Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deluxe edition on sparis verdim neden olsa iptal oluyor :)
    Beta key mail olarak gelecek degilmi ? Acaba kac gun onceden gonderilecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iptal olmazsa ne yapacaksiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Iptal olmazsa ne yapacaksiniz hocam?

Risk budur :)
    Yapcak birsey yok hocam, zevk almaya bakicaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 13 Ağustos 2015; 18:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

COD'un artık özüne dönüp 2.Dünya Savaşı konulu oyun yapması şart.

Aynen.
    Keşke cod serisinde böyle bölümler görebilsek. Aklıma geldi yine bu bölüm özledim valla o eski oyunları.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

COD'un artık özüne dönüp 2.Dünya Savaşı konulu oyun yapması şart.

Aynen.
    Keşke cod serisinde böyle bölümler görebilsek. Aklıma geldi yine bu bölüm özledim valla o eski oyunları.

COD BO'da 2.Dünya Savaşı konulu bir bölüm var,Dimitri'nin öldüğü.Habire o bölümü oynayıp özlem gidermeye çalışıyorum:)

Yok yani adamlarda biliyor milletin geçmiş teması istediğini ama b*k var sanki gelecek temalı oyun yapıp duruyorlar. Sırf veletler daha rahat oynasın diye exo saçmalığını çıkardılar böyle devam edip duruyor.

Şöyle büyük bir oyun firması eski savaş döneminde bi FPS çıkarsa da oynasak. Bunların çıkarmaya niyeti yok çünkü.

• Beta keyler ne zaman gonderilecek bi haber varmi ? Onceden gonderseler bari psn den indirmek iskence olacak

• PSN Ön siparişlerinde beta kodu gelmeyecek direk indirilebilir olacak.Beta için pre-load var mı onu bilemiyorum.

Ayrıca betayı beraber değerlendirelim bakalım nasıl olmuş. PSN: GuardofEvenstar

• Ön yükleme olmazsa boyutu çok fazla olmaz inşallah 1 günde anca iner yoksa.

• 1 Gün önceden ön indirme olcak diye duydum.
  • Boyut açıklandı. 12.3 gb. Ayrıca pre-order'ı kutulu yapanlara mail olarak gelicek kodlar 18 ağustos'u 19'a bağlayan gece, 12'yi geçtiğinde gelicekmiş. Bu durumda pre-load yok diyebiliriz. Ps4 store üzerinden pre-order yapanlarda ise kod girme ihtiyacı yok. Direkt olarak download listesine gelir sanırım veya store'da görünür.

50 mbit hız kullanan kişiler için 5mb/sn ile download yapılabilirse 40 dk'da iniyor. Fakat ps4 indirme hızlarında ciddi sorunlar var sizi bilmem ama ben son 4-5 aydır 2-3 mb/sn'yi geçemedim. Yine böyle olursa bu süre 2.5 - 3 saate kadar çıkabilir.
  • Ya bu oyunda Uçma yoktu hani ne bu ya duvarda yürüme uçma herşey var!

Yerde savaşı unutacağız. Ozaman tüm oyun uzayda geçsin yer çekimi var hiç inmeyiz.

Galiba AW yi aratacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 17 Ağustos 2015; 12:26:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfs modifiye modifiye diye diye yaptırdık sıra sizde inş bir an önce world at war tarzı oyun gelir unutulmaz bi oyun cod waw

• Bu pre-order temaları için de geçerli mi acaba bu iş. Pre-order yap sana hemen tema vereyim diyor mesela çoğu oyun. Pre-order yapıp kartı sildikten sonra tema kalıyor mu acaba bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu pre-order temaları için de geçerli mi acaba bu iş. Pre-order yap sana hemen tema vereyim diyor mesela çoğu oyun. Pre-order yapıp kartı sildikten sonra tema kalıyor mu acaba bizde.

Parayı çekemez ise tema gider.Yani olmuyor.

• Arkadaslar malum ertesi gün is günü (19.08 gecesi). Bu durumda PS4'de otomatik indirmesi icin komut verebilirmiyiz? Bari isten geldigimde bitmis olsun.

Not: Su iki kere arka arkaya ucma olayini gördükten sonra nefret ettim su oyundan. Ilk kez Aw yüzünden COD'dan nefret etmistim, simdi tam delirdim. Adi insanlar, laftan anlamiyorlar. Umarim seneye Modern Warfare 4 gelir adam akilli!

• Bi dönem ikinci dünya savaşından baymistik şimdi aynısı gelecek teması için oluyor,sadece uçma değil haritaların futuristik görüntüsü falan da hiç hoşuma gitmiyor benim.

• 2. Dünya savaşınıda geçtim. Modern Warfare kıvamı iyiydi normal bildiğimiz silahlar, killstreak lerdeki araçlar falan abartısız günümüz seviyesindeydi.

Ya ben oyunda Scar m4a1 ak47 görmek istiyorum, uçan robot değil de chooper açmak istiyorum. Bide score strike olayı var gelen geçen adam vursun diye.

Haritalarda savaş teması olsun yıkık binalar tozlu topraklı sokaklar.

Çöp Aw ye bulaşırtınız teknolojiyi bari şu oyunda olmasaydı black ops olduğu gibi kalsaydı. Infinity Ward da MW4 ayağına çakar teknolojiyi yine saçma sapan killstreaklar haritalar da falan oynarız.

Mw1-2 yanından geçse yaptığınız oyunlar keşke.

Mw3 de baya güzeldi sp mp bari o ayarda gelseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 17 Ağustos 2015; 13:46:15 >
  • Arkadaşlar merhaba;

Tr psn den ps4 için pre order yaptım şimdi kart bilgilerini şu an silip pre order i iptal etsem beta dan yararlana bilirmiyim ? Yoksa beta çıksın sonra mı iptal edeyim pre order ı?

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Arkadaşlar merhaba;

Tr psn den ps4 için pre order yaptım şimdi kart bilgilerini şu an silip pre order i iptal etsem beta dan yararlana bilirmiyim ? Yoksa beta çıksın sonra mı iptal edeyim pre order ı?

Ali beta çıkmadan iptal etme.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.