıma çık.
  • grafikler fln beklenilen düzeyde mi?
  • Resmen hayallerimi yıktı oyun, bune abi ya oyuna girdim herşey güzel boş boş yerlere fps düşüyor anlık takılmalar genel bir sorun mu bu?
  • Son 2-3 saat içinde lag diye birşey kalmadı sorunsuz oynanıyor.
  • bu ne ya testere filminin oyununu yapmışlar gibi.
  • bide ben komünizimden yanayım kardeşim Fidelden yanayım niye öldüreyim Fideli.nedir Küba düşmanlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

65-70 Pingli avrupa sunucuları geri döndü sıfır lag var ve artık sunucu listesinde problem yok fakat sunucudan atma hala var.

Evet,şu an baya iyi 1.5 saatir oynuyorum anlık takılma ve lag kabul edilebilir düzeye geldi daha da düzelecektir.BC2 nin ilk çıktığı zamanı hatırlayın hemen ipini çekmeyin oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 10 Kasım 2010; 0:59:51 >
  • Tamamda singleplayer oynayanlar ne yapak aşırı derecede fps düşüyor, bizden kaynaklanan bir sorun mu yoksa genel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkince99

Tamamda singleplayer oynayanlar ne yapak aşırı derecede fps düşüyor, bizden kaynaklanan bir sorun mu yoksa genel mi

oyun oynanmıyor ki ya.bu kaddar takılmamı olur.görüntüyü low'a getirdim yine aynı.
  • Aynen ama umutluyuz, çünkü BFCB2'de de olmuştu böyle yukarıdaki arkadaşın belirttği gibi.
  • Valla ben oyunun optimizasyonunu çözemedim. Oyunu full ayarlara getiriyorum 4xaa da fps 25-35 arası dolanıyor ama gayet akıcı oynuyorum. Ayarları düşürüyorum acayip kasıyor sonra aynı ayarlarda gram kasmadan oynanıyor. Çok enteresan ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

bide ben komünizimden yanayım kardeşim Fidelden yanayım niye öldüreyim Fideli.nedir Küba düşmanlığı.

oyun resmen amerikan propagandası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Valla ben oyunun optimizasyonunu çözemedim. Oyunu full ayarlara getiriyorum 4xaa da fps 25-35 arası dolanıyor ama gayet akıcı oynuyorum. Ayarları düşürüyorum acayip kasıyor sonra aynı ayarlarda gram kasmadan oynanıyor. Çok enteresan ya.

İşin sırrı multi menüde. Orda akan yazılar kasıyorsa biraz grafik ayarları ile oynayın sonra düzeliyor. O zaman kasma kalmıyor.
  • Aslında bu oyun tam bitmeden piyasaya sürülmüş gibi, ama ben yinede çok beğendim, multisini baya oynarız, optimizasyon sorunlarını çözen yama için Treyarch'ın çalıştığına eminim. Bugün -yarın yama gelir kanaatindeyim.
  • Minigun ne çılgın birşey olmuş öyle, tam toplu katliam silahı, önce heliyi güle oynaya indirdim sonra 13-14 kişiyi aldım, minigun için nerf şart
  • Oyunu demin indirip kurdum.

"Çok kötü" denilebilecek bir oyun yine olmamış. Grafikler yine iyi. Bütün ayarları en üst düzeye çektim ve akıcı oynayabiliyorum; ama ilginç ki videolarda biraz kasıyor. Ancak beklediğim kadar da tatmin etmedi şimdilik. Konu bulamadılar, artık Küba'da komünistlerle savaşıyoruz. CoD 6 MW2 kadar hemen sarmadı, belki oynadıkça alışacağım. Bir zamanlar 2. Dünya Savaşı'yla ilgili bir oyunken zamanla ne değişimler geçirdi.

@OPTİMİST arkadaşın dediği gibi, oyun sanırım tam bitmeden piyasaya sürülmüş. Eminim ki daha ne güncelleştirmeler çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Kasım 2010; 2:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

bide ben komünizimden yanayım kardeşim Fidelden yanayım niye öldüreyim Fideli.nedir Küba düşmanlığı.

oyun resmen amerikan propagandası

oyunu orjinal mi aldınız ?

birde servarlara bağlanırken bazen connected ekranında kalıyor bazen tak diye giriyor umarım en yakın zamanda çıkarırlar şu yamayı çok sorunlu başladı black ops

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 10 Kasım 2010; 2:15:14 >

• Yanınıza verdikleri adamlar bostan korkuluğu. Öylesine deli dana gibi ateş ediyorlar. Dibindeki engelden kafası gözüken düşmanı bile vurmuyorlar. Yuh artık yani
  • Yalnız bu oyunun Medal Of Honor'un 2010 sürümünden daha iyi olduğu kesin.
  • Theater olayı çok iyi düşünülmüş, orada oynadığınız son 14 oyunun kayıtları duruyor ve istediğiniz açıdan istediğiniz kişiyi izleyebiliyorsunuz böylelikle kim hile yapmış kim yapmamış anlaşılabilir ayrıca buradan harika videolar yapılabilir GTA 4 deki gibi güzel bir ayrıntı bence.

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.