Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
108.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bo 2 yi oynayan adam bo 3 un senaryo bakimindan çıkmayacağını bilir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_YILDIZ kullanıcısına yanıt
    http://www.gamesradar.com/Black-ops-3-engine-tech/
    Quake 3 motorumu ne kullanılıyor cod oyunlarında hala.Yani ne denir ki.Ghosts'da konsol geçişini bi fırsat bilip motoru değiştirebilirlerdi.Ama activison o kafada bir firma değil.Bundan sonra 50 senelik motoru modifiye ede ede devam ederler.Kronik sorunlar da bu yüzden bitmez.(Head glich,hit detection ,motordan kaynaklı lag vs) Sen 70 yaşındaki kadına plastik makyaş + estetik operasyonlar yapsan ne yazar,mal belli,ürün belli.
  • Motorun gelişmesini beklemeyin.

Zaten oyunu sattıran bu motor. cod 20 de çıksa id nin quake 2 motorunun makyaj üstüne makyaj yemiş halini oynayacağız yapacak bir şey yok.

Ayrıca burada yaşı yeten arkadaşlar var. Oynamış olanlar bilir. Quake 2 yi ilk çıktığı zamanlar lan üzerinden arkadaşlarla oynardık. O tadı hiç bir zaman unutmam. Sanılanın aksine muhteşem bir motordur, hala kullanmalarından anlıyorsunuz. Yalnız arkadaşın birinin dediği gibi, quake 2 de 3 de zamanında çok basit dinamikleri olan hızın ve el göz koordinasyonun kazandığı oyunlardı. Cod ilk modern warfare larda yine basit dinamiklerle iyi bir şekilde kotardı. Yalnız işin içine onlarca perk, onlarca garip silah, harita modları, onlarca farklı itemler, kompleks harita özellikleri, uçma kaçma vs falan eklendikçe motor sapıtmaya başladı.
  • Motorun değişmesini beklemeyin çünkü bu oyun 60fps olmak zorunda yeni motor ile 30 yapmak zorunda kalırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duvarın içini gösteren Streak var yine sanırım.
    AW'de millet bundan dert yanıyordu neden kaldırmamışlar anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Duvarın içini gösteren Streak var yine sanırım.

Moruk her kesime hitap etmesi gerekiyor Noob'lar için düşünülmüş o özellik. Bo2'de de haritada an ve an adamların hareketini gösteriyordu son 3-4 oyundur oyunu daha da basitleştiren çok saçma şeyler ekleniyor ama en azından uçma-kaçma yok, ghosts ve aw'den iyi. Oyun bo2'nin aynısı aslında, silahlar bile aynı birazcık görünümleri ve isimleri değişmiş. Grafik olarakta aw'nin bir tık gerisinde. Hybrid lobby olup olmamasına göre karar vericem ben. Bo2 gibi search preferences olursa oynanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Moruk her kesime hitap etmesi gerekiyor Noob'lar için düşünülmüş o özellik. Bo2'de de haritada an ve an adamların hareketini gösteriyordu son 3-4 oyundur oyunu daha da basitleştiren çok saçma şeyler ekleniyor ama en azından uçma-kaçma yok, ghosts ve aw'den iyi. Oyun bo2'nin aynısı aslında, silahlar bile aynı birazcık görünümleri ve isimleri değişmiş. Grafik olarakta aw'nin bir tık gerisinde. Hybrid lobby olup olmamasına göre karar vericem ben. Bo2 gibi search preferences olursa oynanır.

Moruk sanırım yapılan yayın izleyici modunda olduğu için herkesi görebiliyor.
    Ben ortasında açtım aha AW'de olan mallığı buraya da taşımışlar dedim ama yanılmışım.
    Gerçi yine öyle bir Streak olabilir belli olmaz bunlara.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Moruk sanırım yapılan yayın izleyici modunda olduğu için herkesi görebiliyor.
    Ben ortasında açtım aha AW'de olan mallığı buraya da taşımışlar dedim ama yanılmışım.
    Gerçi yine öyle bir Streak olabilir belli olmaz bunlara.

O beyaz çizgili görünümler izleyici modu evet ama duvar arkası görünüm var oyunda. Daha önce ki gameplay'lerde görmüştüm. 2 elinin arasında açtığı mini map'tede düşmanı an ve an görebildiğin bi özellik var.

• Multiplayer ilgili hemen hemen herşey bu videoda var isteyen baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 7 Ağustos 2015; 19:02:51 >
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    bu ne ya.. Yine Assault silahlarin yarisi 3 round burst

Silah eklentileri yetersiz.. Black Ops 2 de 3round burst silahlari Full otomatike ceviren eklenti vardi..
    Ve daha bi suru eklenti vardi

Black Ops2 deki zenginlik hicbir COD oyununda yok

• 10numara olacak en az awdeki kadar manevra yeteneği isteyecek gibi , Awdeki exo manevralarını kullanmayı beceremeyen arkadaşların pek seveceğini düşünmüyorum.PCnize cod4 indirip oynayın siz
  • Cod seriyi resmen batirdi yok duvarda kosmak isinlanmak vb resmen multiyi çöp haline getirdiler

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Betaya katılım kodunu bulabilecegimiz bir yer varmı?
  • Bu nesile çıkmış AW ve Ghost dan çok daha iyi duruyor bu oyun. MW1-2 Black Ops 1-2 kalitesinde olmasa bile AW gibi rezil, oynanmayacak seviye de olmayacak bu oyun. O açıdan güzel yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Cod seriyi resmen batirdi yok duvarda kosmak isinlanmak vb resmen multiyi çöp haline getirdiler

Hopppppppppppppp bunun içindesin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Cod seriyi resmen batirdi yok duvarda kosmak isinlanmak vb resmen multiyi çöp haline getirdiler

Ayipsiniz hocam black ops serisini az oynamadim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Ayipsiniz hocam black ops serisini az oynamadim

evet onlineda kaoışırız dost ps4 var sende dimi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.