Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rang0o

Guncellemeden sonra oyunu oynayamiyorum ciddi performans dusuklugu basladi bende. Karsimdaki adami vuramiyorum, baglanti bok gibi

Guncelleme yapip oyunu duzelteceklerine daha cok bozuyorlar, neredeyse her oyun ping 100 uzeri goruyor. Guncellemeden once 60 i gecmeyen ping kafayi yedirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

Guncellemeden sonra oyunu oynayamiyorum ciddi performans dusuklugu basladi bende. Karsimdaki adami vuramiyorum, baglanti bok gibi

Guncelleme yapip oyunu duzelteceklerine daha cok bozuyorlar, neredeyse her oyun ping 100 uzeri goruyor. Guncellemeden once 60 i gecmeyen ping kafayi yedirdi.

Oyundan ciddi derecede sogudum r6 alicam bu gidisle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

L1 tuşunu uzun süredir zıplama olarak kullanıyorum çok iyi oluyor gerçekten ama hassasiyette sıkıntım var yavaş yavaş yükseltsemde uzak mesafede çok zorlanıyorum. birde klavye mouse cambazlarını görünce sayıyorum yani.

http://www.kontrolfreek.com/ tavsiye ederim egerki kullanmiyorsaniz.

siz kullanıyormusunuz?. bir çift plastiğe o kadar para vermek israf gibime geliyo ama ne derece fayda sağlıyo bilmiyorum. turkiyeden satış yapan varsa bakabilirim

Plastik sey mi
    Ister alin ister almayin tercih sizin ise yaramadigini soyleyen henuz kimseyi gormedim. Uzaktaki adami vuramiyorum aim aldiktan sonra milim kaydirmalar yapamiyorum diyorsaniz alin deneyin iyi bir oyuncuysaniz eminim farki anlayacaksiniz.

teşekkür ederim. plastik derken küçümsemedim neyse almamak için neden yok o halde :)

• Der Eisendrachen easter egg ekibi aranıyor.
  • beyler ds4 yöntemi çalışıyor mu?? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

beyler ds4 yöntemi çalışıyor mu?? Teşekkürler

Çalışıyor.

Ayrıca arkadaşlar şu 3 4 gündür oyuna girdiğimde çoğu zaman oyun bulamıyor. Searching bölümünde tıkanıp kalıyor sorun nedir bilen var mı?

• iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Bugün bende de bir sıkıntı var, çok uzun süre bekletiyor server bulmak için ve bulduğu serverlarda da ping im 100 den aşağı olmuyor; lag diz boyu. 2-3 gün önce çok daha iyiydi; anında buluyordu server, ping 60-70 civarlarındaydı. Sanırım bir sıkıntıları var, bilmiyorum.

• iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl acıyoruz

• Beyler bugun ben de acayip bir lag sorunu var. Dun boyle degildi. Sizde de ayni mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: iCankat

quote:

beyler ds4 yöntemi çalışıyor mu?? Teşekkürler

Çalışıyor.

Ayrıca arkadaşlar şu 3 4 gündür oyuna girdiğimde çoğu zaman oyun bulamıyor. Searching bölümünde tıkanıp kalıyor sorun nedir bilen var mı?

Hocam nasıl acılıyodu

• quote:

Hocam nasıl acıyoruz

Ana hesabına gir oturumu kapat, sonra black ops hesabına gir. Oyunu başlat. Turuncu logo gelince 3'e kadar say, ps tuşuna basılı tut. Kullanıcı değiştir de ana hesabını seç ve devam etsin. Bu kadar.
  • 8 kişilik whatsapp grubumuz var birlilkte oynuyoruz arkadaşlar katılmak isteyenler pm atabilir numaralarını !
  • Beyler oyuna biraz uzak kaldım. Bazılarını vurunca sersemletici bir gaz çıkıyor rakipten, nedir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCAN ESEK

Hocam iyi oynayan oynuyor. Arkadasimin eline verdim kolu td'de 36 kill aldi 4 kere oldu. Olunce de kill cam'den izliyorum gayet de duzgun oluyorum. Adam beni benden once gormuyor gayet esit oynuyorum. Ayrica 90 pingi sadece 1080p yayin yaptigimda goruyorum. Normalde 50-60 arasi ama hissettirmiyor esit oynuyorum. Pingin ne oldugunu ogretmeyin lutfen yillarin cs oyuncusuyum.

Dostum bu yorumun üzerine

• quote:

Beyler bugun ben de acayip bir lag sorunu var. Dun boyle degildi. Sizde de ayni mi?

Bu yorumun üzerinde sence bir çelişki yok mu?
  • Orda bugun yaziyor bak gordun mu?

• quote:

Orda bugun yaziyor bak gordun mu?

Pingle iyi oynama arasında bir bağ bulamadım.Ayrıca sürekli 50 60 arası görüyorum demişsin demek ki sorun sadece biz de değilmiş bak gördün mü bir gün sen de yaşacakmışsın umarım senin problemşn de düzelir.

• Tesekkurler. Pingi dusuk olan iyi oynar, 1-0 onde baslar neyi anlamadiniz? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAN ESEK -- 7 Şubat 2016; 23:05:30 >
  • quote:

Tesekkurler. Pingi dusuk olan iyi oynar, 1-0 onde baslar neyi anlamadiniz? :)

Ping yüksek dediğimde cevabın garipti iyi oynayan oynuyoru anlamadım onu demiştim böyle açıklasaydın daha anlaşılır olurdu :) neyse şu pingi düzeltelim hepimizin sorunu düzelsin.

• hardcore TDM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.