Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Şu videolarda "Find Game" e basılmasını bekledim, Bo2 gibi sadece ülke içi domestic search imkanı sunan ve "normal" aratıncada komşu ülkelerden rakip bulan "Search Preferences" özelliği var mı yok mu diye ama olmadı. Çarşamba'ya kaldı artık. David Vonderhaar'a onlarca kez twit attım arada gelen twitlere cevap veriyor ama benimkilere cevap gelmedi. Geçtiğimiz haftada bo2'den bu yana geri dönen bazı özellikleri duyurdular işte player count onlardan biri, party dışı mute all vs... gibi eğer Search olayıda geri dönse herhalde duyrulurdu. Yine 3000-5000 km uzakta ki avrupanın göbeğinden oynayan hostlara bağlanıcaz herhalde. En azından bizi orta doğu ülkelerinin search havuzuna dahil etseler.

Moruk şöyle birşey buldum sanırım BO2 gibi olacak serverlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla çekirge gibi zıplayıp spiderman gibi duvarlarda yürüyen bir oyundan mw tatları alacağımızı hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Ağustos 2015; 23:51:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moruk bu iyi haber. Bo2 gibi seçenek yok fakat detaylı bir gösterge yapmışlar. Bağlandığın ülkeyi falan bile gösteriyor. Eğer o ping meter doğru çalışıyorsa bağlantı olayına önem vermişler diyebiliriz tabi yine görmek lazım artık 2-3 saat kald ızaten görücez.. Aw'de ki bağlantı çubukları sahteydi mesela.
  • Beta download ne zaman başlıyor kesin saat belli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02:00 sularında başlaması lazım.

Bu arada hız test etmek için store'dan download yapıyorum. 1 gb dosyaya 4 saat gösteriyor. Hızım 50 mbit sizde durum nedir bilmiyorum ama ben boku yedim Benim download helalinden bi 70 saat sürer. MTU 1473 yapmak, google/open ve auto dns vs... hiç biri fayda etmiyor.
  • quote:

02:00 sularında başlaması lazım.

Bu arada hız test etmek için store'dan download yapıyorum. 1 gb dosyaya 4 saat gösteriyor. Hızım 50 mbit sizde durum nedir bilmiyorum ama ben boku yedim Benim download helalinden bi 70 saat sürer. MTU 1473 yapmak, google/open ve auto dns vs... hiç biri fayda etmiyor.

DMZ açıksa kapatıp öyle deneyebilirsin yada sadece dns değil herşeyi otomatiğe alınca daha iyi olabiliyor. Bende dmz açıktı psn baya kötüydü kapatınca kendine gelmişti .

• quote:

02:00 sularında başlaması lazım.

Mtu 1450 ile bağlantımın sağladığı son hızı alıyorum PSN'den denediniz mi bu rakamı?
  • DMZ'yi kapatma olayını henüz denemedim şimdi denicem. MTU 1450 yaptım 8-9 kere durdur/başlat yapınca birinde hız 2 mb/sn'ye çıktı. Minimum 5 - 5.5'leri falan görmesi lazım hala düşük. Dns olarak google ve open deniyorum sizin dns nedir acaba ?
  • Yıllarca saçma sapan kamuflajlar yaptılar sonunda gunshop gibi bir fikir akıllarına geldi üstelik DLC ile kamuflaj satmak varken böyle birşeyi Acti nasıl onaylamış şaşırdım.

Güzel çalışmalar başlamış.

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO
  • indirme başlamadı ama

• Amazon UK kod dağıtmaya başlamış.
    Store işi yalan olmaz inşallah...

• Us Store'da indirmeye açıldı.

• tr psn için
    storeda oyunun üzerine gelin diğer ekstralar bölümünde multiplayer beta mevcut.

12.5gb boyut. İndirmeye başladım ben.

• Evet bende başlattım indirmeye teşekkürler.

• bende başladım fakat hız düzelmiyor lanet olsun. 2 saatte indiricek hız var 9 saat gösteriyor. 1 mb/sn ile iniyor. mtu-dmz-dns-auto- router'dan mtu ayarlarıda yaptım,farklı ip aldım hiç biri olmadı
  • Bende baslattim simdi iniyor.

• Superonline dns girdim mtu 1450 yaptım 115 dakika diyor sabaha bi yamuk yapmaz insallah

• quote:

bende başladım fakat hız düzelmiyor lanet olsun. 2 saatte indiricek hız var 9 saat gösteriyor. 1 mb/sn ile iniyor. mtu-dmz-dns-auto- router'dan mtu ayarlarıda yaptım,farklı ip aldım hiç biri olmadı

Standart 8mbit baglanti var eger Mtu: 1450 yapmazsam saniyede 300kb ile ancak indirebiliyor Mtu degistirince 8mbit in tamamini kullaniyor ama sizde ise yaramamis kotu oldu.

Sony PSN ucretsiz bir servisken bu tarz sorunlarina kizmiyordum ama aylar oldu su isi duzeltemediler PS4 de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

Superonline dns girdim mtu 1450 yaptım 115 dakika diyor sabaha bi yamuk yapmaz insallah

bu dns'ler mi ?

213.74.0.1
    213.74.1.1

Aynısını denedim olmadı ya çok ilginç. ps4 üzerinden yaptığım speed testlerde de 20 mbit çıkıyor.

DMZ açık
    dns superonline
    default gateway 192.168.1.1
    mtu 1450.

Modemden kaynaklı olabilir mi dicem ama bir aralar 5 mb/sn ile indirdiğim olmuştu.

EDİT: Şu an hızlandı 90 dakikaya düştü umarım böyle gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 19 Ağustos 2015; 2:51:17 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Dmz'ye İP atadınızmı ? Atamadıysan 192.168.1.188 gir modeme. Sonra Ps4 e gir aynını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.