Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben bf4ten geliyorum :) populer haritalar hangisi burda ve tank falan yokmu hic multide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DMZ falan ayarlasak olur mu abi ping sorunu? Gerçi Nat open ve bağlantının hızı falan yerinde. Millet port yönlendirme falan muhabbet yapıyor o işleri anlamam basit yazılı bi anlatım yapacak var mı

• Yok yahu baglanti rezalet gercekten harbiden oyundan soguttular adami gittik birde 90 lira verdik DLC icin

• Arkadaslar sec hesapta(ds4le kendi hesabimdan oynuyorum) kulaklikla oyun ici konusma sesleri gelmiyo yardim edebilcek olan varmi

• EmreKart2515 kullanıcısına yanıt
    Controllerden sesde cikmiyor. Malesef ds4 yontemiyle girince boyle oluyor

Hafta sonu double xp oldugu icin ping yuksek. Su an normal sabit 50 ping

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • waynei kullanıcısına yanıt
    Ama arkadaslarm konusuyo birbrleryle yani bu sorun nettenmi yoksa sec okdugu icin bi cozumu yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKart2515

Ama arkadaslarm konusuyo birbrleryle yani bu sorun nettenmi yoksa sec okdugu icin bi cozumu yokmu

Sec oldugu icin, sizde Party den konusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

L1 tuşunu uzun süredir zıplama olarak kullanıyorum çok iyi oluyor gerçekten ama hassasiyette sıkıntım var yavaş yavaş yükseltsemde uzak mesafede çok zorlanıyorum. birde klavye mouse cambazlarını görünce sayıyorum yani.

http://www.kontrolfreek.com/ tavsiye ederim egerki kullanmiyorsaniz.

Kardeşim bu nedir ne işe yarar söyler misin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: waynei

Kontrollerden sesde cıkmıyor derken nasıl

• AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi modelini kullanıyorsunuz?

• Usa psn gecerli %25 indirim kodu geldi. Black ops 3 icin. Normal surum 45 dolar aliniyor indirim ile.deluxe olan ise 75 dolara geliyor icinde sezin pass var mis.
    Ilgilenen pm lesin. Özelden
    Biraz önce usa psn gecerli %25 indirim kodu geldi. Black ops 3 icin. Normal surum 45 dolar aliniyor indirim ile.deluxe olan ise 75 dolara geliyor icinde sezin pass var mis.
    Ilgilenen pm lesin. Özelden göruselim.

Tekrar yaziyorum görmeyenler icin.

Get 25% Off Call of Duty®: Black Ops III for PS4
    USE CODE:9xxxxxxxxE AT CHECKOUT BEFORE 11:59 PDT 2/8/2016

• quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Hocam siz hangi modelini kullanıyorsunuz?

Baya oldu alali clasic olan modeli var bende orta uzunlukta sag analog icin soldakinede en kisa olani kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: excultesrose

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

L1 tuşunu uzun süredir zıplama olarak kullanıyorum çok iyi oluyor gerçekten ama hassasiyette sıkıntım var yavaş yavaş yükseltsemde uzak mesafede çok zorlanıyorum. birde klavye mouse cambazlarını görünce sayıyorum yani.

http://www.kontrolfreek.com/ tavsiye ederim egerki kullanmiyorsaniz.

Kardeşim bu nedir ne işe yarar söyler misin acaba?

Bu analoglarin uzerine yerlestirilen bir aparat, bunun sayesinde daha milimetrik kontroller saglayabiliyorsun arkadaslarim onerdi aldim alismak zaman aldi ama alisinca vazgecmek cok zor. Youtube ta detayli videolara ulasabilirsin.
    Ayrica hic bir turnuvada yada platformda bunun kullanilmasi yasaklanmamis olup esl lig ve bu tarz liglerin resmi sponsorluklarini yapmaktalar.

• Babalar PS3 e yönlendirdim 1070 li 1080 li olan portu, pek bir değişim yok şuan 1-2 oyun girdim 350 ping devam. Başka Yolu yok mu bu işin?

• EmreKart2515 kullanıcısına yanıt
    PS "ayarlar" menüsündeki "cihazlar" bölümünde çıkış ayarlarını kurcalayın. saçma belki ama, örneğin oradaki ayarlarda kulaklık seçili olması gerekirken ben tv olarak değiştirdiğimde ses alabiliyorum. sonra bir ara ses yine gidiyor, orayı kulaklık olarak değiştiriyorum ses tekrar geliyor. sanırım ds4 yönteminde kulaklık saçmalıyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

quote:

Orijinalden alıntı: waynei

Kontrollerden sesde cıkmıyor derken nasıl

dualshock'dan ses cikmiyor iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Babalar PS3 e yönlendirdim 1070 li 1080 li olan portu, pek bir değişim yok şuan 1-2 oyun girdim 350 ping devam. Başka Yolu yok mu bu işin?

Dmz veya port server'a hiç bağlanamama veya oyun bulamama gibi bağlantı problemlerine çözüm olabilcek şeyler. Ping ve lag'ı bu tip şeylerle aşamassın. Ya bağlantı kalitende problem vardır yada oyunun matchmaking ve server sistemi ile alakalıdır. Bunuda diğer oyunlarda problem yaşayıp yaşamıyor olmandan anlarsın, diğer oyunlarda problem yoksa sorun sende değildir. Yalnız şunuda söylemeliyim oyunun matcmaking sistemi eskisi gibi değil. Bo2 ve öncesinde çok kapsamlı kriterler vardı ve bazı saatlerde 10-15 dk hatta daha uzun sürelerde oyun bulamadığımız zamanlar olurdu. Senin bağlantın ne kadar kötüyse seni soktuğu lobby'de de herkesin bağlantısı aynı olur her şartta eşit oyun oynattırırdı. O eski kapsamlı sistem değişti artık bütün avrupa kıtası karışık, avrupayıda ülke bazında birbirlerine yakınlık olarak bölen detaylı local ayrım kalktı ve search sisteminde latency aralığını 0-800'e kadar genişletip bastığın gibi oyun bulmanı sağlayacak fakat adaletten yoksun bir sistem getirdiler. He bir çözüm var netduma adlı local ve latency ayrımı yaparak sana lobby bulan modemi satın alman. Activision'ın herkese eşit oyun oynatmak için yapması gereken fakat kasten yapmadığı bu çok basit search kodlamasını yapan bir cihaz. Resmi forumu ve youtube'da ki binlerce bo3 lag comp videolarını incelersen görüceksin şu an için tek çözümü bu modem veya oyunu satıp kurtulmak.

• Call of duty şu aralar tarihinin en berbat dönemini yaşıyo. Hiç bi oyununda bu kadar lag sorunu şikayeti duymamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelleme geldi hadi hayirlisi.

• Double xp olduğu zaman pingler sürekli yüksek çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.