Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şimdi biraz kıllandım acaba oyunlarda da bu hızlarda mı kalıyoruz ? 1 mbit upload'tan 5'e geçtiğimde FPS oyunlarında hiç bir şey farketmedi çünkü cihazda 5'i görmüyor, download olarakta 50'yi görmüyor. Buna destekleyici 2.örnek 5 mbit upload ile havada karada cam gibi stream yapma imkanım varken stream'de yapamıyorum harbiden ölçtüğü kadar kullanıyoruz. Download maksimum 20 mbit ölçüyo upload 1 küsür. hadi o ölçüm yanlış olsa ve aslında tam hız kullanıyor olsak bariz şekilde bu upload farkı hissedilmesi lazımdı. Ben 1 saattir download hızları için araştırma yapıyorum adam test yapıyor 20 mbit, mtu ile dns değiştirip tekrar ölçüyor 60 mbit. Playstation server'larına çok uzak oluşumuzdan dolayı alabildiğimiz maksimum hız bu olabilir ve oyunlarda da bu şekilde kalıyor olabilir. Bunu yabancı kaynaklarda biraz araştırıcam.
  • İndirmeye 1.5 mb/s ile başladı şuanda 4.5mb/s ile iniyor. Ekranı dakikalardır takip ediyorum bu anı iyice hafızama yerleştirmeliyim bir daha zor bulurum.
  • Psn sağ olsun 20mbps internetimin 8ini görüyordu az çok now kullanabiliyordum sonra kafasına göre 4 küsüre düştü download now kullanamadım o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun baya iyi fakat korktuğum gibi oldu Ghosts ve aw gibi yine Tr den oynayana lag var. 1 saniyeye yaklaşık. Açığı ancak aim de giderek kapatabiliyorsun. Full sürümde Region olarak aynı Search havuzunda kalırsa yine büyük sıkıntı.

Bu arada oyun kesinlikle aw gibi saçma sapan uçmalı değil yani tam tadında bırakmışlar. Hit detection klasik treyarch stili. Görsel olarak videolardan daha iyi. Bağlantı olayina bi çözüm gelirse oynanır.

• İniyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Oyun baya iyi fakat korktuğum gibi oldu Ghosts ve aw gibi yine Tr den oynayana lag var. 1 saniyeye yaklaşık. Açığı ancak aim de giderek kapatabiliyorsun. Full sürümde Region olarak aynı Search havuzunda kalırsa yine büyük sıkıntı.

Bu arada oyun kesinlikle aw gibi saçma sapan uçmalı değil yani tam tadında bırakmışlar. Hit detection klasik treyarch stili. Görsel olarak videolardan daha iyi. Bağlantı olayina bi çözüm gelirse oynanır.

Günaydın eko, bro Allah aşkına "az da olsa mw2 veya bo1 tadı veriyor" de ne olursun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Oyun baya iyi fakat korktuğum gibi oldu Ghosts ve aw gibi yine Tr den oynayana lag var. 1 saniyeye yaklaşık. Açığı ancak aim de giderek kapatabiliyorsun. Full sürümde Region olarak aynı Search havuzunda kalırsa yine büyük sıkıntı.

Günaydın eko, bro Allah aşkına "az da olsa mw2 veya bo1 tadı veriyor" de ne olursun :)

Yok ali onlardan farklı. Bo2 nin 2x hızlı hali. Fifanin pace üstünlüğünü düşün burdada devamli koşuyorsun ufak silahlar kesinlikle daha iyi. Non stop hareket var. Hızlı olmak zorundasın devamli hareket halinde sağlı sollu oynamak gerekiyor. 15 mermi ile olmeyenler var bağlantı sıkıntı.

• Betaya sadece pre-order yapanlar mı girebiliyor?

• twitch den biraz baktim, millet nasil oynuyor diye ......yine millet 2000 metre zipliyor duvarlardan yürüyor cok hizli bir oyun ,,,,, bunlar c. o .d un ruhunu aykiri - 1-2 hafta millet oynar kenara atar diye düsünüyorum...
    ayrica insan hareketleri motion lar black ops 1 dekinin ayni bunlar bu oyunu 3 senedir gelistiriyorlar ne ile ugrastilar anlamak güc ,ses ler yine eski davul sesi cikariyorlar özellikle el bombalari , bence black ops 2 bundan iyi.
    hic mi iyi tarafi yok diyen olacaktir .... begendigim tarafi silahlar daha detayli yapilmis birde oyuna cabuk giriyorsun 4 saniyede multi basliyor... tabiki zevk meselesi benim hosuma gitmeyen baskalarinin hosuna gidecektir ,,ben sadece mazideki c o d oyunlarina benzemesini isterdim karsima tamamen UNREAL TARZI bir oyun cikti artik beklentilerimiz gelecek sonbahara kaldi gelecek sefer infinityward yapiyor 2016

http://www.twitch.tv/moho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 19 Ağustos 2015; 10:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

twitch den biraz baktim, millet nasil oynuyor diye ......yine millet 2000 metre zipliyor duvarlardan yürüyor cok hizli bir oyun ,,,,, bunlar c. o .d un ruhunu aykiri - 1-2 hafta millet oynar kenara atar diye düsünüyorum

Bu zıplama olayı hani abartılı değildi bu oyunda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Yok ali onlardan farklı. Bo2 nin 2x hızlı hali. Fifanin pace üstünlüğünü düşün burdada devamli koşuyorsun ufak silahlar kesinlikle daha iyi. Non stop hareket var. Hızlı olmak zorundasın devamli hareket halinde sağlı sollu oynamak gerekiyor. 15 mermi ile olmeyenler var bağlantı sıkıntı.

Görüşler için tşk bro bakalım bi indireyim bende zaten beğenmesem de yine alacağım çünkü işin ucunda zombi modu var :) alırsam onun için alacağım zaten

• On siparis verenlere acik demi beta

• Saniyede 0,1 mb ile iniyor. İşte PSN farkı
  • ps 4 te herkeze açık demi beta beyler ?
  • Gece bıraktığımda 10 saat vardı az önce kontrol ettim 4gb anca indirmiş ulan Sony!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 19 Ağustos 2015; 11:34:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem XF kullanıcısına yanıt
    Pre-Order yapanlara açık, psn'e girip pre-order yapın indirip oynadıktan sonra iptal edersiniz pre-order'ı.
  • Beta ne kadar surecek arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Pre-Order yapanlara açık, psn'e girip pre-order yapın indirip oynadıktan sonra iptal edersiniz pre-order'ı.

Ben şuan endonezya psn den indirebiliyorum pre order vs yapmadım

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    23 Ağutos'a kadar
  • 9.30 da indirmeye basladim 6gb indi ve 3 saat kaldi diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.