Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Arkadaşlar merhaba;

Tr psn den ps4 için pre order yaptım şimdi kart bilgilerini şu an silip pre order i iptal etsem beta dan yararlana bilirmiyim ? Yoksa beta çıksın sonra mı iptal edeyim pre order ı?

Ali beta çıkmadan iptal etme.

Tamamdir bro sadece kart bilgilerini sildim buda bi problem yaratmaz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak eden olursa diye SS aldım , içerisinde para bulunmayan Enpara kartım ile ön sipariş verdim TR storedan yani para çekmiyor ve kasım ayına kadar iptal etme şansınız oluyor bu sayede betayı masrafsız denemiş oluyorsunuz.

Ayrıca yavaş indirme hızı yaşayanlar geçici olarak MTU ayarını değiştirsin o zaman son hız çekiyor PSN.

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön siparişe tıklayınca zaten kart bilgisi istemeden direk ön sipariş yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Merak eden olursa diye SS aldım , içerisinde para bulunmayan Enpara kartım ile ön sipariş verdim TR storedan yani para çekmiyor ve kasım ayına kadar iptal etme şansınız oluyor bu sayede betayı masrafsız denemiş oluyorsunuz.

Ayrıca yavaş indirme hızı yaşayanlar geçici olarak MTU ayarını değiştirsin o zaman son hız çekiyor PSN.

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO

Hocam kaç yapacaz bu ayarı ? DmC 4'ü indirecem resmen takıldı kafayı yiyecem

edit:Dostum sağolasın yaa mtu 1500'dü 1450 yaptım normale döndü.65 saat diyordu kalan süre şimdi 4 saat diyor ve normal şekilde iniyor.Hay ben bu psn'in altyapısına başlayım ne çektik arkadaş böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 17 Ağustos 2015; 23:06:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beta için ön siparişi yaptık bakalım yalandan , sayaç çalıştı 80 gün var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 17 Ağustos 2015; 23:22:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu videolarda "Find Game" e basılmasını bekledim, Bo2 gibi sadece ülke içi domestic search imkanı sunan ve "normal" aratıncada komşu ülkelerden rakip bulan "Search Preferences" özelliği var mı yok mu diye ama olmadı. Çarşamba'ya kaldı artık. David Vonderhaar'a onlarca kez twit attım arada gelen twitlere cevap veriyor ama benimkilere cevap gelmedi. Geçtiğimiz haftada bo2'den bu yana geri dönen bazı özellikleri duyurdular işte player count onlardan biri, party dışı mute all vs... gibi eğer Search olayıda geri dönse herhalde duyrulurdu. Yine 3000-5000 km uzakta ki avrupanın göbeğinden oynayan hostlara bağlanıcaz herhalde. En azından bizi orta doğu ülkelerinin search havuzuna dahil etseler.
  • ben de siparis verdim lakin oyunu pc de oynucam imzamdaki ,14 ms gecikmeli tv ile belki 1 ms gecikmeli monitorlu pc cilerle kapismasi zor oluyor fakat tv nin tadi baska monitorlara alisamadim ,yani bu duvardan yürüme olmasa asiri ziplama olmaai zarar mi edecekti, satmayacakmiydi oyun tam tersine treyach yada activison ya küfür etmemek icin kendimi zor tutuyom forumda lanet olsun oyun zevkimizin de icine ettiler, ben oyunculara suc buluyorum bu konuda tweeter atip sikayet edeceklerdi bu hoplama ziplama exo yürüme vs , ilk basta heyacan versede ucma duvardan yurume klasik fps oyununu baltaliyor. neyse yinde alip oynuyacagim alternatifi yok
  • Pre order yapip beta code alabilen varmi ?19 undami gelmeyenvaslicak kodlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Pre order yapip beta code alabilen varmi ?19 undami gelmeyenvaslicak kodlar?

ps4 üzerinden yaptıysan kod yok. Otomatik veya kütüphaneden basarak başlatılcak download. Kutulu pre-order yapanlara ayın 19'una girildiği gibi email olarak gelicek. Ön yükleme yok

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikan saati baz alınır diyordum fakat gece 2'de vonderhaar 24 saat kaldı diye twit atmış. Bu durumda bu gece 02:00 sularında download başlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Pre order yapip beta code alabilen varmi ?19 undami gelmeyenvaslicak kodlar?

ps4 üzerinden yaptıysan kod yok. Otomatik veya kütüphaneden basarak başlatılcak download. Kutulu pre-order yapanlara ayın 19'una girildiği gibi email olarak gelicek. Ön yükleme yok

Soyleki ben cod sitesinden beta giris kismindan direk store baglandim ordan on siparis verdim ama kod filan yok nasil olucak full oyun yukler gibi direk betayi kendisimi yuklicek

• Modern Warfare 2'den bu zamana gelen surecte ici en dolu multiplayer olacak gibi bir his var icimde.Insallah tekrar MW2 deki o yenilikci her silahi her sesi her mapi kaliteli CoD hissi geri doner.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Su ucma olayi olmasa oyun hosuma gitti baya ama teknolojik savas diye diye icine ettiler serinin.

• Sımdı yarın cıkıcak olan betayı ps3 e indirebilicek miyiz?

• malkockose kullanıcısına yanıt
    PS3'e Beta yok. Sirf PS4!

• Beta yayınları başlamış twitch ve youtube'da

• Ne zaman indirilmeye açılıcak beta?

• Stream yapan bu kadar adama erken erişim mi vermişler hadi sadece ünlü isimler oynasa neyse.

Bize ne zaman açılacak acaba download.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.