Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ping costu uptadeden sonra.Gunduz oynanmıyor artık oyun pingden.Geceye kaldık gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orijinalden alıntı: UCAN ESEK

Hocam iyi oynayan oynuyor. Arkadasimin eline verdim kolu td'de 36 kill aldi 4 kere oldu. Olunce de kill cam'den izliyorum gayet de duzgun oluyorum. Adam beni benden once gormuyor gayet esit oynuyorum. Ayrica 90 pingi sadece 1080p yayin yaptigimda goruyorum. Normalde 50-60 arasi ama hissettirmiyor esit oynuyorum. Pingin ne oldugunu ogretmeyin lutfen yillarin cs oyuncusuyum.

Estağfurullah kimse dize Pingin ne oldugunu anlatmaya calismiyor sadece genel bir sorun var suan herkes bundan sikayetci. Eger siz sorunsuz oynuyorsaniz ya lokasyonunuz cok iyi ya da kullandiginiz hizmetten tam verim aliyorsunuz. Yalniz bizler sorunun baglantilarimizla ilgili degil server kaynakli oldugunu dusunuyoruz sonuc olarak 50 60 arasi alirken suan 100 110 arasi aliyoruz.

Muhtemelen duzelecektir veya duzelmistir belki de bugun bakamadim henuz gece deneyecegim.

Beni anlattığın için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun duzelmis arkadaslar 50-60 arasi suan, bilginize

• COK ACIL CEVAP..

Harita paketlerini almaya deger mi???
    ilk cikan harita paketlerini almak istoyorum. Diger DLC'ler cok gec cikiyor. O zamana kadar sıkılırım belki oyundan oynamam.

Yani şimdi ilk çılan DLC alıp oyniyim diyorım??

• Ortaya karisik...

Yeni haritalari yapmislar fakat hep açik dolu ! Duvarin icine girenler harita disina cikanlar. Mal mal işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 5 Şubat 2016; 10:15:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: waynei

COK ACIL CEVAP..

Harita paketlerini almaya deger mi???
    ilk cikan harita paketlerini almak istoyorum. Diger DLC'ler cok gec cikiyor. O zamana kadar sıkılırım belki oyundan oynamam.

Yani şimdi ilk çılan DLC alıp oyniyim diyorım??

???

• Oyun modlarına girerken dlc veya normal seçeneği gelmesi gerek. Yada dlcyi kaldırma gelmeli yoksa oyun yeni maplerle dahada çekilmez hal aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

Oyun modlarına girerken dlc veya normal seçeneği gelmesi gerek. Yada dlcyi kaldırma gelmeli yoksa oyun yeni maplerle dahada çekilmez hal aldı.

neden kotu mu yeni haritalar . almak istiyorum kotu mu

Bonus bolumunden oynaniyor sadece yeni DLC
  • Hayir, oyun otomatik olarak oynatiyor genellikle de yeni harita getiriyor.

• quote:

Oyun modlarına girerken dlc veya normal seçeneği gelmesi gerek. Yada dlcyi kaldırma gelmeli yoksa oyun yeni maplerle dahada çekilmez hal aldı.

dün belirttim kimsenin başına gelmemiş belliki başlarına gelince anlarlar hele splash haritasına denk gelsinlerde hileye ondan sonra görürler dlc yi
  • yukardaki atkds yazmista zaten ortalama ustu cod oyuncusu her turlu normal modlarda belli sayi yakalar ama oyunda bariz ping problemi var hitmark bile cikmiyor bazen daha onceki bopslardada vardi bu problem

• 33-4 TDM

• Oyunda bazı adamların rankleri 138-160 falan oluyo skor ekranına bakınca, bu ne anlama geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebascholl

Oyunda bazı adamların rankleri 138-160 falan oluyo skor ekranına bakınca, bu ne anlama geliyor?

Agir issiz oldugu anlamina geliyor yememis icm3mis oyun oynamis level kasmis adamlar. 600-700 olanlar bile var. Ama 1000 olanlarin %99 oyun acigini kullanarak yapmislar. Zaten oyunlarindan belli oluyor.

• quote:

quote:

Ben beğenmedim yeni haritaları bide her haritada glitch var. Bonustan girildiğini biliyorum ama ben dlc haritalarını oynamak istemiyorum o yüzden mesela dominationa bastığım zaman seçenek çıksa awakening veya sadece oyunun normal haritalarını içeren dominationa girebilsem daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

quote:

Orijinalden alıntı: ebascholl

Oyunda bazı adamların rankleri 138-160 falan oluyo skor ekranına bakınca, bu ne anlama geliyor?

Agir issiz oldugu anlamina geliyor yememis icm3mis oyun oynamis level kasmis adamlar. 600-700 olanlar bile var. Ama 1000 olanlarin %99 oyun acigini kullanarak yapmislar. Zaten oyunlarindan belli oluyor.

Bende 167 levelim ama işsiz değilim yanlış düşünüyosunuz. Nuketownda uplinke girip 100+ kill alınca gerçekten kolay rank kasmak

• quote:

quote:

quote:

Ben beğenmedim yeni haritaları bide her haritada glitch var. Bonustan girildiğini biliyorum ama ben dlc haritalarını oynamak istemiyorum o yüzden mesela dominationa bastığım zaman seçenek çıksa awakening veya sadece oyunun normal haritalarını içeren dominationa girebilsem daha güzel olur.

Glitchlere update gelir

• Glitch benimde başıma çok geldi baktım karşi koyamiyorum bende faydalandim glitchten

• quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Glitch benimde başıma çok geldi baktım karşi koyamiyorum bende faydalandim glitchten

Neyine karsi koyamadiniz acaba :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Glitchlere update gelir

Çarşamba günü sözde geldi glitchlerin %90ı hala duruyo bide patchten sonra bağlantılar saçmalamaya başladı. Treyarchın işi çok zor bu kadar sorunu düzeltmesi çok zaman alıcak.

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.