Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyunu beğendim çok güzel olmuş.CoD AW ı beğenen bununu da beğenir ama duvarda yürürken nişan almak zor olacak gibi ama alışırız sorun yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mw2 gibi multiplayeri olan bir oyun gelse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Ben oyunu beğendim çok güzel olmuş.CoD AW ı beğenen bununu da beğenir ama duvarda yürürken nişan almak zor olacak gibi ama alışırız sorun yok!

Duvarda yürümek galiba killstreak ile olucak
    Son 2 oyundur 2-3 ay bekleyip 2.el alıyorum ama bunu direk almayı düşünüyorum ama şuda var karşısında star wars gibi bir rakipte var satışları düşürebilir
    Rekabet iyidir belki cod bir sonraki oyununu MW4 yapar (Artık gelsin yani )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Her sene aynı şey, dönsünler artık Stalingrad'a

Şu sahneyi yeni nesil grafiklerle sunsunlar, başka bir şey istemiyorum.

Vay be anılarım depreşti neydi be kaç defa oynamıştım şu oyunu :)

• 2,3 ay sonra 2. el almaya devam etmen en mantıklısı olur.Bu adamlara +1 satış rakamı kazandırmaya gerek yok.Adamlar kovdukları yapımcılarının yeni oyunlarının mekaniklerini (ç)alarak,yeni nesil grafik ve adanmış server deneyimi sunmayarak oyun yapmaya devam ediyor sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Poison -- 24 Haziran 2015; 14:20:44 >
  • Selam arkadaşlar. Daha önce bir kaç kez hybrid lobby hakkında bilgilendirme yapmıştım. Sadece ghosts ve aw'de kullanılan ve latency+local ayrımı yapmayan komple karışık lobby sistemi. Bu lobby sisteminde bizi 3000-4000 km uzakta ki host olan ülkelere bağlıyor ve her oyunda lag problemi yaşanıyor. uzun yıllardır bu seriyi oynuyor ve bu durumdan benim gibi çok rahatsız oluyorsanız şu adreslere twit atın.

@CallofDuty
    @Treyarch
    @DavidVonderhaar
    @ATVIAssist

Ben resmi forumada başlık açmıştım şu cümleleri parça parça her bir hesaba twit atabilirsiniz.

Hi from Turkey.Multi hybrid lobby system connects us to long distance countries as a result in every online game we have 2 to 3 sec lag.We want more fair lobby system with latency and local search criteria as in the bo2 (any-normal-best search preferences). Because of lag situation as turkish cod players we stop playing the game for now. We are waiting for a solution asp.

Şu fotoğrafıda en son "all connection problems will be solved if you bring back search preferences." yazarak gönderebilirsiniz

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 1 Temmuz 2015; 20:22:23 >

• güzelim oyunu iyice crysise benzettiler call of duty bitmiştir artık bu kadar açık ve net sırf sattırmak için yapıyorlar bu oyunu fragmanındanda belli oluyor bi halta yaramadığı

cod 1 2 3
    modern warfare 1-2
    black ops

işte bunlar efsanedir millet bu saçma sapan advanced warfareye black ops 3 e para versin ben yine bilgisayarıma eski call of dutyleri yükleyip o efsaneyi doya doya oynacam aga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köpeğeyolgösterenadam -- 2 Temmuz 2015; 18:03:01 >
  • Oyun Advanced Warfare'dan kesinlikle daha iyi olur, Black Ops 1'i de geçer. Ama BO2 konusunda şüpheliyim, Biraz copy-face gözüküyor ama hayırlısı. Senaryoları güzel oluyor her zaman BO'ların. O yüzden umutluyum hani
  • Black ops2'den nefret etme sebebim.Bo3'de de farklı bir sonuç çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Poison -- 8 Temmuz 2015; 12:40:46 >
  • Multi beta 19 ağustos. Pre order yapan herkes oynayabilcek

• Saat 23:00'da zombi tanıtılcak. İster resmi sayfadan isterseniz twitch'den izleyebilirsiniz. Twitch'in en popüler streamer'ı olan syndicate tarafından oynanıcak.
  • Koleksiyoncu surumu ne oyle

• Zombi mod tanıtımı canlı yayın yapılmadı. kapalı yapmış totoşlar.

Zombi modun bu seneki adı

Cast- ünlü oyuncular var ve zombi mod 1930'lu yılların chicago'sunda oynanıcak

• Zombi modu için trailer yayınlanmış... Tranzit tadı var trailer da :) b.ops 1 de ki kino der toten zihniyetinde bir zombi modu olsa ışınlanmalı felan daha güzel olabilir di ama bakalım konuşmak için erken daha :)
    http://youtu.be/6Fl9pDb7TYE
    Edit: bu arada link attım trailer için video yu direk koymak isterdim ama mobilden bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 10 Temmuz 2015; 1:35:12 >
  • Eski zamanlardaki mekanlar gayet güzel olmuş bence. Ben senaryo 2065te geçecek dediklerinde exo zombies gibi saçma zombi modu yapmalarından korkuyordum ama bu gayet güzel olmuş. Multisi ve zombi modu için alırım büyük ihtimalle bu oyunu.

• Orijinal Zombi ekibinin bulunduğu zombi modu için oyunun özel versiyonunu satın almak gerekicek.

Hardened, Digital Deluxe, ve Juggernog Edition

@ekostros

• Activision yine yanıltmadı. The Giant sanırım o modun adı. Zombi moduna çok büyük ilgi olduğu için ordan da ekstra gelir kaynağı yaratmış totoşlar. Tüm bunlara karşılık multi Serverlarinda da iyileştirme yapılmıyor, avrupada server kıtlığı var,Hybrid Lobby belası zaten başlı başına bir konu, geçen neogaf ta yazmışlar "2015 oldu hala Dedicated yok lanet olsun" diye. Valla birkaç senede bir oyunu parçalara bölerek pazarliyorlar sonu nereye varacak acaba. İnşallah şu bo2 gibi ülke içi Vs... arama kriterleri olur ya. Tek beklentim o.

• Geçende bir yerde biri yorum yazmış,yurt dışından bi oyuncu,Cod oyunlarını gelişmesine nasıl destek olursunuz diye bi konu vardı.Adamın cevabı hoşuma gitti.
    ''Almayarak.'' Cod oyunlarını ancak almazsanız gelişmesine katkı sağlarsınız.Öbür türlü bu Activison'dan ne köy olur ne kasaba.İnsanlara gidin Titanfall alın futuristik online fps, adanmış server var sıfır sorunlu desen,yine gider sırf ismi yüzünden Cod oyunu alır.Bu saatten sonra ne dense boş.Oyuncu milleti,yeni çıkan hiçbirşeye destek vermez,bellediği sınırlar içinde kalmayı tercih eder,sonra aldığı ürün niye gelişmiyor diye hayıflanır.Adamlara ne yaparsa yapsınlar,satma rahatlığını verirsen,o da maliyeti düşük tutarak karını yükseğe çekmek için her türlü kalite kaybına giden yolu dener,bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Poison -- 12 Temmuz 2015; 14:40:33 >
  • Beta 5 günmüş. 19-23 Ağustos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 12 Temmuz 2015; 17:34:58 >
  • Benim anlamadigim bu oyunun multi grafikleri neden hep ayni yeni nesille beraber yavas yavas grafikler gercege yaklasir diyodum bo3 ile yeni nesildeki 3.oyun olacak ama hic ilerleme yok

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.