Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Glitch benimde başıma çok geldi baktım karşi koyamiyorum bende faydalandim glitchten

Sizinde kulaklarınızı çok çınlatmışlardır o zaman
  • nostra07 N kullanıcısına yanıt
    Valla araya kaynamışta olabiliriz bir ara tüm takım duvarın içindeydik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glitch bug vs kullananlarin cogu vasat ve noob oyuncular kusura bakmayin oyle oyniyabiliyorsaniz hic oynamayin daha iyi bu oyundaki yenilik denen sacmaliklar hep bu kitle yzunden geliyor oyuna zaten

• Dualshock 4 ile bu kadar rahat nişan alınabiliyor demek ????

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuvanacuu kullanıcısına yanıt
    Splash gelince direk çıkıyorum. Multiplayerından o kadar soğudum ki zombi modunu deniyorum şu sıralar ama baya karışıkmış
  • nostra07 N kullanıcısına yanıt
    Aynen benide soğuttu diğer yeni maplerdede var glitch eskileride gelmiyor zaten zombiede ne yapacağını bilmek lazım yoksa kısır döngü

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

33-4 TDM

Bizim kaptan cosmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sorun devam ediyo internet hizi testinde upload 1.5 dowload 25mbits fiber superonline kullaniyorum 25 mbits sorun yok yani baglantida onceden 50 65 arasi idi simdi 80 90 bu ne yha gece mi duzeliyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ebascholl

Oyunda bazı adamların rankleri 138-160 falan oluyo skor ekranına bakınca, bu ne anlama geliyor?

Agir issiz oldugu anlamina geliyor yememis icm3mis oyun oynamis level kasmis adamlar. 600-700 olanlar bile var. Ama 1000 olanlarin %99 oyun acigini kullanarak yapmislar. Zaten oyunlarindan belli oluyor.

Bende 167 levelim ama işsiz değilim yanlış düşünüyosunuz. Nuketownda uplinke girip 100+ kill alınca gerçekten kolay rank kasmak

Saka takiliyorum hocam ya ama cidden iyi zaman harcamissin:))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunda bazı adamların rankleri 138-160 falan oluyo skor ekranına bakınca, bu ne anlama geliyor?

Agir issiz oldugu anlamina geliyor yememis icm3mis oyun oynamis level kasmis adamlar. 600-700 olanlar bile var. Ama 1000 olanlarin %99 oyun acigini kullanarak yapmislar. Zaten oyunlarindan belli oluyor.

Bende 167 levelim ama işsiz değilim yanlış düşünüyosunuz. Nuketownda uplinke girip 100+ kill alınca gerçekten kolay rank kasmak

Oyunun ilk ayı çok oynamıştık arkadaşlarla tabi herkes heyecanla prestige kasıyodu. Şimdi oynucak kimse kalmadı tanıdık soloda çok zor oluyo oynamak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun ilk ayı çok oynamıştık arkadaşlarla tabi herkes heyecanla prestige kasıyodu. Şimdi oynucak kimse kalmadı tanıdık soloda çok zor oluyo oynamak.

Dogru bizim ekip oldugu gibi hc s&d oynuyor ben daha cok bf den kalan aliskanlikla domi ve tdm oynuyorum askinda amacim tum silahlari elmas camo yapmak daha sonra bende ekip ile s&d oynamak istiyoru . Ve esl lig baslamis bakarsin oraya katiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

33-4 TDM

Bizim kaptan cosmus

seninkiler kadar olmasada

• 2xp weapon varmış.
  • DER EISEINDRACHE oynamak isteyen varsa eklesin arkadaşlar, oynayacak kişi arıyorum. Bilen birisi olursa zombiyi daha iyi olur.
  • Evet arkadaslar guzel bir easter egg yaptik baya basit

• Oyun bile olsa öldürmek günahtır. Bırakın onlar vursun siz vurmayın öbür tarafta hesabını Nasıl vereceksiniz. Dabıl ikspi adı altında adam vurmaya iki kat teşvik ediyorlar. Bu oyunlara gelmeyin

• Beyler sorulduysa kusuruma bakmayin cevabi arastiricak vaktim yok su an.

Oyunu endodan aldim oynadigim hesap ise Tr psn. Simdi haritalari endodan alip kendi hesabima girdigimde haritalar acik olacakmi? Endo hesap Secondary bu arada. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksi Müddea -- 5 Şubat 2016; 23:56:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

Dualshock 4 ile bu kadar rahat nişan alınabiliyor demek ????

Cok rahat hic zorlanmiyorum siz ne kadar zamandir oynuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar132

Beyler sorulduysa kusuruma bakmayin cevabi arastiricak vaktim yok su an.

Oyunu endodan aldim oynadigim hesap ise Tr psn. Simdi haritalari endodan alip kendi hesabima girdigimde haritalar acik olacakmi? Endo hesap Secondary bu arada. Tesekkurler

ben oyle oynuyorum. 9 gb guncellemeyin icinde haritalar var. senin yapman gereken tek sey Edno Psn'den haritalari almak 203.000
    Haritalari cok beyendim Skyjacked Black Ops 2'deki gibi eglenceli.
    bi harita var oha yani icinde yagmur var, kar var, amazon ormanlari var. cok buyuk
  • waynei kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam bi arkadas onceden soyledide malesef alamadik karti kabul etmiyor malesef. Tesekkurler bu arada.

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.